بهترین استاد ترید ایران کیست؟

جسارتا فقط یک نفر را نام ببرید.

4 لایک کرده

بیا تو چت و خودتو معرفی کن و هم سبک خودتو پیدا کن

4 لایک کرده

درود به تمامی دوستان یهچت درست کردم با نام اگه مایلید خودتون معرفی کنید و هم سبک خودتون پیدا کنید بیاد خودتون معرفی کنید و هم سبک خودتون پیدا کنید برای ترید با دامنه وسیع تر و فرصت های بهتر مرسی از همه دوستان و همراهان

4 لایک کرده

عزیزی دیدم نوشته بودند بهترین استاد خود چارته اجازه میخوام تجربیات بزرگان رو هم به این جمله اضافه کنم . بزرگانی سفر کرده نظیر لیورمور یا در قید حیات نظیر دالیو با بیان شیوای خودشون که اقتصاد رو برای ادم بخش میکنه و الان صدای ایشون که میگفتند به جایی در زندگی رسیده اند که تنها چیزی که خوشحالشون میکنه تقسیم حال خوش با دیگرانه در سرم میپیچه .

در پایان میخوام ۱ نکته رو بگم اگر فکر کردید با مدیریت سرمایه و کم خوردن و گرد خوابیدن هنوز در کلوپ تریدر ها هستید منافقید . اگر فکر میکنید روشی وجود نداره که بشه باهاش ضرر رو کلا حذف کرد و ۱۰۰ درصد و قطعی سود ده بود باز هم در اشتباهید .

عرض من بد برداشت نشه ؛ هیچ ۱۰۰ درصدی اصلا نباید وجود داشته باشه چون اگر وجود داشت بازار دینامیک نبود . این بازار به دفعات نامتناهی در روز ساخته و شکسته میشه و یک گوی جهان بینه که باهاش میتونی کاری کنی همه فکر کنن علم غیب داری .

5 لایک کرده

ضرر هست فقط نباید هول کرد تو ضرر و اول خودمون کنترل کنیم بعد خودمون آنالیز کنیم بجای یه معامله مجدد و سود خودش میاد با فرایند محور کار کردن حتی اگه تعریف کرده باشیم که حتما باید جواب بده توقع یا حتما وجود نداره فقط خود آدم مثلا این درصد ها چرت و پرت هست مثلا اگه 100 دلار سرمایه داشته باشیم و بخوایم 2 درصد رعایت کنیم استاپ مون میشه 2 دلار که سریع میخوره کمترین نویز حداقل 5 تا 15 دلاره مدیریت ریسک و سرمایه برای تریدر های بزرگ با سرمایه های بزرگه تریدر های کوچیک فرایند محور باید کار کنن نه نتیجه محور و یا نگاه به پول معامله این بازار بازار فراوانی هست پول میاد

5 لایک کرده

دوستان فعلا من رفتم بکتست بگیرم بهترین استاد همونی هست که حالتو از زندگی بهم زد و تو را از روی لج با تمام دورو بری ها و خودت و گذشتت وارد دنیای ترید کرد و باعث شد پروبالتو باز کنی و با دنیایی از ترس که داشتی بپری از ترس اینکه تا آخر عمرت همونجایی که بودی بمونی

4 لایک کرده

این اشخاصی که تو اینیستا یا فضای مجازی دیدی سرنخ بودند اساتید اصلی میتونه یه خاطره بد از یک روز یا یه غریبه با ماشین لوکس یا یه پدر نمونه از نظر خودت بوده باشه اونی که یه زندگی ایده آل نشونت داد

6 لایک کرده

در واقع بهترین استاد فقط خودمونیم….

درسته مهمه که چه دوره ای رو میبینیم ولی به نظرم مهم تر از اون درک ما از بازاره مهمتر شخصیت ماست مهمتر اهدافمونه مهمتر پلن معاملاتی مونه که خودمون می‌نویسیم .

بهترین فقط خودمونیم فقط باید درست فهمیده درست اجرا کرد….

من خودم سوینگ تریدرم پدرم اسکلپر هیچکدوم از اون یکی سود ده تر و بهتر نیست هر دوتامون روز بد داریم و هر دوتامون روز فوق العاده داریم .مهم خودتی و شخصیتت‌..

5 لایک کرده

با سلام بنده دیگه از دست و پا زدن در این کار خسته شدم در این شرایط اینترنت که نمیشه وارد تلگرام شد شما ویدیو هاشون رو دارید برام ارسال کنید ممنون میشم لطفاً

4 لایک کرده

ویدیو هاشون رو دارید ؟ در این شرایط نمیشه وارد تلگرام شد

4 لایک کرده

استاد پورصمدی به نظرم تونستن دوره ال بروکسو به نحو خوبی منتقل کنن
اگه البته به پرایس اکشن کلاسیک علاقه دارین

7 لایک کرده

با کسب اجازه از بزرگواران عزیز

دنبال هیچ استادی واسه نشون دادن راه ترید نباشید

فقط یه نفر رو پیدا کنید که شما رو با موارد اولیه معامله و کار با ترمینال رو بهتون یاد بده

بقیه ش باید با علاقه و تلاش خودتون یه استراتژی مناسب خودتون پیدا کنید و بسازید

از هیچکس سیگنال نگیرید

از هیچ کس راه و روش ورود به ترید رو نخواید

فقط و فقط و فقط موقعی موفق میشید که با پشتکار خودتون یچیزی واسه خودتون بسازید

9 لایک کرده

چطور از این آدم تعریف میکنی!!چند تا کلیپ ازش دیدم فقط ادعا ، چرتو پرت تحویل می‌داد

3 لایک کرده

چند تا کلیپ از nds دیدم واقعا نتونستم با این سبک کنار بیام اصلا نتونستم درک کنم..شما چجوری کنار اومدی و تونستی تا آخر دوره رو ببینی؟؟اصلی ترین ستاپ همین ۱۲۳ هست؟

3 لایک کرده

به این میگن یه حرف درست، تو بازاری که هیچ قطعیتی وجود ندارد صحبت از این میزان از موفقیت فلان استاد و …… خیلی حرف مفتی هستش، در بازاری با بازیگران بزرگ همچون صندوقهای پوشش ریسک، سفته بازها و ….. خرده تریدرها با ابزار تکنیکالشون فقط میتونن اون رو تا حدی پیش بینی بکنند همین و شانس بیارن که پیش بینی اونها با جهت حرکت بزرگان یکی بشه

5 لایک کرده

سلام، ترید از نظر خود‌من چیزی هست‌که‌بتونیم ازش به درآمد برسیم، و من سبک ترند تریدینگ خوشم میاد که هم استرسش کمتره هم سودش خوبه ولی خوب ضررم‌کنی بیشتره و فقط کسی که قبولش دارم سیامک‌اسدی هست.

3 لایک کرده

اقای کیان عرض ادب

من اگر روشی به شما معرفی کنم که " تقریبا بدون خطا " باشه یعنی ۹ بار رو بتونید با لورج ۱۰۰۰ فول مارجین وارد بشوید ، حد ضرر دلیل ورود و لوی کندل ورودی باشه و وقتی کندل کمتر از پایین ترین قیمت اون کندل بسته بشه استاپ فعال شه ، تارگت ها رو دقیق مشخص کنه و سیکل زمانی رو هم تقدیمتون کنه شما برای ارادتمندتان چه خواهید کرد ؟

در اون ۱ مورد خطا هم با فعال شدن استاپ یه سفارش ورود در جهت مخالف فعال میشه که بعدا در بررسی ترید ها خواهید دید بهترین ترید همون بوده . یعنی علاوه بر اینکه استاپ رو جبران میکنه اون ۱ ترید میشه هوم ران و معادل تمام ترید های سود ده قبلی .

(روش قابلیت ارتقا به اکسپرت رو هم داشته باشه و با دیدن نتایج خیره کننده از چند هوش مصنوعی با ارسال کد بپرسید بررسی کنه روش رو و این عبارت تقریبا بدون اشتباه هم نظر شخصی من نباشه ، دقیقا از اونها کووت شده باشه . )

3 لایک کرده

والله که روزی به چشم و گوش خود شخصی از یک ولاگر شنید که کارهای بسیار سود ده تری از ترید وجود داره که بشه با هاش ۱ هزار دلار رو کرد ۱ میلیون دلار
منظورش ایده های نابی بود که آنتروپنوار ها و کار افرین ها معمولا دارند .

به این تریدر بر میخوره و در ۱ روز هزار دلار رو میکنه ۲۵۰ هزار دلار . انشالله حتما استیتمنت این مورد رو اینترنت وصل شد اگر عمری بود ارسال خواهم کرد.

جهان بر مبنای نظم بنا شده و اگر بتوتید باهاش به یک زبان مشترک صحبت کنید با مطالعه ی رفتار گذشته قادر خواهید بود رفتار آینده رو از نظر زمانی و رفتاری دقیقا پیشبینی کنید .

احساس میکنم کیان خان بین ۳۰ تا ۴۰ سال باشید و نهایتا ۲ سال ترید میکنی . روزانه کمتر از ۱ ساعت میانگین .

3 لایک کرده

بهترین استاد ترید اونیکه بتونه نقدینگی بازارو به خوبی تشخیص بده و بدونه مارکت میکر از کجا میخواد واکنش به قیمت نشون بده حالا میتونه یه تریدر با تجربه ۶ ماهه باشه یا یه استاد بزرگ با ۲۰ سال سابقه کار… همچی به خود شخص بستگی داره😉

5 لایک کرده

حیف بود اینو نزارم.. روزای خوش نفت

8 لایک کرده