موفق باشید البته کسی فکر نکنم با اموزش دادن شما مشکل داشته باشه. کلا مشکل جامعه با مدرسین نیست مشکل با اموزش هاییه که اغلب یا همه چیز بیان نمیشه
یا طرف خودش تریدر نیست
یا اموزش ها طوریه که همیشه شاگرد رو تشنه نگه میداره که نسخه بعدی رو هم بخرن
یه منتور یا مربی نیومده از 0 تا مرحله استراتژی و .. رو کامل به شاگرد منتقل کنه حالا به هر دلیلی که اغلبم دلیلش اینه خودشون تریدر نیستن وگرن واسه اموزش درست اتفاقا ملت راضی هم هستن پول بدن در هر صورت موفق باشید و پرسود
داداش این کیه دیگ ![]()
نقد و بررسی بابک کاظمی
https://s31.uupload.ir/files/nirvana69/az_recorder_20260326_203533.mp4
برای اینکه بازار و تریدر پویا هستند مثل زندگی واقعی انسان اول طفله بعد نوجوان میشه بعد جوان میشه بعد میانسال میشه و…….هر کسی در طی زمان آپدیت میشه یعنی نقطه صفر داره ولی نقطه 100 ندارد
علم ذاتش اینه نهایت و غایتی نداره عزیز……پنجاه سال دیگه تریدرهای آن زمان به روش های ما خواهند خندید
الان شما به بنیانگذاران تحلیل تکنیکال بازار بورس کالا در قرن نوزدهم و بیستم توجه کنید نسبت بگیرید به حال حاظر اصلا مورد قبول امروز ما هستند آیا؟ میشه با اون روشها در بازار امروز سوددهی منظم داشت؟
فراموش نکنید ما تریدرها تا عمر واسه تریدینگ داریم همیشه شاگرد بازار خواهیم بود و بهترین مربی خود بازار و چارت خالی هست
قطعا 100 نداریم ولی همون سبک پخته تر میشه نه اینکه مدرس هربار سبک و متد رو عوض کنه بعضیا متاسفانه اینجورین منظورم اونا بودن
مثلا استاد خاکستر مرجع پرایس اکشن و عرضه تقاضا و … فکر نمیکنم کسی رو دستش باشه ولی اون پکیج و اموزش خوب بیان نشد و اون علم درست منتقل نشد ..
سلام مجدد . من قبلا تو اپارات نتیجه تریدا و استتمنتایی که تو کوچینگ با شاگردا بررسی میکردن رو دیده بودم با اینکه وینریتا همونجور که خودتونم گفتید نسبتا بالا بود اما گاها ریسک به ریواردای پوزیشناشون اصن جالب نبود و معمولا حتی 1 و گاها کمتر بود ازینش خیلی خوشم نیومد
مدیوم؟کجاس دقیقا؟منظورتون مطالب اونجارو مطالعه کن اونجا کجارو میگید؟
بله درسته. ریسک به ریوارد ها طبق این سیستم بستگی به سطح تریدر ها دارن. خودشون در بخش هایی که آموزش داده میشه تریدر هارو براساس سطح مبتدی متوسط و حرفه ای استراتژی های ورود و خروج براشون تنظیم میکنند. طبق ستاپ تی، البته تمرکز اصلی این دوره بر ستاپ تی هست. ستاپ های دیگه ای هم تدریس میشن مثل ستاپ بی و ستاپ سی که ریوارد های بالاتری رو دارند اما وین ریت کمتری دارند. ستاپ بی و ستاپ سی برای افراد مبتدی هم مناسب نیستند زیاد.
به همین دلیل ستاپ تی رو تمرکز اصلی رو گذاشتند روش.
و در مورد ریسک به ریوارد ها هم بله درسته بعضا حتی ریسک به ریوارد ها کمتر از یک هست اما چون درصد وین ریت بالایی دارند پروفیت فکتور رو بالای یک نشون میده که در این صورت تریدر سودده خواهد بود.
فراموش نمیکنم متن کامبیز عزیز رو در خصوص خدای مجسم من جسی لیور مور کسی که در انتها متاسفانه از نظر من البته با کمال احترام به تصمیم ایشون استاپ پوزیشن زندگی پر گهر خودشون رو به صورت دستی و با شلیک به سر فعال کردند .
کامبیز عزیز اونجا نوشته بودند ما را با خلبان ها مقایسه میکنند حال آنکه اکثر خلبان ها بددن داشتن تجربه ی سقوط بازنشسته خواهند شد و ما هر چه بالاتر میرویم دورتر سقوط میکنیم . ای کاش به تلگرام دسترسی داشتم میتونستم آیه هایی از کلام اقا کامبیز عزیز رو باز نشر بدم .
البته متن ایشون در خصوص استاد لیورمور نبود و باید در انتها تصحیح کنم گفته ی خودم رو . قسمت دوم پیامم اما ددقیقا اشاره به دل نوشته ی ایشون داره .
سلام به نظر بنده استاد علیرضا توکلی بهترین تریدر ایرانی هست که من میشناسم ایشون یه سیگنال طلا درتاریخ 2020.2.4 از قیمت 1606 بای گرفتن و در 1712 بستن بالغ بر1000 پیپ اموزش اکادمیک نداشتن در لایو ها به صورت پراکنده صحبت میکردن استراتژی روندی کلا متفاوت از بقیه صحبت میکردن در اشباع خرید وقت خرید هست ودر اشباع فروش بایستی فروخت چون بازی داره روند میگیره هرچقدر کمتر معامله کنی بیشتر پول درمیاره
پیج اینستا
alireza.tavakolii1
کاش دوستان افرادی که معرفی میکنید یه توضیحی در مورد سبک و استراتژی شون هم بدید یا کانال و یا پیجشون رو هم معرفی کینید و تجربه استفاده از مطالبشون رو اینکه چه تاثیری براتون داشته یا چقدر مفید بوده.
اینجوری حداقل اساتید واقعی معرفی میشن و دوستان تازه وارد میتونن باهاشون اشنا شن و دست پکیج فروشا نیفتن..
تا حدی خاکسترو میشه قبول کرد بین اینا که البته اونم بازی در اورد و ناز کرد زور میزد شبیه مایکل باشه(البته دورش شلم شورباییه که اصلا نمیشه یاد گرفت ترکیب هزارتا سبک و استراتژیه).بقیشون واقعا بدرد نمیخورن بنظر من حسینی آهنگری نام اور پورصمدی از همه بدترم که امینو اصلا نمیدونم چجوری این معروف شد.
بهترین دوره ها دوره های مدرسین خارجی هست اکثرا هم برید ببینید بعد از اینکه یه دوره خارجی پابلیک میشه یه مدرس ایرانی سریع از روش کپی میزنه و دوره میده بیرون.
دقیقترین جواب….اقا وحید غفاریان گفت..ایول
مدیوم یه سایت خارجیه سرچ بزن برات میاره
احتمالا گمنام باشه و اینجا کسی نشناسه.مهندس ویلایی سبک تدریس خوبی دارن.اولین استاد ترید من بودن و ۳جمله معروف برای کلاس داشتن همیشه یادم هست : ![]()
۱.هرجا دیدی همه کاری رو انجام دادن،شما انجام نده
۲.هر اتفاقی افتاد فقط به این فکر کن که چطوری میشه ازش پول درآورد
۳.بین سبک های مختلف نچرخید
بهترین استاد جهان فقط و فقط خود چارت هستش ولاغیر!
بله دقیقا خاطرم هست البته ۱۵۰۰ دلار بود و پترن کاپ و هندل . مشاهده ی برنامه ی ۶۰ دقیقه شبکه تلوزونی سی بی اس تنها مرجع سیگنال نهنگ هاست و بنده شک ندارم ایشان یا با استفاده از تحلیل تکنیکالی پترن هارموتیک اقدام به ورود کردند یا با مشاهدهی گزارش سی بی اس در سال ۲۰۲۰ در خصوص افت ۷۵ درصدی صادرات طلا در اف یقای جنوبی . نشون میداد عمقی با متراژس ۲ برابر برج های WTO با پایین بری برای استخراج های جدید طوری که بایالوژیست ها گونه های جدید دارند کشف میکنند . ایشون تز جدیدی هم باید تا حالا داده منتشر کرده باشند ، لطفا اگر اینطور بود ببرمایید . عرض من این است مدرس باید یافته ی خود را تدرس کند نه تا نشخار یادگار دیگران
اونایی که به پورصمدی هیت میدن لطفا دلیلش هم بگید !
من که به جز خوبی چیز دیگه ای از این بشر ندیدم .
داداش متاسفانه در جامعه ترید،چیزی جا افتاده که بدون بررسی تریدرها نظر میدن.نه فقط توی زمینه استاد،در همه چی.طرف نمیدونه قوانین پراپ یا بروکری که باهاش کار میکنه چیه.خلاف اون قوانین عمل میکنه و مجازات میشه بعد همه جا پر میکنه فلان پلتفرم کلاهبرداره
پورصمدی هم همینه.طرف استراتژی معرفی کرده به اسم اسپایک،طرف توی چنل و ای گپ ورود میزنه،استاپ میخوره و به پورصمدی فحش میده.پورصمدی میگه نقدینگی زمان ورود داره اون موقع بزن،طرف آخر سشن آمریکا ورود میزنه
همه خوبن،همه استراتژی ها خوبن،اما هر استراتژی برای قسمتی از جامعه ترید خوبه،نه همه
سلام اون شبکه های تلوزیونی رو من اطلاعی ندارم اما سیگنالی که میگرفتن بر اساس موینگ اوریج های 65و95, cci , rsi72 بود این اندیکاتور ها که خاطرتون هست