هر کسی دوره های رایگان nds جناب فازی رو ببینه /بعد از اتمام کار متوجه میشه استاد واقعی چه معیاری داره// https://www.aparat.com/NDS.academy ///
دقیقا من خودم سه سال پیش ۳میلیون پول پکیج پورصمدی رو دادم اصلا هم بدردم نخورد
کجا رایگانه فقط تو این ۶سالی که تو بازارم یک نفر رو پیدا کردم که بازار رو فهمیده اونم اسمش مهدی پیج اینستاش آینه mehdi.tradineh و اسم کانال تلگرامش tradinehفقط خودش و سلام من کسی هستم که ۵سال از عمرمو این بازار هم ضرر دادم هم هزاران آموزش و سبکهایه مختلف روگذروندم ایشون آموزشهاش یه کم سخته واسه کسی خوبه که حداقل ۲سال تو بازار بوده و چند تا سبک رو تمرین کرده
تو اینستا چند روز قبل از قطعی اینترنت دیدم پیجشو اتفاقا . سبکش فکر کنم ict بود اگر اشتباه نکنم. شما دورشونو شرکت کردید و با دوره ایشون به نتیجه رسیدید؟
منم توی اینستا فالو داشتمش…چقدر با کلیپ های فانی که میساخت میخندیدم…مخصوصا اون گاز پیکنیکی ![]()
هر تریدر !!!یا استادی !!!که در اینستاگرام یوتیوب دیدید مطمئن باشید سود ده نیست پس دنبال استاد و پرورش ان در خودتان باشید……بروکر میگه حساب دمو بهت میدم با 500000هزار دلار سوداما با مشحصات ریل هر ساپورتی بخوای فقط برای ما مشتری بیار و تبلیغ کن ….همه میدونیم درامد یوتیوب و اینستا بد نیست ولی زحمت زیاد داره چرا این زحمت را متقبل میشن درصورتیکه با یک ترید بدست میاورند ….. بگذریم ——– حالا کسی که تخصصش اموزش و عشقش تدریس باشه و تمام مشخصات تریدر حرفه ای داشته باشه کجا باید دنبالش بگردیم این سوال سختیه ولی ارزش تلاش را داره چون اساتید ذکر شده استتمینت حداقل 6ماه وو دیگر مشخصات تریدر حرفه ای را ارائه ندادن……………استاد واقعی کیست وکجاست ؟چگونه از او الگو برداری کنیم تا راه موفقیت کوتاهتر شود؟
دکتر ایرج جعغریان
اره موافقم افرادی هستن که واقعا کارشون درسته که خیلی انگشت شمارن و حاضر میشن اموزش بدن. باید هم حتما استیتمنت یا مستندات گرفت ازشون یا حداقل یه دوستی یا کسی که مطمئنه معرفی کرده باشه یا نتیجه شاگرداشو دیده باشید. در غیر اینصورت اکثرا همون پکیج فروشن. اگر دوستان کسی رو میشناختن یا تجربه ی داشتن چنین اساتیدی رو داشتن معرفی کنن که دیگران هم استفاده کنن و بشناسن چنین افراد کار درست و حرفه ای رو
من دوره استاد پورصمدی رو کامل دیدم و یکی از بهترین دوره هاست برای کسانی که میخوان تازه شروع کنن بازار های مالی و همینطور ترید کردن رو. تو این فیک بازار مدرسین بازار های مالی، ایشون یکی از مسلط ترین اساتید هستند.
من یکی از دوره هایی که خیلی پیشنهاد میکنم ببینید، دوره استاد رضا اناری هست. بنظر من ایشون یکی از با دانش ترین افراد در حوزه تریدینگ هستند و روش تدریس ایشون تعاملی هست و خیلی به افرادی که مبتدی هستند کمک میکنه با فوروارد تست های تعاملی عمقی مطالب رو یاد بگیرند.
در واقع هیچ دوره ای تضمین نخواهد کرد که شما یک تریدر حرفه ای بشید، اما بکتست، کمک گرفتن از یک استاد راهنما همچنين کوچینگ معاملاتی به شما کمک میکنه مراحل رو قدم به قدم و با احتمال برد بیشتری پشت سر بذارید.
موفق باشید!
کدوم دوره اقای اناری رو شرکت کردید شما؟ چون چند تا دوره فکر کنم داره
دوره اصلی ایشون. پرایس اکشن الگوتریدینگ. البته جلسه کوچینگ که داشتم ایشون پیشنهاد کردند دوره های روانشناسی و مدیریت سرمایه رو هم شرکت کنم که میشه دوره جامع الگوتریدینگ که من فرصت نکردم اونهارو هم ببینم.
روزی که اعلام کرد برای چالش مطمئن بودم نمیشه چون ایشان سوپرنوا اسکلپر هستند اسکلپر سرعتی ووووواما با فشار زیاد دوستان و مذهبی بودن برای رضای خدا شروع کردن من همانزور گفتم ..او مای گاد ….سیگنال سرعتی در حد 10تا 20 پیپ در ایران با اسپردها و وایدها شدنی نیست– اما اصل موضوع سبک ان دی اس بر اساس احساسات عرضه تقاضا وووونیست سبکیست که ریاضیات و الگوریتم مارکت را دنبال میکند —-سبکیست که شخص پشت ان نیست بلکه سیستمی بدون درد بدون شعور پشت ان براساس ریاضی بالا پایین میرود حجم زیاد ان را شارپی و حجم کم ان را ساید طور میکند فقط ماشین نیست چون طراحش انسان است و اینکه خودش اموزش میدهد فقط شاید مدرس خوبی نباشد ولی سبکش من را از یک تریدر با پلن و استراتژی 80صفحه ای رساند به 2صفحه…123–ویک الگو …
خب نظرتون در مورد سیستم ایشون چیه؟ تونستید باهاش به سود برسید؟ معمولا وین ریت و ریسک به ریواردش چطوری بود به صورت میانگین؟
ببینید من ابتدا بنظرم یک تریدر مبتدی به حساب میام با توجه به 3 سالی که وارد ترید شدم و به طور کلی در نقطه سر به سر هستم که با منتور دارم بهترش میکنم.
در رابطه با دوره جناب اناری بنظر شخص خودم به دلیل اینکه یک نظم و یک چارچوب کلی رو این سیستمی که طراحی کردند داره، شما دچار سردرگمی نخواهید شد که در لحظه ترید چه کاری رو باید انجام بدید. چون سیستم راهنما شما هست و عملا با توجه به فیلتر هایی که این سیستم داره شما درگیر هیجانات بازار کمتر خواهید شد. (البته تجربه هر فرد ممکنه متفاوت باشه این تجربه شخص من با این دوره بود)
و نکته ای که وجود داره در طول دوره اساتید تمامی سوال هایی که دارید از سیستم ایشون رو پاسخگو هستند و راهنمایی میکنند و اینکه در انتها دوره که تموم شد یک جلسه خصوصی رایگان با شخص دکتر اناری دارید و ایشون کامل ترید های شمارو بررسی میکنند و یک پلن شخصی سازی شده به شما میدند که باز با جلسات بیشتر بهبود بدید این رو برای خودتون.
ستاپ ایشون که اسمش ستاپ تی هست تدریس میکنند، بدلیل اینکه همراه با ترند هست معمولا درصد وین بالایی داره. البته که باز هم میگم برای هر شخص ممکنه متفاوت باشه. برای من حدود ۶۰ درصد بوده با بکتست هایی که گرفتم. پیشنهاد میکنم دوره رو امتحان کنید و جلسه خصوصی و جلسات آنلاین دوره ای که برای دانشجویان میگذارند رو هم شرکت داشته باشید.
این دو سری آموزش برای حدود ده سال پیش هست کاملا سیستم گسترده و چارت خوانی مدل شخصی خودم
بهترین استاد ترید اونی هست که نیاز مالی به آموزش نداشته باشه……بالای 10 سال تجربه ترید داشته باشه…..سیستم و علم چارت خوانی با خلاقیت خودش داشته باشه……مربیگری بلد باشه تا تدریس یعنی مهارت پرورش تریدر داشته باشه
کلاس فله ای برگزار نکنه و کلاسش تک نفره مخصوص یک دانشجو نسبت به شخصیت و نقاط ضعف و قوتش برگزار بشه
روانشناسی انسان و علوم ذهن و تفاوت آدمها رو در آموزش پذیری درک کنه……..هرکی از راه رسید قبول نکنه چون افراد اندکی توان بهای سنگین این مسیر رو دارند
ترید لایو برگزار کنه ……استیتمنت داشته باشه
اهل تبلیغ و شهرت نباشه و اصلا این حرفه سخت رو به کسی توصیه نکنه مگر اینکه خود دانشجو بعد از مصاحبه و ارزیابی مثبت اصرار به آموختن داشته باشه……و در اخر از همه مهمتر وجدان داشته باشه و با زندگی و عمر و روان و پول مردم بازی نکنه
واقعا کسیکه امرار معاش از ترید داره چون حرفه ای در حد کارکنان برج مراقبت فرودگاه هست راستش شاید در زمان کمی طی روز سود کنه اما بعدش نیاز به استراحت و تمرینات ریلکسیشن داره و الا بمرور زمان دچار بیماریهای روحی و جسمی میشه لذا نمیتونه زیاد جلوی چشم باشه و فعالیت آموزشی خیلی زیاد انجام بده…….در طی گذر عمر یک تریدر حرفه ای بمرور تنهایی رو به شلوغکاری و همهمه ترجیح میده …….تریدر حرفه ای در انتها به خودشناسی میرسه اینقدر نقاط ضعف خودش رو کشف میکنه که برای ترمیم این ضعفها دیگه رمقی و فرصتی براش باقی نمیمونه که بخواد خلق الله رو دور خودش جمع کنه و مرید بسازه
بنظر من استاد پورصمدی یکی از بهترین اساتید این حوزه هستند و چندین پله از بقیه اساتید جلوتر هستند و خودم در طی ۴ سالی که دوره ایشونو تهیه کردم شاید بگم بیش از ۱۵ بار ویدیوهاشونو بطور کامل دیدم و با یکبار دوبار دیدن نمیشه مطالبشونو بطور کامل یادگرفت.اینطوریم نیست که دفعه اول دوم چیزی متوجه نشید فقط بعد از چندین بار دیدن کامل ویدیوهای ایشون متوجه میشید سطح مطالبشون چقد بالاس و چه نکات پنهانی داخل فیلم هاشون وجود داشته و اصلا متوجهش نشدین. من به شخصه از سبک کاری،آموزشی و رفتاری ایشون چیزهای زیادی یادگرفتم و مسیر معامله گریمو بشدت متوحل کردن و نیازی هم به دیدن دوره های دیگه نداشتم و تمرکزم کامل رو مطالب ایشون گذاشتم.
حساب دمو هست؟؟؟
البته من فکر کنم شما رو میشناسم بجز این دو اموزش یکی دوتا پکیج دیگ هم دارید که اونا رایگان نیست و یه دوره اسکلپ خصوصی هم برگزار میکنید . توی دنیای اموزش اسم و مشخصاتتون رو دیدم و مگفتن دوره 1000دلاری هم خصوصی داشتید البته!!
درود بر شما
یک پکیج سری سوم دارم رایگان نیست از سال 96 تا پارسال آپدیت شده قیمتش سال 96 دو میلیون تومان بوده و الان که پربارتر شده و نسخه کاملش فقط دست خودم هست قیمت سه میلیون تومان هست که نسبت به تورم یعنی هیچی
در مورد دوره خصوصی یادش بخیر از زمستان 95 تا 1402 گهگاهی برگزار میشد …..در طی این بازه زمانی سه مدل دوره بود که آخریش با آخرین آپدیت های شخصی خودم تحت عنوان دوره فوق پیشرفته فقط برای چند نفر اندک از دانشجویان قدیمی خودم برگزار شد و شهریه اش 1000 تتر بود البته کلاسهای سالهای اولیه قیمت خیلی پایین و جلسه به جلسه دریافت میشد ولی بمرور که حرفه ای تر و کاربردی تر شد مطالب شهریه هم افزایش پیدا میکرد همه دوره ها کلاس تک نفره و با zoom غیر رایگان برگزار میشد
چند وقت پیش قبل جنگ از آریزونا امریکا درخواست آموزش داشتم دو نفر که متأسفانه اوضاع اینطوری شد
تعریف میکرد از محیط آموزش فارکس در امریکا که فقط بابت نینجا تریدر 17000$ ازش گرفته بودند و برای آموزش حرفه ای هم حدود 50000$ هزینه آموزش و دوره در اونجا بود
خوشبختانه هرگز تبلیغ برای آموزش نداشتم و هر عزیزی که اصرار داشت خودش از طریق آیدی تلگرام ابراز تمایل میکرد و از تک به تک عزیزان مصاحبه و ارزیابی صورت میگرفت و……..ضمنا چند مورد بوده که تشخیص دادم دانشجو نتیجه نمیگیره شهریه عودت داده شد با اینکه یک یا چند جلسه کلاس برگزار شده بود
خیال همه همکاران راحت باشه بنده بازنشسته شدم واسه تریدرهای مقیم ایران…….از کشورهای مختلف دانشجو داشتم قبلاً و در این انجمن دیگه قصد ندارم تصاویر تعریف و تمجید دوستان رو قرار بدم فقط خیالتان راحت باشه بابک کاظمی دیگه فقط ترید میکنه و مزاحم و رقیب کسی نیست و سرش تو لاک خودشه
یا حق