سلام ببخشید دیر دیدم خدمت شما
09143144626
سلام ببخشید دیر دیدم خدمت شما
09143144626
تو ایران هم انسان های خوبی هستند ، همه را سیاه نکنیم . کسی را هم بزرگ نکنیم . تقریبا بیشتر کامنت ها را خودندم ، نام بعضی خدمت گزاران خوب ، نبود . نمیشه مطلق بر ملاک معامله گری ، یکی را خوب و یوی را بد نام ببریم . معامله گر ، ساخته میشه ، زمان زیاد ، و سرد و گرم و تجربه و مطالعه و ازمون و خطا و …
انسانهایی سر راهت قرار میگیرن ، که فکر میکنی اخر. این داستان هستند ، ولی چند سال بعد بر میگردی و میبینی اشتباه کردی .
اساتید را با هم جمع بزنید و بر دانش خودتون بیافزایید و نکات را رعایت کنید ، خودتون بهترین هستید . فقط خودتون و بس . همه یاد میکیریم روزانه . ما آدم کامل تو بازار نداریم . بازار مرتبا در تغییره ،
من فقط به احترام نام گلشاهیان را میبرم . چون پاک و مردمی و وطن پرست و باغیرت است . اصلا کاری ندارم به سبکش . قدیمیه . برجسته ترین صفت او انسانیته . من درس انساندوستی و نوع دوستی از ایشان گرفتم . رویه ام هم این بود از ابتدا که سر از هر سبکی دربیارم . بعد از مدتی با چشم باز و با درایت ، همه به جایی انیدوار کننده میرسیم .
خودتون به مهارت و سود و استادی برسید ، هدف همینه .
خوشبختانه دوستان پر بار و پر دانش میبینم و باعث خوشحالی است
موفق باشید همه
پووووورصمدی و دیگه بقیه دوزار
سلام عرض ادب ببخشید من پرسیدم گفتن مشکلی نیست ولی باید با خودشون صحبت کنید ببینید وقت داره یا نه چون ایشون خیلی اهل آموزش دادن نیست بیشتر به فکر ترید کردن هست و تو سال چند نفر بیشتر آموزش نمیده باز اگه خواستین بفرمایید شماره اش را بدم
سلام وقت همگی بخیر . ببخشید من دوره استاد پور صمدی رو دیدم . بنظرتون دیدن دوره استاد اهنگری کمکم میکنه ؟ یا برم البروکس ببینم بهتره ؟ ممنون میشم کمکم کنید
پرایس اکشن کلاسیک فقط البروکس.
بعد از اینکه البروکس رو ببینی خودت موتجه میشی که پورصمدی هییییچییییی نگفته
خیلی ممنونم. استاد البروکس چند دوره داره ؟ همشون رو باید ببینم ؟ جایی هست ک همه ی دوره رو به صورت کامل حالا پولی یا رایگان قرار داده باشه ک زیر نویس یا دوبله باشه؟
توی کانال های تلگرام بزنی هست رایگان خیلی طولانی و عمیقه باید سره حوصله و صبر ببینی
اول باید دوره ۲۰۱۴ رو ببینم یا دوره ۲۰۱۸ رو ببینم کافیه ؟
2018 کافیه, حدودا ۱۹۰ قسمت باید باشه, داخل تلگرام و سایت ها هست
این کانال تلگرام رو من داشتم, فکر میکنم کامل باشه دقیق چک نکردم
ممنون ازتون:folded_hands:![]()
![]()
![]()
![]()
فرقی نداره البته من خودم با پورصمدی خیلی بهتر ارتباط گرفتم ولی البروکس کامل ترین دوره هستش
دقیقا پورصمدی استاده فوق العاده ای هستش
دوره های صفر تا هزار اقای اهنگری رو رایگان در یوتیوب دیدم خیلی خوب بود راضی هستم
البروکس به همراه 3 جلد کتابش عالی هست و یوتیوب
شما خودت اینارو دیدی ؟
آره همه رو دیدم
پور صمدی واقعا حرف نداره