بهترین استاد ترید ایران کیست؟

ارشیا عزیز پور و کامیونیتیش ترید سیتی پرو

2 لایک کرده

اره حاجی یک تریده ایرانه . رو دست نداره

پورصمدی و اهنگری و البروکس یه زمانی شاگرد ادام مرادی بودن

با عرض احترام عزیز پور یه کلاهبردار و شیاد هست،دوسال پیش با دوستش سرکلاهبرداری به هم خوردن و دوستش کانال جدا گونه زد،البته دوستش هم کلاهبرداره ،فقط نتونستن باهم بسازن

اسم دوستش چیه و الان کجا فعالیت میکنه؟

توی یوتیوب ،الان نت دسترسی ندارم اسمش یادم رفته

آهان چه جالب ای کاش میتونستم بدونم دوستش کی بوده

یه پسر تپله حدودا قدکوتاهه قبلا با هم توی کانال یوتیوب برنامه میساختن،اسمش یادم بیاد همینجا پیام میدم

حالا من که اموزشای ارشیا رو کامل دیدم و خیلی وقتم هست با کامیونیتیش هستم و چنلای خصوصیش و همه جا بودم و داستانی نبوده
شاید شما اسم و اشتباه گرفتی ولی خب ممنون میشم هر موقع یادتون اومد برام بفرستید و مرسی از اینکه بهم گفتین

میخوام بگم کیه اما اجازه ندارم تا آمار رسمی عملکردش ثبت و به صورت عمومی منتشر بشه.

حتی به جرئت میتونم بگم تا ۴ الی ۵ سال آینده جزو ۱۰ تای کل تاریخ معامله گری میشه.

عرشیا قدبلند عینکی موها لخت بینی استخونی ،البته آموزش‌ها میتونن کارساز باشن منظورم اینه آدم سالمی نیست

این ارشیا
متوجه منظورت نمیشم از اینکه ادم سالمی نیست چون زندگیش و رفتار و شخصیتشم زیاد پیگیرش بودم و دنبال کردم و خیلی حتی بیشتر از تریدم اونجا بهم کمک کرده یه سری پلی لیستم تو همون یوتیوبش داره برا همین داستانا دقایقی با ارشیا عزیزپور

1 لایک کرده

سلام و درود من یکی رو میشناسم که در کل دنیا حرف اول رو میزنه اما متاسفانه کمتر کسی میتونه درکش کنه ولی باز معرفی میکنم شاید کسی تونست پا به پاش حرکت کنه.

استاد منظم

بله بسیار موافقم عالی هستن

سلام دوست عزیز چرا تهمت میزنی بهش

من چند ساله که باهاشم یه اشتباهاتی کردم تو فضای مارکت که همین آقایی که میگی بهش کلاهبردار نجاتم داد.

در ضمن چه کلاهبرداری ارشیا چنل پرایوت تلگرام داره مثل اینرسایکل یا قبلاً یه دوره ای داشت اسمش سفر به فیوچرز بود من از تمامشون استفاده کردم و از ریال به ریال پولی که دادم راضیم

تیمشون که قویه خودشم که تو ترید واقعا تو سطح خیلی بالایی تحلیل بیتکویناشو نگاه کنید میفهمید تو زندگیشم قطعا آدم درستی که داره به مردم کمک می‌کنه و اینهمه آموزش و تحلیل می‌ذاره به صورت رایگان

دقایقی با ارشیا عزیز پورم خب که نگاه می‌کنی یه چیزایی میگه که هم تو ترید هم بیرونش بدردت میخوره چه کلاهبرداری حتی تبلیغ اون چیزایی که رایگان نیست از خودشونو هم نمیکنه

چه کلاهبرداری؟؟؟؟

در ضمن عرشیا اشتباهه ارشیا درستشه

نگو محمد! :joy: خودش دوست نداره

عذاب اوره ولی چشم تحمل میکنم🤣

1 لایک کرده

خوبی دیدن دوره مناسب اینه که شما با هر دوره ای شروع کنی بعد از یه مدت خودت راه رو پیدا میکنی و میری چیز هایی که لازم داری رو مثلا از منابع خارجی یاد میگیری