اگر بخاطر قدمتی که داره میگید که منسوخ شده اینجوری باشه فیبوناچی هم منسوخ شده در صورتیکه خیلیا از فیبوناچی استفاده میکنن.پایه الیوت روانشناسی جمعی هستش یعنی چی؟ترس و طمع انسان در این100سال عوض نشده بنابراین الگوهای تکرار شونده بازار هم عوض نمیشن.مشکل از الیوت نیست مشکل از یادگیری الیوت هستش نسخه رابرت پریچر واقعا پیچیده کرده الیوت رو ولی الیوت به سبک رابرت ماینر بسیار ساده و کاربردیه.
دقیقا همینه. حالا این طفلیا فک میکنن میتونن فوتبال رو از رونالدو یاد بگیرن!
خودم، البته ورژن واقعیم. من که فیکم
بهترین استادایی که تاحالا دورشونو دیدمو واقعا نتیجه گرفتم ارشیا عزیزپور و تیمش(تریدسیتیپرو) بودن و واقعا کارشون درسته
اگر خودم رو بگم ، ریا کاری میشه ؟
بهترین استاد ترید ایران رو کسی نمیشناسه،ایشون هم در سکوت داره کار خودش رو انجام میده.
اره یه دوره acdداره خیلی قدیمی
یه زمانی که انیستا داشتیمو ول میچرخیدیم یه کلپ دیدم که نظر سجی کرده بودن اینا یارو ده نفر اول ایران نظر سنجی کرده بود اولی اهنگری بود دومی پور صمدی و سوم رضا گلشاهیان و…طبق نظر ملت حالا هرکی یه عقیده ای داره به نظر منم اهنگری و پورصمدی عالین مخصوصا برای شروع
نکته مشترک اکثر اساتید ![]()
جملهات هم وزن من سنگین بود ![]()
مطمئنم تا وقتی بهش بگی انیستا نمیاد.
سلام دوست عزیز من هم مدتی است با استاد فازی آشنا شدم و یه دوره فیلمای کانالشونو دیدم ولی متاسفانه نتونستم به نتیجه ای برسم وبرام گنگ بوده اگه شما لطف کنین و کمی راهنماییم کنین و سوالاتمو جواب بدین ممنون میشم . این لینک اینیستامه : @jalil_m_55
شهاب فیض اله زاده و پور صمدی دو تا از بهترین ها
سلام
بهترین استاد استاپ لاس است و و سلام
انسان برای آموزش شاید نیاز به مربی داشته باشد
که می تواند شخص باشد
یا تجربیات دیگران
یا زمان که استاد سخت گیری است
ولی تنها استاپ لاس است که با رعایت اون می توان پی به اشتباهات ترید برد
به نظر من اهنگری عالیه
برای شروع آره ولی برای ادامه دادن حتما کافی نیست
شما چی پیشنهاد میدین؟
ایرانی ها پور صمدی، خارجی البروکس، که البروکس رو جای همین آهنگری هم میشه استفاده کرد
بهترین مربی ادام مرادی عزیز که یک تنه بازار پکیج فروشان رو جمع کرد؛ دقیقا پس از رایگان کردن دوره اش همه افتادن به رایگان کردن پکیج هاشون، ولی از نظر علم و دانش و تجربه چه از لحاظ روانشناسی چه تحلیلی کسی قدرت رقابت با ایشون رو نداره