ارشیا عزیزپور… خیلی به این استاد کم توجهی شده
تو دنیای ترید استاد فقط بزه
سلام .ستاپ مکانیکال داشته باش و چارت درک کن از سطوح های مهم تا نقدینگی و درک استراکچر .و با اون ستاپ بک تست و ژورنال بگیر و ….
فازش نوله ![]()
![]()
![]()
![]()
عزیزم، میخوای چایی هم بده ؟ ناهارو شام هم بده ، لباساتم بشوره ؟ ینی یه جوری خودخواهانه نوشتی که پیامبر هم اینطوری نبود خصوصیاتش .
سلام من تبلیغ نمیکنم و کاری با کسی ندارم 2 سال قبل تو یکی از آموزشگاههای تبریز با شخصی آشنا شدم که پیشش ICT یاد گرفتم واقعا هم دستش درد نکنه استاد سالخورده من که راضی هستم خودش هم میگفت تا حالا تواین سبک بیشتر از 10 نفر شاگرد نداشت خودش هم واقعا تریدر بود هر کسی خواست تو تبریز پیام بده شماره اش را بدم
من کلا دوره یه استاد رو دیدم اونم پورصمدیه که اینقدر دیدم که به مطالبی که گفته تسلط دارم
ولی بهترین استاد خودتی و چارتی که باید بشه بخشی از وجودت و ازش یاد بگیری
شما دوره بهترین استاد دنیا رو هم که رفته باشی اگر خودت تلاش نکنی هیچی یاد نمیگیری . باید بیشتر وقتت رو بزاری برای بکتست گیری و ژورنال نویسی و تحلیل اون ژورنال ها
سلام دوست عزیز
من چندین استاد و کاراشون رو اموزش دیدم ولی ایشون نقشه راه نشون میدن
منکه خیلی ازشون راضیم
واسه پیشگیری از ورود دانشجویان سواستفاده گر ک هدفشون استفاده بدون مجوز از دوره اس
ی شهریه کوچیکی واسه شروع دوره و اینکه مطمین بشن شما هدفتون یادگیری هست دریافت میشه ولی با شروع اموزش متوجه میشید ک کاملا سود کردید وایشون بقیه دوره ها و کتابهاشون و حتی اتاق ترید فوق حرفه ای ک دارن رو کاملا رایگان ارایه میدن
هر روز تحلیل میزارن و تو این دوسال ی تحلیل اشتباه ازشون ندیدم
من فقط ب این دلیل بهتون معرفیشون میکنم چون خودم ی تایم طولانی اموزشات مختلف دیدم و با ایشون ک اشنا شدم تازه متوجه شدم ک قبلا تایممو هدر دادم و دوسدارم بقیه مث من نباشن ک تایمشون هدر بره
ولی در نهایت تصمیم با شماست چون باید مطالبی ک ایشون اموزش میدن کاملا درک کنیدو هدفتون یادگیری کامل ترید ومارکت باشه
موفق باشید
اره من با پراپ سرمایه گذار برتر ب سود رسیدم با اموزشهای ایشون
جدا از پراپ حساب شخصیمم سودده شده
هرچند ک ایشون از اول بهمون توصیه میکردن تا اتمام اموزش فقط با دمو کارکنیم ولی مطالب اموزشی از ی جایی ب بعد مارکت رو قابل فهم وخوندن کردش ک کم کم ترید رو شروع کردم وحالا ترید میکنم
با نت ملی هم واسمون شرایط رو فراهم کردن واسه ترید
سلام منم قبلا نظر شما رو داشتم ولی بنظرمن این برچسب نباید بهمه بچسبونیم
استاد یاشارمحمدی شروع دوره ایشون رایگان بوده ولی دانشجویانی ک سواستفاده کردن و مطالب رو ب اسم خودشون ب قیمتهای نجومی فروختن واین باعث میشه ک استاد واسه پیشگیری از سودجویی
شروع دوره ی مبلغ بسیار ناچیز نسبت ب ارزش مطالبشون بگیرن و مابقی مطالب رو کاملا رایگان در اختیار دانشجوهاشون قرار بدن و اتاق ترید شونم فوق حرفه ای و تحلیل های روزانشونم تاحالا اشتباه نداشته (دو ساله دانشجوشونم )
بدون شک بهتون میگم ک مطالبشون شمارو بهتر واسه ترید کردن راهنمایی میکنه شاید ی دوره مطالبشون رو ببینید نظرتون راجب اموزشات ترید تغییر کنه
معرفی میکنم اقای تردینگ ویو بهترین استاد نه تنها ایران بلکه جهان
سلام و وقت بخیر.امکانش هست که بگید چرا الیوت پیشنهاد نمیشه؟
چون تقریبا منسوخ شده دیگه
استاد کچلیان
هر که کچله بهترین استاده
بنده از دوره های ایرانی تا به الان فقط نصف و نیم پورصمدی دیدم و بعد بیخیالش شدم
و بعد چنتا دوره خارجی در سبک فوتون و فانتوم دیدم که باز نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم
کلا ترید و گزاشته بودم کنار تا دوسال
بعدش با یکی از دوستان با دوره آقای میلاد ذاکر آشنا شدم که در سبک ict فعالیت داشتن
این دوره رایگان هست و استاد بابتش هیچ پولی نگرفته
و میتونم به جرعت بگم اگر کسی مفاهیم اولیه. Ict بلد باشه میتونه با این دوره بعد از یادگیریش کاملا به سود برسه
من واقعا مدیون این استاد بزرگم
آهان خود چارت اما قبلش باید بیایم دوره شمارو بخریم درسته آقای مقصودی ؟ ![]()
![]()
جملات زرد رادیکالی
چیزی به اسم منسوخ شدن نداریم تو این بازار عزیز
فکر نکنم بزرگای بازار انقدر بیکار باشن ببینن مردم دارن از چه سبکی پول درمیارن که بخوان الگوریتم مثلا عوض کنن که سبکشناسی دیگ کار نکنه
درست میفرمایید شما!
بنظر من پیش هر استادی که دوره ببینی.باید امتحانت رو توی لایوبازار پاس کنی چون در نهایت بازاره که بهت مدرک و اعتبار واقعی میده.نه استاد!شما تنها با مطالعه کتاب مسی یا رونالدو فوتبالیست موفقی نخواهید بود باید داخل زمین فوتبال امتحان بدید و موفق بشید.و من کاملا با نظر شما موافقم.