بهترین استاد خود چارته.
لاتی بود جملت:joy:![]()
مارکت.هیچ استادی اندازه خوده مارکت بهت اطلاعات نمیده
سلام وقتتون بخیر
اولا متشکرم از شما بابت وقتی که اختصاص دادین به مطالعه این متن .
اما خلاصه کلا بعد از کلی سردرگمی در این دنیا به نظر بنده بهترین استاد برای هر شخصی توی این دنیا و بخصوص بعد از اینکه اینهمه استاد با اینهمه دوره به وجود اومدن خود شخص هستش برای اینکه شروع کنید یه دوره لازمه منم با یک دوره شروع کردم بعدا فهمیدن این پایبندی به اصول اولیه هستش که میتونه کمک حالمون باشه یعنی هر فرد بشه مربی خودش چون ما خودمون بهتر از هر کس دیگه ای میشناسیم و از نقاط ضعف و قدرت خودمون واقعا آگاه هستیم .
پس بهتیرن استاد هر فرد میتونه خودش باشه البته این نظر منه .
موفق باشید
شما مگه پورصمدی رو ندیدی خب دوباره چرا رفتی سراغ بعدی؟ دنبال یه نسخه اماده هستی؟ اون دیگه اسمش آموزش نیست.اکثرا دنبال استراتژی هستند و مطمعن باش کسی اون رو به شما نمیده و حتی اگر هم بده شما نمیتونی با اون ترید کنی.
به جای این کار همون دوره پورصمدی رو چندین بار نگاه کن و بعدش باید فقط و فقط تمرین کنی.قرار نیست هر چی که اون میگه رو استفاده بکنی.یک مورد رو انتخاب کن و بعد شروع کن همون رو ساختن.از ورود تا خروج و…
استراتژی مثل یه بچه میمونه و خودت باید بزرگش کنی و هیچ راه فرعی وجود نداره.فقط فقط با بک تست و لایو و ژورنال کردن های زیاد.
همه دوره ها هم خوبن وهم بد.یکی از کراس دوتا مووینگ داره سود میبره و یکی با یه چیز دیگه.
برای شروع جناب پورصمدی عالیه
هیچ بهترینی وجود نداره!! اینا اگه تریدر بودن الان مشغول ترید کردنشون بودن نه پکیج فروختن. خود برو مقالات خارجی رو بخون خیلی بهتر از این اساتید یاد میگیری. اینم بگم که تموم استادای ایرانی آموزششون حداقل چند سال عقبتر از آموزش های جهانی است. بهترین منبع یادگیری سایت مدیوم است.
اسامی برترین اساتید فارکس
اساتید برتر فارکس اروپایی
روی درستی جواب ایشون تاکید می کنم. اگر یوتیوب وصل بشه می تونید با سرچ انگلیسی (سرچ عمیق) برحسب موضوع، بهترین آموزشهای رایگان رو پیدا کنید خیلی راحت می تونید ترجمه فارسی یوتیوب رو فعال کرده و استفاده کنید.
از استاد ایرانی وقتی می تونید به درستی استفاده کنید که ابتدا خودتون در موضوع مورد نظر به حد قابل توجهی از آگاهی و تجربه رسیده باشید. در این مرحله هست که دیگه خودتون فورا می تونید تشخیص بدید که آیا فلان و فلان استاد ایرانی واقعا چیزی واقعی و کارساز بلد هست که به شما یاد بده یا نه.
اینطور فکر نمیکنم
بستگی داره چه دیدگاهی داشته باشی موقع شروع😂
از البروکس استفاده کن خب هردو یکیه ولی این کجا و آن کجا
مارکت خوبی بدی نمیفهمه . بحث این نیست که یارو آدم خوبیه یا بدیه بحث اینه داره واقعا چیکار میکنه . ببین کسی که آیبی گری بروکر کنه کسی که با دوره فروختن بالا بیاد و به دوره فروشیش ادامه بده تازه اونم نه دانش و تجربع خودش بلکه تماما کپی استاد ال بروکس که حتی بهش اشاره ای هم نمیکنه حین فروش . کسی که یه استیتمنت معتبر از خودش ارائه نده به هزار و یک دلیل . اینا رفتاری نیست که یه استاد داشته باشه یه فرد معتبر وثابت شده داشته باشه . پس اره بحث خوبی و بدی ادما نیست بحث حرفه ای بودن هست .
دوره اش رو میخوام ببینم ولی تلگرام و یوتیوب دسترسی ندارم،بنظرت کجا میتونم پیدا کنم؟
بهترین استاد فقط یاشار محمدی. انقدر روند اموزشیش با تجربه و فکر شده است که اصلا گیج نمیشی توی چارت. خیلی هوشمندانه مطالب پیشرفته رو آموزش میده که حتی اگر سطح مبتدی هم باشی چارت رو میفهمی
ویدیو های رایگان یاشار محمدی رو ببین. هم توی فراچارت هست هم توی اپارات و یوتیوب. قول میدم دیدت به چارت کلا تغییر کنه. لینک دوره رایگان رو واستون گذاشتم.
سلام دوست عزیز
ممنونم واسه اطلاعاتی فرمودید
ولی ب شخصه تجربه من
دوسال میشه با استاد یاشار محمدی سبک rtmاشنا شدم ایشون بیش از۱۵سال سابقه دارن (هرچند ک بعضی از اساتید رو دیدم باتجربه بالا ولی اطلاعات کم)
و تو این مدت متوجه شدم بقیه سبکا رو الکی خوندمو مطالبش مث ی نقشه راه هستش وکامل میتونید مارکت رو متوجه بشید
تحلیلایی هم ک میزاشتن کاملا درست بود تاحالا من تو این مدت حتی ی تحلیل اشتباه ازشون ندیدم
مطالبش رو باید درک کنید
بعدش میبینید ک فوق العادس🍀
موفق باشید
سلام بر شما. دیدم که تمام پستاتون از بد ورود در مورد اقای یاشار محمدی بود. شما فرمودید دوره ایشون رایگانه در صورتی که فقط بحث مقدماتی و خیلی چیزاش ناقصه توی دوره رایگان و واسه مباحث پیشرفته تر باید کتاب و منتورشیپش رو خرید که اونم پولیه.
سوالی که ازتون دارم شما خودتون با دوره ایشون به چه لولی رسیدید ایا به سود رسیدید برداشت پراپی چیزی داشتید اگر داشتید خوشحال میشیم بامون به اشتراک بذارید که ما هم ببینیم نتایج اموزش های این استاد عزیز چگونه بوده..
سلام بر شما. دیدم که تمام پستاتون از بدو ورود در مورد اقای یاشار محمدی بود. شما فرمودید دوره ایشون رایگانه در صورتی که فقط بحث مقدماتی و خیلی چیزاش ناقصه توی دوره رایگان و واسه مباحث پیشرفته تر باید کتاب و منتورشیپش رو خرید که اونم پولیه.
سوالی که ازتون دارم شما خودتون با دوره ایشون به چه لولی رسیدید ایا به سود رسیدید برداشت پراپی چیزی داشتید اگر داشتید خوشحال میشیم بامون به اشتراک بذارید که ما هم ببینیم نتایج اموزش های این استاد عزیز چگونه بوده..(این سوالو از شما هم دارم خانم اسدی)