بهترین استاد ترید ایران کیست؟

نه همون دوره رایگان خیلی تکمیله

2 لایک کرده

بهترین استاد شخصیه که استیتمنت معتبر بالای یکسال داشته باشه وگرنه کلاهبردار

3 لایک کرده

نه عزیز جان.اون شخص تریدر موفقیه.اما دلیل بر استاد خوب بودن نیست
استاد کسیه که بتونه با بهترین روش آموزش رو منتقل کنه

5 لایک کرده

شخصی که آموزش خوب بده ولی استیتمنت معاملاتی سوده ای نداشته باشه به چه دردی میخوره میشه پکیج فروش یا دوره فروش که درآمدش از ترید نیست

4 لایک کرده

تحلیل گر ، تریدر ، آموزش دهنده
۳مقوله جدا هستن که ممکنه شخصی در یکیش خوب باشه و در بقیه ضعیف

آموزش ترید هم یکی از منابع درآمدی بازارهای مالی هست
صرفا هرکی آموزش میده پکیج فروش نیست

5 لایک کرده

هدف از آموزش دیدن ترید چیست ؟سود کردنه

زمانی که از شخصی که سوده نیست آموزش میبینی چه فایده‌ای داره؟

2 لایک کرده

شما هدف و مقصد رو میبینی.اما اصل لذت خوده مسیره :blush:
تحلیلگر شخصیه که از نظر آکادمیک و درک شیوه حرکت قیمت در سطحی قرار داره که میتونه بخوبی مبدا و مقصد قیمت رو تشخیص بده و بوسیله ابزارهای رایج سیگنال ورود و خروج بده
تریدر شخصیه که از بُعد روانی به مرحله ای رسیده که میتونه علاوه بر تحلیل از نقاط ورود و خروج به خوبی استفاده کنه حتی اگر اون وسط قیمت بازی در بیاره انقدر مسلطه که زودهنگام خارج نشه
آموزش دهنده شخصیه که دانسته های خودش رو به بهترین شیوه به فردی که حتی صفر مطلقه میتونه آموزش بده.این موضوع خودش یک استعداد یا هنره که شاید ۲فرد توضیح داده شده بالا از این استعداد بی بهره باشند
تریدرهای زیادی رو دیدم که حتی در آموزش دادن روش مورد استفاده چندساله خودشون عاجز هستند

5 لایک کرده

حرفت از نظر تئوری قشنگه، ولی یه مشکل اساسی داره:

بازار با «تعریف‌های قشنگ» پول نمیده، با نتیجه پول میده.

اینکه بگیم تحلیلگر یه چیزه، تریدر یه چیزه، مدرس یه چیزه—درسته.

اما وقتی پای آموزش ترید میاد وسط، کسی که خودش نتونه سود مستمر بگیره، عملاً داره چیزی رو آموزش میده که تو دنیای واقعی جوابشو پس نداده.

اینکه بگیم «مسیر لذت‌بخشه» بیشتر شبیه دلخوش‌کنکه تا واقعیت بازار.

کسی که میاد ترید یاد بگیره، نمیاد فقط مسیر رو لذت ببره؛ میاد که به سود برسه.

مدرسی که خودش تو بازار خروجی نداره، مثل مربی بدنسازیه که خودش فرم بدنی نداره—ممکنه حرف قشنگ بزنه، ولی قابل اتکا نیست.

پس قبل از اینکه بگیم کی خوب درس میده، باید بپرسیم:

آیا خودش واقعاً از بازار پول درمیاره یا نه؟

2 لایک کرده

مجموعه TCP یک طرف، پیشو سیخ فروش یک طرف😂

4 لایک کرده

سلام…تا حدودی باهات موافقم..دقیقا ، اصن نباید دنیال حرفای قشنگ باشیم…

اما…وقتی صحبت از نتیجه میکنی ، در نظر بگیر که چیزی که مارو بهش میرسونه، چگونگی انجام مسیر برای رسیدن بهش هست…

مهم تر از نتیجه ، اجرای درست فرایند برای رسیدن به نتیجه هست‌‌…نتیجه به نظر من یک مفهومه، به معنی اینه که وقتی یکسری کار ها درست انجام میشه، به دست میاد…نمیشه بگی من فلان نتیجه رو حتما به دست میارم، اما میتونی بگی من بهترین و درست ترین کار رو انجام میدم تا یک نتیجه ای حاصل بشه…

خواستم به این برسم که نتیجه دست ما نیست ، اما فرایند دست ما هستش و قابل کنترل…لذت بردن یا نبردن تو ذهن ماست…میتونید لذت نبرید اما همچنان کار درست رو انجام بدید!

3 لایک کرده

بخاطر همین تفکرات که بالای 95% افراد بعد از چند سال درجا زدن و از دست دادن زمان و پول از این بازار حذف میشن بخاطر اینکه نمیخوان واقیعت قبول کنند با رویا پردازی به هیچ جایی نمیرسی

3 لایک کرده

واقعا حق بهترین

1 لایک کرده

من خیلی دوره زیاد دیدم پور صمدی و استاد برنا و.. و الان دارم اهنگری رو میبینم و واقعا گم شده ام نمیدونم کدوم خوبه نمیدونم از کدوم استفاده کنم کسی این مشکلو تا حالا داشته؟؟؟؟؟

منم دقیقا همین مشکل رو دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم با اینکه خیلی هم دوره دیدم و اموزش دیدم ولی حس میکنم هنوز هیچی بلد نیستم همش ترس دارم که نکنه تا الان این همه وقت گذاشتم اشتباه رفتم مسیر رو

1 لایک کرده

دقیقا منم همینجوریم هیچکی هم نیست کمکم کنه که بدونم کدوم استاد خوبه

1 لایک کرده

تا الان خیلی دوره دیدم ولی موندم کی بهتره الان هم دارم اهنگری رو میبینم کی بهتره از نطر شما؟؟؟؟؟

2 لایک کرده

منم دقیقا مودنم

2 لایک کرده

خیلی سخته موندم واقعا

2 لایک کرده

بهترین استاد کیه سوالم خیلی سخته ولی هرکی میدونه بگه

2 لایک کرده

دقیقا خیلی سخته سوالت

1 لایک کرده