بهترین استاد ترید ایران کیست؟

نکنه دلت میخواد تبلیغ پکیج فروشها و کلاهبردارهارو بکنن؟

3 لایک کرده

عحب بابا عجب

چشم تبلیغ ایشونو میکنیم

شما ناراحت نشو فقط

2 لایک کرده

حس در بیزینس ترید، کاملا شما رو به بیراهه می‌بره حتی در انتخاب سبک آموزشی، بهتره با منطق پیش برید

دکتر فازی روحشون هم خبر نداره که داریم در موردشون صحبت میکنیم

اینقدر روح بزرگی دارند که رایگان این مسیر رو برامون گذاشتن،رایگان بدون هیچ چشم داشتی چه نیازی به تبلیغ داره

راحت باشید میتونید دنبال یادگیری سبک nds نروید

5 لایک کرده

من جسارتی نکردم

و هرکس خالصانه به کامیونیتی ترید ایران کمک میکنه خدا بهش برکت بده

من زیاد اهل سبک عوض کردن نیستم

حتی دوره ایشون اگر مفید باشه که با گفته دوستان هست

باعث ذهتیت در بندده میشه و از مسیر خودم دورم میکنه

امیدوارم دوستانی که استفاده کردن لذت ببرن

4 لایک کرده

با حرف شما موافقم و بنظرم ترید یک مهارن تجربی هست و نیاز به ازمون و خطا داره

4 لایک کرده

بهترین استاد : خود چارت

4 لایک کرده

آفرین ! حرف درست همینه !

2 لایک کرده

درود.

بهترین استاد جهان کسی جز استاد آرش وداد نیست.

من به کسی بی احترامی نمی کنم ولی من فقط استاد آرش وداد رو قبول دارم .ایشون استیتمنت های خود و شاگرد هاشونو در اینستاگرام قرار میدن و باعث افتخار من هست که شاگرد ایشون هستم.

1 لایک کرده

از نظر من استاد آهنگری واقعا تو یه لول دیگه‌است

البته من زیاد دنبال دوره ها نرفتم بیشتر تمرکزم روی دوره‌ استاد آهنگری بود

1 لایک کرده

سبک سیکلها و امواج ایچیموکو (منظورم پترنها و اواج i,n,v نیست )و محاسبه امواج و سیکلهای شخصی .

من فقط یک نفر توی تلگرام میشناسم که این سبکها رو اموزش میده البته فقط سبک ایچی رو اموزش میده .

توی یوتوب هم گشتم کسی پیدا نکردم .

من هنوز اموزش ندیدم چون هزینه بالایی داشت فقط اندیکاتورش رو تهیه کردم .

1 لایک کرده

در یک تاپیک دیگه در مورد دکترین استراتژی چند وقت پیش توضیح دادم .

در حال حاظر تعداد افراد معدودی در ایران هستند که معنی دکترین استراتژی رو میفهمند و همینطور تعداد افراد کمی مانند شما این سوال براشون پیش میاد که واقعا ناراحت کننده است .

البته دو نوع دکترین داریم

نوع اول و اصلی مانند سازندگان استراتژی های بزرگ مانند پرایس و ایچیموکو است

و نوع دوم که زیر مجموعه حساب میشه افرادی هستند که با استفاده از استراتژی های مادر دکترین خاص خودشون رو میسازن

در مورد اول که و دوم فقط یک شخص رو میشناسم که بالاتر معرفی کردم

ولی در مورد دوم .کریس و امینو هم در مورد ایچی دکترین خاص خودشون رو دارن

2 لایک کرده

دو تا استاد واقعی می شناسم که استاد سعید خاکستر هستش و استاد اشکان حسن زاده این ها اساتیدی هستن که با مطالبشون باعث رشد شدن و آموزش های دیگران رو کپی و پیست نکردن

2 لایک کرده

آرشیا عزیزپور.
مجموعه TCP.

2 لایک کرده

سلام من سه بار و دوسال نیم طول کشید آموزش زیرنویس و ترجمه فارسی مسعود دیبا در تلگرام 12فصل و یک بار زبان اصلی در یوتیوب نگاه کردم و جزوه برداری و خیلی مطالب سنگین وهیچ کسی نمی دونه ولی دیدگاه می گیری تک چارت کارنمی کنی چون خطا دارد ..دنبال تفاوت های لو نقدینگی و چرخش و پول هوشمند می روی که در سبک های دیگه نیست بعد قدرت ای سی تی را درک می کنی و زمان می برد ….

1 لایک کرده

بسیار عالی انشالله که همیشه موفق باشید جسارتا میتونم بپرسم الان سبکتون فقط ict هستش یا با سبکای دیگه ترکیبش کردین؟

1 لایک کرده

سلام ..ترکیب کن

استراکچر فوتون

سطوح سم سیدن و آلفونسو

بریکر مایکل و فلیپ مارسل

پروفایل نقدینگی استخر و پول هوشمند ای سی تی که خودت باید ویدو‌مایمل ببینی و تمرین کنی و زمان بزاری تا درک کنی

بعد ستاپ سشن آسیا اسمارت مانی

بعد ستاپ مکانیکال اشباع آراس ای و تابیده تایم پایین

زمانی که چند تاییدیه قوی داشته باشی 70تا80درصد درجهت درست ورود می کنی و…

3 لایک کرده

سلام من الان کانال نگاه کردم دوره شکاره پول هوشمند 14م تومن گذاشته ؟ پول هوشمند مایکل معرفی کرده و همین پول هوشمند توسط یکی از اساتید واقعی ای سی تی در ایران که نفر اول مسابقات جهانی فاندنکست شده و با دوره رایگان در تلگرام خیلی ها پراپ پای شدند و برداشت زدند ..دوره خصوصی از. دوستان خود بنده شرکت و خیلی راضی بودند …به هرحال اگه شما شاگردشون هستید آیا در پراپ به سود مستمر رسیدید ؟لطفا تحلیل دیدگاه بفرستید ممنون می شوم . @Asd1958 آیدی روبیکا

2 لایک کرده

درود.

قیمت رو نمیدونم .

دوره استاد آرش وداد اسمارت مانی نیست . اسم دوره ایشون شکار پول هوشمند هست و دورشون ترکیبی با دوره های مختلف هستش مثل پرایس اکشن،اسمارت مانی،عرضه و تقاضا،RTMو … .

درباره خودم که فرمودین در یک ماه من تونستم به سود برسم در دمو . پراپ قرار بود شرکت کنم ولی متاسفانه این قطعی اینترنت رخ داد.

خودم مطمئن که این دوره بسیار خوبه و نتایجی هم دارم میبینم و درحال کار کردن روشون هستم.

وین ریت برخی ستاپ های این دوره ۹۰ تا ۹۵ درصد هست.

2 لایک کرده

adam moradi dore ravanshenasi bazaresh khobe man pishnahad mikonam

2 لایک کرده

من از دورش به سود رسیدم تا حالا هیچ دوره‌ای هم ندیدم جز دوره نیک افروز

3 لایک کرده