زن بودن و ترید کردن!

خیلی کم هستن که فید بک دیگران براشون بی اهمیت باشه قطعا نظر دیگران نسبت به ما برای اکثریت اهمیت داره مثال تو رانندگی یه بوق از ماشین بغل دستی باعث دعوا میشه و یا یک نگاه تند از روبرو موجب بحث میشه …پس اینطور فکر نکن که برای بقیه بی تاثیر برای تو تاثیر پذیر در واقع برای اکثریت تاثیر داره …

راجب زن بودن هم اینکه تبعیض رو حس میکنی بنظرم درسته چون جامعه همیشه نسبت به زن ها فید بک متفاوتی میده …ولی اینکه اکثر این فید بک ها به ضررتون باشه من موافق نیستم ..

نظرت محترم …

ولی چقدر نصیت بود …

مادر بزرگ ها هم از این مدل نصیحت ها دیگه خسته شدن و از این نصیحت ها دیگه استفاده نمیکنن…

nasihat nakardam ke, karie ke khodam mikonam ro goftam

man ki basham nasihat konam aslan :smiling_face_with_tear:

توی ترید که زن بودن یا مرد بودن فرقی نداره چه بسا ماها موفق تریم به خاطر کم تر ریسک کردن.ولی مثلا تو یه کامیونیتی مثل اینجا یا کلا تو جامعه منم تبعیض رو متوجه شدم ولی نه از طرف همه، از سمت یکی دونفر. دوبار پیش اومده که تصمیم گرفتم اسممو عوض کنم و با اسم مردونه فعالیت کنم:joy::woman_facepalming: ولی گفتم بیخیال

khodet bash, baghie ro ham bikhial

albate inja fekr konam ba zan va mard boodan kari nadshte bashan, faghat zamani behet gir midan ke az kasi ya jaii hemayat koni :rofl:

id bezar berim soraghesh khahar

topic mizanam barat hame baham mirizim saresh :heart_eyes: :joy:

taaroof mikoni??? bekhodam migam azizam :heart_eyes:

فضا خیلی صورتی شد ….

و من reject میدم…

End of discussion

موافقم تا دنیا دنیاست همینه.

نگاه به زنا هیچ وقت عوض نمیشه

نگم برات سیسی:face_with_hand_over_mouth: یه بار یه بنده خدا که لایو ترید میذاشت و آموزش میداد ازم آی دی روبی.کا گرفت که عضو کانال آموزشیش کنه و بعدش برام تو روبی.کا ابلا..غیه الکترونیکی با اکانت فیک فرستاد :grimacing:

کلا ما ایرانیا موجودات سر سختی هستیمو میگیم کار نشد نداره😂

انصافا یه دختر تریدر بیاد باهم بریم سر خونه زندگیمون :smiling_face_with_tear:

Ajab felan felan shodeii boode :neutral_face:

man moondam akhe to rubika va bale? baz tele bood yekam tahamol mishod kard :joy:

تو تل تاحالا ازاین چیزا پیش نیومده چون وقتی ریپورت کنی میتونی رو پریدن اکانتش حساب کنی دقیقا مثل پیام رسان های امن و جذاب داخلی

bayad ye topic bezanm to bale va rubika mozahem nashid chon zayas :rofl:

na akhe si si too bale va rubika khayliiiiiiiii khite

در عین سکوت کر کننده هستی، برقص و به زندگی ادامه بده.

توهم زدی راحت باش

آره خب کندل ها به خانم ها بیشتر سخت میگیرن تا اقایون :joy:

شوخی کردم به دل نگیری