آیا سود مستمر با اندیکاتور امکان‌پذیر است؟ آیا استراتژی شخصی خودتون رو تبدیل به اندیکاتور کردید؟

این را قبول دارم

تکنیکال قبل از وقوع اتفاقی بزرگ

یک تصویر واضع از خبرها و تحولات سیاسی میده.

من خودم خیلی وقتها اتفاقاتی مثل جنگ ، برگزیت و نرخ های بهره و … را قبل از وقوع از نمودار پیشبینی میکردم.

مثلا با توجه به نمودار گفتم انگلیس از اتحادیه اروپا خارج میشه!حتی اون موقع نظرسنجی ها هم دروغ میگفت ولی تکنیکال نه!

این اعتیاد را ترکش کن!

کسی که قراره توی این بازار به نتیجه برسه سال اول میرسه اگر

به سال دوم رسید و سود ده نبود یعنی باید از بازار خارج بشه و خودش را نجات بده!

یکسال وقت بگذار سود بردی ادامه بده ضرر کردی کلا برای همیشه قید بازار را بزن!

ترید عین اینستاگرام هست چند دفعه برنامه اون پاک کردم ولی دوباره نصب کردم ترید عین آهنربا آدم میکشون پای چارت یک روز چارت نبینم انگار…. یک چیزی احساس میکنم کم هست عین اعتیاد به گوشی موبایل هست خواستم بذارم کنار نشد دیگه منم مثل یه معتاد گرفتار ترید شدم دیگه کاری از دستم ساخته نیست مثل یک معتاد که میگه گذاشتم کنار ولی از بغل بر میدارند هستم یک مدت حتی رانندگی میکردم ترید نمی‌کردم ولی باز چارت نگاه میکردم باعث شد تصادف کنم جزیی …اگه ترید واقعی هم انجام ندم دمو همیشه انجام میدم شاید فکر زیاد و کنجکاوی زیاد باعث این امر میشه شش سال تو بازار هستم بعضی وقتها هم آور ترید دارم

این که میگی بعد یکسال نتیجه نگرفتیم درست نیست یک نفر شاید با روش مثلاً nds در عرض ۶ ماه نتیجه بگیره یکی شاید در عرض یک سال و نیم یکی هم در عرض پنج سال یکی هم شاید بعد 15 سال باز هم موفق نشه

مهمترین اصل تو ترید بنظر مدیریت سرمایه و روانشناسیه

با سلام من میخواهم NDS راشروع کنم اما نمی‌دونم از کجا ؟در موردش تحقیق کردم ، دنبال ویدیو های قسمت های اول دکتر فازی لاجیک هستم اما نمیتونم پیداش کنم در آپارات هست اما قسمت های اول رو ندارع و اصن نمیشه با اون ویدیو های توی آپارت ارتباط گرفت دوره استاد فازی رو از وسط دوره آپلود کردن و اصن نمیشه فهیمید چی به چیه؟ شما ویدیو های اول رو دارید یا میتونید راهنماییم کنید از کجا شروع کنم؟

من ویدیو دکتر فازی در یوتیوب و تلگرام دیدم ولی آموزش کیان در آپارات دیدم و آموزش کیان در تلگرام موجود هست کیان سبکش nds هست و کانال سیگنال با زیر مجموعه گیری داره یکی گفت با سیگنال اون سرمایه خودش از دست داده بود و گفت آدم موفقی نیست و یک نفر در گروه بود گفت راضی هست از nds

ولی کیان سوال بعضی از مسایل با یک تست زیاد در nds پیدا کرده بود که کسی نتوانسته بود جوابی پیدا کنه و خودش شاگرد استاد فازی هست و فازی از 1و 2 باز استفاده می‌کنه ولی کیان به 1 و 2 باز اعتقادی نداره به نظرم فازی میگن با سرمایه زیاد وارد پوزیشن میشه و اگه درست فهمیده باشم میگن سوینگ ترید ولی کیان اسکلپر هست و معتقد هست اکثرا آدما سرمایه کم دارن باید سرمایه کم با استراتژی قلب رشد داد ولی اواخر با کانال تلگرام اهورا گفتن کارش درست آشنا شدم و بعد نت قطع شد نتونستم آموزش ببینم وقتی آرش با روش گن و ستاره شناسی قبل جنگ گفت نفت بخرید صعودی هست من نفت دمو روی 58 دمو 100 دلار زدم قیمت 55 شد دمو صفر شد کیان در تایم 4 ساعتها صعود نفت تو چارت توسط دو تا هوک نشان داد بعد اهورا هم صعود نفت تایید کرد قبل جنگ و گفت باید فلگ بزنه و روی طلا ریوارد ۷ گرفت کیان میگه اگه قانع باشی ریوارد ۱ میگیری و موفق میشی بعضی میگن با کیان موفق شدن بعضی ها میگن با فازی بعد کیوان دینجو شاگرد استاد فازی هست و تمرکز روی الگو شاه داره ولی بعضی میگن تریدر نیست فقط تحلیل می‌کنه جستجو کن ویدیو نیکول خانم که شاگرد فازی بود و ویدیو دکتر فازی انتشار میداد شاید میگم شاید در آپارات باشه مطمئن نیستم در کل کیان سبک nds خلاصه کرده از نظر مطالب ولی ویدیو فازی خیلی طولانی و وقت‌گیر هست در کل باید بتونی با سبک ارتباط برقرار کنی و چشمت به چارت عادت با بکتست و تمرین زیاد ولی من نتوانستم حقیقتش با nds ارتباط بگیرم و خواستم آموزش اهورا بینم که نت تلگرام قطع شد و در کل خود کیان میگه باید روی روانشناسی و ذهن قوی کار کرد و چند کتاب در تلگرام معرفی کرده با مدیریت سرمایه و استراتژی قلب وارد شد برای رشد سرمایه کم

اگه کلیپ فازی پیدا نکردی با کیان فعلا شروع کن چون دیدی کلی زود بهت میده

یکی ازموضوعات روانشناسی ترید که گمان میکنم شما گرفتار ان شدید و از اون بنام اعتیاد نام بردیدحس عقب موندن از بازاره . در این حالت (که البته خودم هم درگیرش بودم ) همیشه فکر میکنیم که اگر ترید نکنیم از بازار عقب میمونیم و حاضریم به هر قیمتی ترید کنیم و دایم بازار رو رصد کنیم .

میشه باNDS به سود مستمر و مداوم رسید ؟

حرف ضد و نقیض هست یکی میگه سبک خوبیه و راضی هست یکی میگه به نتیجه نرسید بعضی هم هنوز دور خودشون میگردن و خود کیان میگه مثلا بازار واکنش 1 به ۱ میده حتی اگه بعد اون حرکت بازار به جهت دیگه بر ه یکی میگه خود فازی سیگنالی که به مردم داد اشتباه بود من یک مدت معاملاتیم سربه سر شده بود رشدی در روند حساب نداشتم و این فکر منو خراب کرد و در nds از تایم مثال یک ساعت چارت بررسی میشه بعد دو یا 3 تایم دیگه نهایت در تایم یک دقیقه بررسی میشه و بعد باید در تایم ۱ دقیقه ورود کرد ولی من دیگه تایم یک دقیقه بررسی نمیکردم به هیچ عنوان نباید تحلیل در تایم پایین انجام بشه مثلاً ۱ دقیقه یا ۳ دقیقه و به نظرم ۵ دقیقه چون باعث نویز میشه خود کیان میگه باید مرحله سر به سر شدن سود و زیان پشت سر گذاشت و از باید یکتست زیاد گرفت و خودش گفت چشم باید به چارت عادت کنه وقتی اینجوری شد دیگه همه مسایل حل میشه خود کیان میگه برای پیدا کردن علت استاپ شدن گفت 2000 دفعه بک تست گرفته تا علت استاپ پیدا کنه مشکل اینجا بود که آموزش زیاد نگاه نکردم نهایت 3 دفعه و نتونستم از حالت برابر شدن سود و ضرر خارج بشم و این منو دلسرد کردو شاید پشت کارم کم بود و صبر زیادی نداشتم و به نظرم باید با سبک بتونی ارتباط برقرار کنید و چشمت به چارت عادت کنه و تمام مطالب سبک دیگه رو باید از ذهنت خالی کنی در کل ستاپ قدرتمندی هست و مشکل دیگه همه تاکیید میکنن مشکل روانشناسی هست و خود کیان چند کتاب در تلگرام گذاشته و معرفی کرده و چارت به شکل یک سیکل در حال تکرار هست همیشه و در آپارات آموزش کیان هست و ولی در تلگرام مطالب بیشتری وجود داره در کانال کیان با پی دی آف و مطالب دیگر اگه تلگرام باز شد میگن اهورا هم کارش درست نت قطع شد دیگه نشد آموزش دید بعضی هم میگن کار فازی درست ولی به نظرم کیان در جزییات nds بهتر دقیق شده خود کیان شاگرد فازی لاجیک بوده هر کسی یه چیزی میگه یکی میگه فازی یکی میگه کیان و کیان میگن با عضو گیری کسب درآمد می‌کنه عین سبکهای دیگه هست 100نفر میگن نتیجه نگرفتیم چند نفر میگن راضی هستیم

نظر شما چیه خب شما چند وقت با دوره کار کردی ؟ خب شما می‌دونی استراتژی قدرتمندی هست یا نه؟ به نظر شما با تمرین و تکرار میشه به سود رسید ؟ امیدی هست که NDSرو شروع کنیم

میشه لینک ویدیو های کیان رو از آپارتت برام ارسال کنید ممنون

اگه درست فکر کنم 3 یا ۶ ماه آموزش بعضی افراد داخل گروه تلگرام کیان هنوز دور خودشون می‌گشتن و نتیجه نگرفته بودند ولی در کانال ۲ یا ۳ نفر گفتن راضی هستند و گفتن باید روی روانشناسی کار کرد و باید چشم به حرکت چارت عادت کنه و بتونی از پس فرکتال بر بیاید یک نفر کیان پیامشو باز نشر کرد در گروه که به نتیجه رسیده بود و کلی تشکر کرد و کیان میگه نباید با اندیکاتور و سبک دیگه ترکیبش کرد من تمرکز م روی کریپتو بود ولی میگن روی کریپتو شاید خوب جواب نده روی بعضی نماد بهتر عمل می‌کنه ممکنه نتیجه بگیری ممکنه نه100 نفر آچار دست میگیرن که میکانیک شن شاید از اون 100 نفر 1 نفر واقعا یک استاد تمام ماهر بشه

قبل آموزش کانال کیان در آپارات بود الان نگاه کردم موجود نیست ولی در قسمت سرچ کامیونتی ایران بروکر همین جا در بالا صفحه سرچ کن nds دو تا لینک آموزشی اپارت دکتر فازی میاد

یک فن اگه هزار بار تمرین کنی احتمال اینکه حریف شکست بدی بیشتر هست تا اینکه چند فن و چند روش مختلف تمرین کنید در سبک nds کار کردن با گوشی سخت هست و امکان مشاهده گذشته چارت ممکن نیست یاخیلی سخت هست قبل جنگ نفت در تایم ۴ ساعت دو عدد هوک زده بود و آماده رشد که با گوشی به سختی دیده میشه ولی در لپ تاب بهتر دیده میشه.

سلام به تمام دوستان تریدر
خیلی برام جالبه که هر وقت دوستان از تحلیل صحبت میکنن میگن فقط روی چارت خالی باید تحلیل کرد . من تقریبا 10 سال دارم تو این چارت ها تحلیل میکنم و با کمک ترکیب اندیکاتور خیلی خوب می تونم چارت رو تحلیل کنم . البته بگم این نیست که چارت خالی رو نمیشه و یا من نمی تونم تحلیل کنم من هم سال ها با چار خالی و سبک پرایس اکشن کار کردم. اصل موضوع من اینه که چرا وقتی اندیکاتورهای خوب برای تحلیل هست ازشون استفاده نمی کنند و فکر می کنند اگر از اندیکاتور استفاده کنن به شآن تریدریشون بر می خوره یا بهشون دیگه نمیگن تریدر تحلیل گر.

نوع دیدگاه فرق می‌کنه مثلاً در سبک nds میگن میشه از cci کمک گرفت ولی کیان که خودش nds کار می‌کنه میگه چارت شلوغ بشه و ممکن درست تحلیل نکنید به شأن کسی بر نمیخوره هر کسی یه نظری میده و میشه همزمان استفاده کرد فرد نخواست استفاده نمی‌کنه اگه هم اندیکاتور خوبی که می‌دونی خوبه و مطمئن سراغ داری بیان کن و جزییات استفاده بگو کسی خواست استفاده بکنه چه ضرری داره نهایت یک تست و بعد دمو و تست با مبلغ کم انجام میدیم ۶ ماه دارم روزی 14 ساعت در حال نوشتن کد پان اسکریت اندیکاتور بود که به علت جنگ تست نهایی اون ناقص موند به علت اینکه به تریدینگ ویو دسترسی ندارم

ببینید الان چیزی که هست اینه که خیلی ها دنبال پیدا کردن روند یا محل تغییر روند هستند، حالا به هر روشی یکی با اسمارت مانی یکی با پرایس اکشن یکی با NDS ،که بهترین محل ورود رو در اوایل شکل گیری روند پیدا کنن که خیلی عالیه اگر بشه ولی شدنش قطعا به تجربه بالای تریدر نیاز داره. ولی نظر من اینه که اگر بشه روندی که شکل گرفته رو پیدا کنیم و فقط بودنیم که این روند چقدر قدرت ادامه دادن رو داره خیلی کم ریسک تر و قابل تشخیص تر هست . معمولا اندیکاتورها خیلی برای این کار خوب عمل میکنن . البته ترکیب اندیکاتورها به شرطی که به خوبی درک از عملکرد اونها داشته باشیم و به تنظیمات درستی ازشون دست پیدا کنیم

هیچ راه حل جادویی وجود ندارد

اندیکاتور ها ابزار سیگنال دهی هستند ، نه صرفا تائید ۱۰۰ درصد

توصیه می‌شود برای ورود به هر معامله از چند اندیکاتور تائیدیه بگیرید

تازه همه چارت و مخالفانش و همه تکنیکال پنجاه درصد ماجرا هستن

پنجاه درصد بقیه ماجرا فاند است