استفاده از سبکهای تحلیل تکنیکال ممنوع

سبکهای تحلیل مثل اسمارت مانی.کلاسیک .الیوتی.آی سی تی .وایکوف و غیره اعتماد نکنیم.این سبکهای تحلیلی یه چاله بزرگ برای به دام انداختن شماست

بجای تمرکز روی این سبک‌ها به خود چارت و کندل ها توجه کنید و سعی کنید از رفتار کندل ها استراتژیتون رو بسازید .اون موقع هست که متوجه پوزیشن های بی استرس و بدون احساس می‌شین

خوب به این متن من فکر و توجه کنید

5 لایک کرده

استفاده از اندیکاتور نسبتا راه رو نشون میده

3 لایک کرده

استفاده از اندیکاتور یک سم خالصه.ولی ممکنه شما با اندیکاتور استراتژی خوبی بسازی که شخص خودت خوب می‌تونه درک کنه و موفق باشه.ولی از اون مهمتر درک بازاره

4 لایک کرده

یعنی سبک اختراعی جنابعالی از وایکوف قراره بهتر باشه؟یا بهتره؟؟

4 لایک کرده

استفاده از هر چیزی بدون دانش بهره برداری ازش خطرناکه.اما ایچیموکو یک سیستمه نه اندیکاتور

3 لایک کرده

من نگفتم سبک اختراع کردم یا سبک بهتری دارم.فقط به راه بهتون نشون دادم .دوست داشتین استفاده کنین.اگه هم پیامم بی منطق هست که کلا نادیده بگیر.

3 لایک کرده

اگه به استراتژی سوده رسیدین که عالیه و قویترش کنین و باگهاش و خطاهایش رو بگیرین که به وین ریت بسیار بالاتر بررسی و از سوده بودن مردممون لذت میبرم.پیامم کلا تخریبی نبود بیشتر جهت بررسی بود

1 لایک کرده

درود کاملا بی منطق و حیف انرژی برای ایجاد تاپیک ارزش نداره حذفش کن داداشم

1 لایک کرده

چشم داداشم

مدیونی اگه یه لحظه به متنی که فرستادم فکر کنی یا بررسی کنی

1 لایک کرده

این موضوع رو تازگیا چندبار خوندم تو سایت . و بنظرم یه راهنمایی غلطه . خیلیا با سبک موجود و تدریس و استراتژی اماده نمیتونن ترید کنن . چه برسه بشینن یه رابطه رو خودشون کشف کنن.

2 لایک کرده

پس لطفاً راه غلط رو نادیده بگیرین و پیام من رو نادیده.سپاس

4 لایک کرده

ببین علی جان دعوا نداریم من خوندم که چی نوشتی اما صحیح ترشو برات مینویسم اگر صلاح میدونی

1 لایک کرده

بله گل پسرحتما بنویس شاید بتونه به یک نفر کمک کنه.

1 لایک کرده

خوب ببین پسر جان

شما شاید با تمام این سبک هایی که میگی تجربه هایی داشتی و نتیجه نگرفتی بخاطر همین دیدگاه ونگرش خودتو داری بازتاب میکنی. اینکه شماا نتیجه نگرفتی دلیل بر بد بودن یا جواب ندادن اون ها نیست.

همون smc که گفتی با کمی تغییرات و دیدگاه های شخصی شده برای بنده جواب داده و لایو حاضرم برات تست بگیرم و باهم بریم محک بزنیم داستان رو

2 لایک کرده

من با اون سبک‌ها نتیجه گرفتم تا حدود ۶۰ درصد ولی بعد از درک این پیام که گذاشتم فهمیدم که علتش چی بوده و تصادفی جواب می‌داده که با مدیریت ریسک اکی بوده .

بله حتما لایو ترید رو حاضرم ببینم دوست عزیز

1 لایک کرده

مارکت بر اساس تصادف داره به ما سود و ضرر میده و این چه ربطی به سبک داشت؟

در مورد لایو ترید هم سعی میکنم پلتفرم اپارات رو اماده کنم اگر نت یاری کرد لینک میذارم و براش تاپیک مجزا خواهم گذاشت

1 لایک کرده

مخالفم

تصادفی وجود نداره

همه چیز بر اساس عرضه و تقاضا در تایم خودش شکل میگیره .

هیچ شانسی هم دخیل نیست .

جز درک عمق مارکت

1 لایک کرده

عزیزم بخون بعد اعلام مخالفت کن سریع گارد نگیر.

سود و ضرر بر اساس سبک X در مارکت به صورت رندوم پخش شده و هیچ ربطی بین اون ها نیست

شاید سه بار پشت هم سود کنی و بعدش 5 تا ضرر پشت هم داشته باشی پس هیچ قانونی برای تکرارشون نوشته نشده

بحث s&d چیز دیگس

1 لایک کرده

مواد لازم:

منقل

سیخ

رفیق پایه

ذغال

مقداری تریاک خالص

چایی نبات

این سبک با نت ملی هم مشکلی نداره

2 لایک کرده

دوست من چرا جواب‌های من رو با ناراحتی و عصبانیت و گارد گرفتن من میبینی.من اصلا گارد نگرفتم.اشتباه برداشت می‌کنی.فکر میکنم کامل منظور من رو متوجه نشدید

1 لایک کرده