این پست جنبه آموزشی نداره !!!
طرف ۳ تا پکیج دیده ۲ تا واژه مثل liquidity و imbalance یاد گرفته بعد فکر میکنه market maker رو هک کرده. در حالی که هنوز:
نمیتونه context بخونه
نمیفهمه market condition چیه؟!!
و هر روز دنبال یک setup جدید میگرده.!!!
اینکه فکر میکنند با اضافه کردن اندیکاتور بیشتر، تحلیلشان حرفهایتر میشود.
RSI
MACD
EMA
ATR
و ۱۰ تا ابزار رنگی دیگر روی چارت در حالی که هنوز نمیدانند مارکت کجا liquidity جمع کرده چرا قیمت reject شده
و چه کسی واقعا market را حرکت میدهد!!!
چارت شلوغ مهارت نیست اکثر افراد فقط دنبال این هستند که «حس کنند» حرفهایاند.
اما یه سؤال چند نفر را دیدهاید که بدون اندیکاتور، بهتر از همه ترید میکنند؟اگر اندیکاتورها واقعاً پولساز بودند،الان همه سودده بودند. اما حقیقت این است که بیشتر تریدرها از اندیکاتور استفاده میکنندچون نمیتوانند price action خام را بخوانند اندیکاتور فقط interpretation است، نه خود مارکت.
تلخترش؟
بعضیها آنقدر چارت را شلوغ میکنند که خود قیمت دیگر دیده نمیشود.
مارکت از EMA شما خبر ندارد.هر تریدر مبتدی یک مرحله مشترک دارد و فکر میکند مشکلش این است که هنوز اندیکاتور درست را پیدا نکرده.
که البته خدارو هزار مرتبه شکر اساتید برندیگ یک ایران که فارکس هنوز خودش تو کلپسه واسه وجود همچین افرادی اندیکاتور های چند هزار خطی دست نوشته رو کاغذ که با تلااااش های خیلی فراوان و دودچراغ خوردن از روی کاغذ وبعد از سرزدن به AI البته نه زیادا فقط یه کوچولو پیش AI رفته .داره در اختیار مردم عزیز شریف ایران قرار میگیره !!سعی کنید ابتدا ارامش خود را حفظ کنید سپس بعد از استاپ به احتمالات بازار سعی کنید وزن بیشتری بدید چون قطعا شما درست میگید و بازار فارکس روبه روی شما به زانو در اومده
داداش به خدا گزشته ها هم نگاه بندازی میفهمین که هر کاری دودچراغ داره و این معادله خیلی سادس .درست میفرمایید و همین دقیقا اون نقدینگی که ایجاد میشه تو مارکت البته مقداری
قانون اصلی مارکت همینه خب. یه عده زیادی باید ضرر کنند که یه عده هم سود کنند. این حقیقت به قول شما نقدینگی مارکت رو تقویت میکنه
این افراد هم معمولا خودشون ضرر ده هستند ولی از طریق پکیج فروختن و هزارتا کار تولید محتوا، ضرر های تریدشون رو جبران میکنند
بعدا متوجه میشی که اصلا خودشون حتی شاید یک ساعت هم پای چارت نباشن
تو ایران خیلی زیاده این مدل افراد و واقعا دوست ندارم اسمی ببرم. من خودمم 2 بار شدید گول خوردم و سرمایه امو از دست دادم ولی دیگه پشت دستمو داغ کردم که تکرار نشه. الان خداروشکر برعکس شده و خودم تونستم به یک روند سود دهی برسم.
خلاصه امیدوارم این دانش و اطلاعات کافی تو بین مردم زیاد بشه که کمتر ضرر بکنند.
احسنت به شما دوست عزیزم قطعا شما موفق هستید و قطعا در آینده به همون میزان درامد دلخواهتون میرسید .جسارت منو ببخشید این حرفو میزنم ولی افتادگی و این که ادعایی برای موفقیت شانسی ندارید همین رمز موفقیت شماست .براتون ارزوی موفقیت میکنم دوست عزیزم .خیلی با صحبتی که کردین عصر تکنولوژی این واقعا حرف دلم بود.خوشحال میشم اگر تو لایو تریدم بیان و نظرتون بدین باعث افتاخره برام صحبت با شما
ازت ممنونم امیرجان. من راستش چون دانشجوی دکتری هستم، واقعا وقت نمیکنم تو فضای مجازی زیاد بمونم و اکثرا در حال کارم. با این حال اگر اینجا تاپیک یا لایوترید خاصی داشته باشی، خوشحال میشم هر وقت که بتونم، با لایک و گاهی کامنت گذاشتن انرژی و وایب مثبت بهت بدم.
این رفتار طبیعیه یه تریدر .اول اندیکاتور دوسال درگیرش میشی بعدش میری سبک ار تی ام ای سی تی پرایس ولوم بعدش باز میگی ای بابا نشد بعدش چهار سال میفهمی بازار فراکتاله بعدش میری دنبال مقیاس فراکتال .این نقطه قول آخر بعدش میبینی افسرده شدی قرص فلوکستین میخوری بعدش یه کور سوی نور میاد بعدش سوده میشه تلافی این روز در میاری این مسیر منه.مسخره شدم از دوست خانواده فامیل