بروکر خوب برای معامله نماد طلا معرفی کنید لطفا؟
من از لایت فایننس راضی بودم تا الان. فقط وقتی نت بین المللی قطعه هیچ خدماتی برای ایرانیا نداره. یه اطلاعیه ایران بروکر منتشر کرده بود باهاشون حرف زده بودن. اونجا صراحتا گفته بودن هیچ راهکارجایگزینی ندارن. ![]()
من با ارانته اوکی بودم ولی الان خلبان بمرده
اره برای ما که هی نت ملی میشه مهمه که با نت ملی هم در دسترس باشه. اسپرد و سرعت اجرای معاملاتش اوکی بود یعنی؟
اره ارانته رو تعریفش زیاد شنیدم. ولی با نت ملی در دسترس نیست متاسفانه
بروکر مونتا به نظر من برای ترید طلا خوبه
ممنون از راهنماییتون ![]()
اره من که راضی بودم تا الان.
ارانته خوبه
ارانته عالیه. فقط تو این شرایط نت وصل نیست متاسفانه.
ویندزور خیلی عالیه
خیلیها میگن فلان بروکر برای EURUSD خوبه، ولی روی طلا اذیت میکنه.
واقعاً بروکری که روی جفتارزها خوبه، الزاماً روی XAUUSD هم خوب عمل میکنه؟
چون طلا اسپرد، نوسان و اسلیپیجش فرق داره و استاپا خیلی راحتتر میخورن.
کسی هست بروکری داشته باشه که مخصوصاً برای طلا ازش راضی باشه؟
طلا کلاً یه موجود دیگس ![]()
بروکری که روی EURUSD خوبه
الزاماً روی طلا خوب نیست.
چون XAUUSD نوسانش تنده، اسپردش تو بعضی ساعتها باز میشه و شدوهاش وحشیتره.
برای همین من هیچوقت کیفیت بروکر رو فقط با یه جفتارز نمیسنجم
باید جداگانه روی طلا تست بشه
\الا این پیشنهاد منه ![]()
مشکل طلا اینه که خیلیا استاپ نزدیک میذارن، بعد با یه شدوی معمولی میگن بروکر استاپهامونو زد. البته بروکر بد هم داریم که قیمتاش عجیب میشه، ولی خود طلا هم واقعاً حرکتاش کثیفه. باید چند منبع قیمت رو مقایسه کرد، نه با یه کندل سریع نتیجه گرفت ![]()
برای من روی طلا مهمترین چیز اسپرد لحظهای و اجرای خروجه. ورود شاید راحت باشه، ولی وقتی بازار تند میشه و میخوای ببندی، اگه سفارش با تاخیر یا قیمت بدتر اجرا بشه دردسر میشه. مخصوصا تو نیویورک و زمان خبر. طلا با حساب معمولی و نت بد خیلی ریسکیه.
من فعلاً دارم چند بروکر رو فقط روی XAUUSD مقایسه میکنم، چون بیشتر معاملاتی که میزنم طلاس. وینگو هم تو لیست تستمه؛ تا اینجا روی تایمهای عادی خیلی چیز عجیبی ندیدم، ولی برای قضاوت باید زمان خبر و باز شدن اسپرد رو بیشتر نگاه کنم
بروکرها تامین کنندگان نقدینگی دارن.امکان داره یه بروکر روی طلا تامین کننده بهتری داشته باشه یا روی جفت ارز
انتخاب بروکر باید بر مبنای چارتی که ترید انجام میدین و همچنین سبک کاری(اسکلپ و سوئینگ)انجام بشه
به نظرم ارون گروپس
به دلیل نداشتن کمیسیون تا مرز یک لات (فک کنم )
و اسپرد پایین برای طلا (۵ ۶ پوینت)
برای طلا تریدرها خیلی خوبه
از اون طرف کپیتال اکستند
با اسپرد های صفر
کمیسیون منصفانه
و دپازیت صد دلاری برای حساب پرو
برای جفت ارزها عالیه
برای داوجونز هم فقط ویندزور چون کمیسیون نداره
اسلیپیج نداره
اسپرد هم منطقیه
ببین معمولا بروکری که رو طلا خوب عمل کنه رو یورو یو اس دی هم خوب عمل میکنه و در واقع اینها نسبت متضاد هم و ندارن… و اینکه اکثر بروکر ها رو طلا اسپرد شناور دارن تا مثلا فلان عدد بنابراین قبل احراز شرایط هر بروکر رو مطالعه کن و یا از پشتیبانیش بپرس خیلی سادس…