من چند وقته دارم بک تست اسکالپ میگیرم ولی دنبال بروکر هستم..
همه میگن بروکر اسکالپ باید اسپردش کم باشه،
مثلاً اگه تارگت آدم ۴-۵ پیپه، یه ذره دیر واز شدن اردر یا ووایدشدن اسپرد کل معامله رو خراب میکنه…
راهنمایم میکنید ممنونم//
من چند وقته دارم بک تست اسکالپ میگیرم ولی دنبال بروکر هستم..
همه میگن بروکر اسکالپ باید اسپردش کم باشه،
مثلاً اگه تارگت آدم ۴-۵ پیپه، یه ذره دیر واز شدن اردر یا ووایدشدن اسپرد کل معامله رو خراب میکنه…
راهنمایم میکنید ممنونم//
فعلا روی هیوا کار کن خوراک اسکالپ است من البته از قدیم روی الپاری کار کردم اسپری ان کم نیست ولی بهانه کمتری برای اسپردهای زیر 1 دقیقه میاوئرد چون مشکل ما اسکالپ کارها 2 چیز است عدم حذف معاملات زیر 1 دقیقه و اسپیرد زیاد
بستگی داره شما چه نمادی کار کنید ..هر بروکری برای اسکلپ مناسب نیست
کپیتال اکستند تو ایران بهترین گزینست
واقعیت اگه وضعیت عادی بود بهتر میشد بهت گفت، چون شرایط فعلی خیلی توی در دسترس بودن بروکرها تأثیر گذاشته.
من از آلپاری راضی نبودم خیلی. نمیگم بد بود، شاید طرز فکر من اشتباهه
بروکرهایی که دارای سرو.ر پ.رو.ک.سی داخلی هستند به دلیل تاخیر در اجرای دستورات ورود و خروج کمی در اسکلپ آزاردهنده عمل میکنند
اگر طلا کار میکنید آلپاری و اوتت و استارتریدر کمترین اسپرد رو دارن(استار خدمات نمیده،اوتت مشکوک به ورشکستگیه).البته ایکس چیف هم اسپرد ۱۵پوینت در سشن اروپا و آمریکا داره
شما با کدوم حساب و جفت ارزهاش کار کردین؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ و اینکه چه مدت ؟
من با حساب ecn pro کار میکنم
روی طلا یورو و پوند مهامله میزم
حدودا دوسالی هست ازین بروکر استفاذه میکنم
و کاملا راضیم
سایتشون مشکل داره من نتونستم وارد بشم. ممنون که جواب دادین. اعداد اسپرد رو میدونید؟
سایت مشکلی نداره
از ادرس زیر استفاده کنین
اسپرد طلا حدودا ده پوینت
اسپرد یورو و یوند از صفر پوینت
سلام ، چارتش با اواندا فرق داره ، شما میدونی چارت کجا رو استفاده میکنه ؟
سرعت اجرای معاملات هم خیلی پایینه ، حتی تا پنج ثانیه هم طول کشیده برا من
بله FXCM استفاده میکنه
شاید اینترنتتون ضعیفه
هر چی از پشتیبانیشون میپرسم چارت کجاس خودشونو میزنن به اون راه ، انگار که میخان یه چیزیو پنهان کنن ، وگرنه همه اواندا و اف ایکس و کلا بروکرهای معروف و معتبر رو میشناسن ، بعد ایناکه کارشون اینه نمیدونن؟
با همین اینترنت ، ایپلنت و اوپو فایننس و دلتا اف ایکس و تریدینگ ویو رو اجرا میکنم همشون اکیه فقط این کنده ، برای شما اجرای معاملات چطوره ؟
برای من اوکیه
با نت مبین نت
چارتم خودم بهت گفتم
کلا میبینی پشتیبان بلد نیست
واسه همون میپیچونه
این بروکرایی که اسم بردایی
اسپرداشون به لعنت خدا هم نمی ارزه
خیلی بالاست
والا نمیدونم من آلپاری خیلی اطلاعات ندارم ولی خب بروکر خوب دنبالشم
در مورد سرعت اجرای معاملات صحبت میکردم نه اسپرد.
نه با fxcm هم چک کردم ، متفاوته ، اینا میگن که ای بوکن و اگر این ادعا درست باشه این اختلاف چارت میتونه برای همین باشه ، به دلیل لیکوءیدیتی پرووایدر و عمق معاملات