بهترین بروکر برای معامله طلا

سلام با اختلاف بروکر ایپلنت بهترینه.

چه از نظر رابط کاربری و چه از نظر خدمات ارائه داده شده و کمیسیون و اسپرد حساب ها

از طریق لینک زیر میتونید ثبت نام کنید.

بعد ثبت نام ، به ایدی پایین در روبیکا پیام بدین رایگان عضو کانال سیگنال دهی فارکس میشین.

@Fx_Signalpro

کپیتال اکستند کارش خوبه من فول مارجین طلا هم کار کردم، اوکی بودن

سلام خسته نباشید. من نمی دونم با چه بروکری ترید کنم. در ایکس چیف ثبت نام کردم ولی طلای آبشده(xauusd) نداره.

میشه لطفا بروکری معرفی کنید که هم طلا داشته باشه و هم حساب سنت داشته باشه؟

واقعا میخای روی حساب ریل معامله کنی؟

من جسارت نمیکنم ولی به عنوان یه دوست میگم که دست نگه دار و بیشتر مطالعه و تمرین کن

نه. می خوام در حساب دمو تمرین کنم. البته دو ساله که به طور پراکنده تمرین کردم. یه عالمه ستاپ مختلف رو تست کردم و در نهایت ستاپ خودم رو ساختم. اگر بخواهید ستاپم رو بهتون میگم. من همین الان متوجه شدم ایکس چیف طلای آبشده هم داره. فقط من چون قبلا در سایت سارین گلد با مرورگر تمرین می کردم الان بلد نیستم با متاتریدر کار کنم. نمی تونم اندیکاتورها رو روی چارت بندازم. اندیکاتور فرکتال که می اندازم نمیشه پریودهاش رو تعیین کرد. میشه خواهش کنم کمکم کنید؟

همین که در دمو تمرین میکنی عالیه.اموزش متاتریدر هم زیاد هست داخل یوتوب و یا سایت های دیگه.یه هفته تمرین کنی آشنا میشی.از هوش مصنوعی هم میتونی کمک بگیری

موفق باشی

سلام به نظر شما برای طلا کدام بروکر بهتر هستش ممنون میشم راهنماییم کنید تا از تجربیات خوب شما عزیزان استفاده بکنم

از لایت فایننس و ایکس چیف استفاده کردم

لایت حساب ای سی آن هر لات طلا باید ۲۷ دلار هزینه معاملاتی بدی(۲۲پوینت اسپرد+۵دلار کمیسیون)

ایکس چیف حساب ایکس پرایم هر لات ۲۲دلار هزینه داره(۱۶پوینت اسپرد+۶دلار کمیسیون)

در هر ۲بروکر استاپ بیشتر از میزان تعیین شده زده میشه

(منظور بیشتر از میزان اسپرد هست)

ایکس چیف ورود به پوزیشن رو با فاصله انجام میده که توی اسکلپ نسبت ریسک به ریوارد رو به هم میریزه

ایکس چیف برای واریز و برداشت با صرافی ایرانی مشکل داره و امکان بلوکه پول زیاده اما لایت این مشکل رو نداره

بروکر اف ایکس پرو رو هم تست کردم،تقریبا بجز مورد ورود به معامله شبیه به ایکس چیف بود

بروکر دبلیو ام هم اگر بالانس سنگین دارین حساب زیرو میگن خوبه وگرنه حساب معمولیش حدود ۳۰پوینت(۳پیپ)اسپرد داره که برای اسکلپ خوب نیست

ایکس چیف معاملات را کمی با تاخیر باز میکنه.

تو اسکلپ اذیت کنندست

دقیقا همینطوره

مقدار اسپرد 16 پوینت هست.اما حدود 15 پیپ قیمت به اوردر نفوذ کرد و معامله باز نشد

احتمالا حجم معاملات در این بروکر و تامین کنندگانش پایین هست که در اوردرها طرف دوم معامله وجود نداره و بروکر معامله رو باز نمیکنه

قبلا اینجوری نبود. رو شناختی که ازش دارم بروکر بدی نیست .
بعد مدتها اومدم باهاش یه چالش برم رو حساب کوچیک. اونم اینجوری در اومد کارم سخت شد.

اکثر پرایس اکشن کاران طلا بروکر wm رو معرفی میکنن

حساب باز کردم اما هم اسپرد ۳۰ پوینت بود و هم کمیسیون بالا،شاید اون افراد با بالانس چند هزار دلاری حساب سفارشی زیرو دارن!

آلپاری،اف ایکس پرو،هم حساب باز کردم،آلپاری کمیسیون زیاد داره و چارتش خوب نیست

اف ایکس هم دردسرهای واریز و برداشت داره

الان شما با کدوم بروکر کار میکنید؟

من با چند تا بروکر کار کردم ۲تا که مزخرف بودند( ایپلنت و ترندو) بقیه نسبتا خوب بودند ایکس چیف ، آمارکتس ، مونتا . که مونتا مارکتس واقعا از هر نظر عالی بود.

چیزی هم که دوستان اینجا به من پیشنهاد دادند و راضی بودند لایت فایننس و وان رویال بود.

الان دارم با این شرایط کشور با ایکس چیف کار میکنم. چون قبلا باهاش کار کرده بودم و مشکلی نداشتم .کلا دو تا حساب دارم یکی دایرکت یکی دیگه که تازه باز کردم کلاسیک +