پیدا کردن بروکر برای اسکالپ با مبلغ کم!؟

تقریبا ۴ روزه که دارم دنبال بروکر میگردم برای ترید ، فعلا که با این وضعیت اینترنت نمیشه کاری کرد اما قصد دارم اگر این جریانات به سلامتی تموم شد وارد ترید بشم البته با مبلغ کم !

قبل از قطع شدن نت تقریبا یک ماه حساب دمو با لایت فایننس داشتم و تمرین میکردم منتهی بعد از این اتفاقات شرایطی مهیا شد که بتونم توی ایران بروکر اطلاعات بروکر های دیگه رو هم بخونم و ببینم ، و بعد از حوندن نظراتی که دوستان برای لایت فایننس نوشته بودن نظرم کاملا درمورد بروکرش عوض شده و خیلی مردد ام و واقعا نمیدونم چجوری میتونم ی بروکر خوب پیدا کنم ! فعلا میخوام فقط با ۱۰۰ دلار شروع کنم و اسکالپ کنم ولی خب نمیدونم چه بروکری خوبه یا نیست ، ارانته رو دیدم که اسپرد هاش نسبت به الپاری و امارکتس کمتر بود ولی همچنان مردد ام و داره برام تبدیل به وسواس فکری میشه !

ممنون میشم برای اسکالپ و با مبالغ کم بروکر های بهتر رو پیشنهاد بدید .

4 لایک کرده

یه تریدر بیاد اینجاببینیم …

2 لایک کرده

من با لایت کار میکنم مشکلی نداره

1 لایک کرده

خیلی از وجه های کاری و شخصیتی شما در متن معرفی تون گنگ بود که در پاسخ به شما تاثیرگذاره مثل تجربه کاری تون و وضعیت مالی تون و…، ولی یکسری پیشفرض ها و مبانی رو میگم احتمالا بدردتون بخوره؛

1- بازار و نمادی که میخواید در اون کار بکنید مهمه، مثلا طلا مارجین زیادی نیاز داره حتی برای شروع، جفت ارزها دو سه برابر کمتر از طلا، شاخص ها بهینه تر و…

2- مبلغ 100 دلار در مقیاس جهانی کم هست برای شروع و در نهایت توی چندین ترید به کال میرسونیدش بخاطر مجبور شدن به استفاده از لورج زیاد، اگر این مقدار سرمایه شماست پیشنهاد میکنم به سمت حساب های سنتی برید که درحال حاضر بنظرم معتبر ترین بروکری که این نوع حساب رو ارایه میده آلپاری است، صد دلار شما در حساب CENT به میزان 10,000 سنت میرسه که شبیه به داشتن 10 هزار دلار سرمایه هست و برای تمرین و… خوبه

3- درمورد اسپرد نگران نباشید بهتون یک استاندارد میدم و طبق این استاندارد بروکر مد نظر رو بررسی کنید اگر بود انتخاب کنید و سخت گیر نباشید؛ اسپرد طلا 25 باشه یا مقداری کمتر و بیشتر این عدد و اسپرد یورو دلار 10 باشه و یخرده کمتر یا بیشتر از این عدد، مشکلی نخواهید داشت

در نهایت خیلی سخت نگیرید اگه تازه کارید، این بازی و کار ما اینقدر راهش طولانی و زیباست که کل این نگرانی ها طی چندماه عوض میشن و برطرف، اینجا دوی ماراتن است نه سرعت…

4 لایک کرده

خیلی ممنونم از پاسخ سازنده و دقیق‌تون !

بله درست میفرمایید ، حقیقتش من درامد خاصی ندارم و شاغل نیستم و دانشجو ام ، سه ماه هست که علاقه ی شدیدی به فارکس پیدا کردم و برای شروع صرفا دنبال درامد کمی هستم که با توجه به قیمت دلار در کشور برای بنده کارسازه ، مثلا میانگین روزی یک و نیم تا دو دلار .

ازین بابت درمورد طلا گفتم که چون در حساب دمو اکثر معاملاتم با طلا بود چراکه بخواطر نوسان زیادی که داشت به راحتی میتونستم با tp 1 دلار به اون دو دلاره در روز برسم

ولی چون لایت فایننس اسپردش ۰ بود توی حساب ecn من نتونستم توی چند ماهی که ترید کردم سازوکار اسپرد رو خوب درک کنم ، کمیسیون ۵ دلار روی طلا توی لایت فایننس هم به راحتی قابل چشم پوشی‌بود . ولی خب وقتی نظرات لایت فایننس رو خوندم تا حد زیادی دلسرد شدم .

4 لایک کرده

اسپرد یعنی اختلاف قیمت خرید و فروش در بروکر که این اختلاف وجود داره تا بروکر بجز کمیسیون، درآمد دیگری هم داشته باشه

فریب اسپرد 0 رو نخورید، کارایی و زیرساخت و پویایی در فریم پایین مهم تره

در عمل اسپرد برای شما دردسر ساز نیست مگر زیاد باشه، که استاندارد رو گفتم طبق اون می‌تونید بروکر انتخاب کنید

کمیسیون هم همچنان دردسر ساز نیست مگر زیاد باشه، و طبق چیزی که از سیستم شما فهمیدم نهایتا با کمیسیون های معمول روی هر ترید 0.05 الی 0.15 دلار نهایتا باید کمیسیون بدید که اذیت کننده نیست در عموم بروکر ها میزان کمیسیون.

2 لایک کرده

بله ، من درمورد اسپرد زیاد خوندم اما همچنان برام محاسبه ش گنگ هست ، چون دسترسی به نت وجود نداره نمیتونم از gpt بپرسم ‌یا به اموزش های بیشتر دسترسی داشته باشم ،

چیزی که نمیتونم متوجه ش بشم مبلغی هست که اسپرد از معامله برمیداره !

مثلا اگر قیمت فروش طلا ۴۷۶۶.۰۰ باشه و خرید ۴۷۸۰.۰۰ ( مثال زدم ) اسپرد میشه ۱۴! حالا اگر بخوام با ۰.۰۵ معامله کنم چقدر کسر میشه از معامله ؟؟؟

2 لایک کرده

سلام.اسپرد رو هم با پیپ حساب کن.مثلا طلا در لایت فایننس و حساب ای سی ان در اکثر مواقع حدود ۲۲پوینت میگیره(مثلا میشه ۲/۲پیپ)البته اسپرد ثابت نیست و در سشن های مختلف و ساعات روز متفاوته.لایت از ۰/۸ پیپ تا ۲/۲پیپ بازی میکنه.کمیسیون هم ۰/۵ پیپ میگیره(۵دلار).شما اگر ۱ لات معامله بزنی در بیشترین حالت ۲۷دلار هزینه معاملاتی داری.هر پیپ با حجم ۱لات هم ۱۰ دلار برات سود یا ضرر میسازه.فرض کن میخوای ۱۰ پیپ از بازار سود بگیری.با اسپرد،قیمت باید ۱۲/۷ پیپ حرکت کنه تا شما خالص ۱۰۰ دلار بگیری و بروکر هم ۲۷ دلار کاسب شه

2 لایک کرده

من به ترندو فعلا کار میکنم قبلا آمارکتس

سلام با ترندو میتونید پول برداشت کنید؟

1 لایک کرده

فعلا نه ۲ هفته دیگه حداکثر میشه چون کد ایمیل میاد

اسپرد نیاز به محاسبه نداره و چیزی از معامله شما کم نمیکنه

( در عمل اینقدر کم هست معمولا که تاثیر چندانی نداره مگر اینکه در چارت ثانیه ای ترید کنید و مثلا بخواید 10 سنت حرکت طلا رو بگیرید که اونموقع دردسر ساز میشه )

بعنوان مثال اگر قیمت طلا اکنون 5100 دلار باشه و اسپرد 20 باشه

به این معنی هست که قیمت خرید شما عدد 5100.20 براتون انجام میشه و قیمت فروش شما عدد 5099.80 است.

(به اصطلاح بهش میگن قیمت های bid و ask )

صرفا در عددی که معامله شما باز یا بسته میشه تاثیرگذاره اسپرد

بهتره همیشه بالاترین عدد رو در نظر بگیرید در معاملات چون به سود بروکر ها هست و بروکرها همیشه گرانتر به شما میفروشن و ارزانتر میخرن.

ولی بصورت کلی خودتون درگیر نکنید تاثیری در برآیند معاملات شما نداره و نیاز به محاسبه ندارد.

1 لایک کرده

در تیک اسکلپ و فست اسکلپ تاثیر داره.اسپرد زیاد در ورودهای اسنایپری،اوردر رو باز نمیکنه.در زمان حدضرر زدن،مبلغی بیشتر از حدضرر سِت شده کسر میشه،در تی پی زدن امکان رسیدن و حتی عبور ازش هست اما معامله بسته نمیشه و با بازگشت قیمت سود دود میشه هوا

شیوه ترید افراد متفاوته

سلام دوست گرامی

وقت بخیر/ سال نو مبارک / من در پاسخ شما فقط تجربه شخصی خودم رو میتونم به اشتراک بذارم /خلاصه میگم: من از شهریور 1403 تا الان بازار طلای ابشده و بیت کوین و انس رو کمی اموزش دیدم و ترید رو شروع کردم / با توجه به تحریم بروکر تلگرامی بلک ولف رو مجبور شدم انتخاب کنم( صرفنظر از همه نکاتی که در مورد همه بروکرها هست ، بروکر خوبیه و پشتیبانیشون خوبه و پول منو هم نخوردن!! جوابگو بودن) حدودا 250میلیون تومن تا 300 میلیون تومن پول واریز میکردم و ترید میکردم و ضرر بیشتر و سود کمتر( همه اش هم بخودم بستگی داشت اگه تابع استراتژی و نظم و استاپ روزانه بودم سوداور بودم و اگر نه کال میکردم خودمو!!! ) بعد از اتفاقات تیرماه 1404 که اینترنتها قطع شد ، مجبور شدم جایگزین داخلی پیدا کنم، چون دوره استاد نصیری رو گذرونده بودم و میدیم که ایشان در فرازگلد ترید میکنن من هم اومدم فراز از 30 بهمن 1403 تا الان / 8 روز پشت سرهم در سود بودم و 10 میلیون تومن رو به 23650000 رسوندم و وقتی جنگ اسفند شروع شد ، دو روز بعد ترید کردم!!! چارت انس قطع بود و قیمت نداشتم !! و چون نفت بالا زده بود ، انس طلا پائین زده بود و طبیعتا طلای آبشده افتاده بود تو سرازیری. . . . منم لانگ گرفتم و استاپ نذاشتم گفتم برحسب عادت بازار ابشده ، بعد از یک واحد پوزیشن گرفتن و 3 الی 4 میلیون ضرر برمیگرده!!! و ضرر رفت 9 میلیون و یکدفعه . . . . کل حساب رفت!!! / الان دوباره شروع کردم و با احتیاط بیشتر و استاپ سیستم هر پوزیشن و استاپ روزانه کار میکنم و فعلا در سود هستم / در یکی از کامنتها دیدم نوشته بودید : علاقه شدیدی!!! به فارکس دارید یاد علاقع شدید!!! خودم افتادم و خواستم تجربه 300 میلیون پول در ترید رو با شما به اشتراک بذارم/ و جمله اخر: آموزش مناسب ولازم و مفید و کاربردی +پایبندی به اموزش +استراتژی معاملاتی مناسب با سطح توان مالی و روانی+پایبندی به استاپ روزانه + ترید در بهترین و پرحجم ترین زمانهای هر بازار+ و صبر و صبر و صبر= میتونه بعد از یک سال شما رو در مسیر حرکت به قله و کسب درامد(برآیند مثبت “ماهانه” معاملات)یاری کنه و به سمت موفقیت هدایت کنه / با ارزوی سالی خوب برای شما و همه هموطنان عزیز.(ببخشید خیلی طولانی شد)

2 لایک کرده

ممنونم که تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتید :folded_hands:

1 لایک کرده