خاطره‌تون از اولین برداشت؟چه حسی داشتید؟

تجربیاتتون از اولین برداشت موفقتون رو اینجا توضیح بدید اگر خواستید چیزایی که تو این مسیر یاد گرفتید هم بگید که هم به نوعی انگیزه بشه برای کسانی که میخونن هم آموزش!

فک کنم کسی برداشت نداشته :sweat_smile:

برداشت زیاد داشتم مخصوصا از پراپ فرم ها ولی آخرین برداشتم قبل جنگ بوده از امارکت۵۰۰دلار کشیدم حسابو خالی کردم حسی بهم میگفت دوباره جنگ میشه واسه همین موجودیمو کشیدم بیرون آخرین برداشتمم از sgb حدود۳۱۰۰بوده

الانم رییل sgbتو سودم ولی نمیتونم برداشت کنم

به به برادر توی ادامه راهم موفق باشی

سلام

اولین برداشت من از حساب ریل مستقیم tfl بود به خاطر قانون ۱۵ درصدی که داره و خیلی سختش میکنه با یکم شانس و البته وسط مراسم ختم و عروسی که داشتیم تونستم شرایط برداشت رو براورده کنم

شهریور بود ۲۴۰ دلار برداشت زدم که اونموقع دلار ۸۰ ، ۹۰ تومن بود

باهاش برای خواهرم تولد گرفتم ۳۰ تا مهمون داشتم که همه دوستامون بودن برای همشون شام گرفتم و برای دو نفر دیگه ای هم که اونشب تولدشون بود نفری ی کیک جدا گرفتم

چند روز بعدش هم مامان و بابام رو بردم بهترین رستوران قزوین مهمونشون کردم

حدود ۱۰۰۰ دلار دیگه هم دوباره از همون حساب برداشت زدم که ۴۸۰ تا دادم ی حساب ۱۰۰ کا رو سرمایه گذار برتر خریدم که به زودی پاسش میکنم و بقیشم تو این مدت قطعی اینترنت داره خرج میشه

خلاصه اینکه خیلی حال داد خدایی ، خدارو شکر میکنم

و از خدا برای همتون رسیدن به درآمد ثابت و زیاد رو از ترید میخوام

خدا برکت سود های بیشتری بده بهت لذت بردم ار تعریف کردنت

بهترین روش خرج برداشت،خدا بیشترش کنه

افرین دورود بر شما و توانایی شما همیشه جیبت پر پول باشه

همه رو دعوت کردم پیتزایی و 4 ست کت شلوار خریدم

موفق باشید دوست عزیز
لطفا بهمون بگو از نظر شما چند درصد سود مستمر قابل قبول هستش
(میدونم نسبت به فرد و استراتژی و …. همه چی فرق میکنه )ولی میخوام نظر شمارو بدونم

سبک تحلیلت و استراتژیت چیه داش

بنازم عالی

چند سال طول کشید به این سوددهی برسی؟یکم تعریف کن

به به نوووووش جون و خودت عزیزانت

خیلی بیشتر سود کنی رفیق

خوب تو پراپ به خاطر قوانین موجود نمیتونی زیاد ریسک کنی اما من تو رییل هایه پراپ ۳تا۵درصد تارگت سود برای برداشت هامه.در حساب بروکر شده ماهانه موجودیمو دوبل کنم اما هفتگی برداشت ثبت میکردم در پراپ هر معامله نیم درصد ریسک میکردم و خیلی سخت اکانت تز دست میدم در کل در بروکرم ریسکم برای هر معامله ۱تا۲درصده بستگی به ریواردم داره که متغییره

بعد از هفت سال الان ۳ ساله سوده هستم از ۴۰۲ به اینور سال ۹۵ با فارکس آشنا شدم

اصلا استراتژی عمومی و پابلیک نیس هیچوقت تو این ده ساله تجربم دنبال استراتژی عمومی نرفتم صرفا با نگاه کردن به روند و کندل خونی قوی وارد معامله میشم و جدیدا از ابزار فیبوناچی برگشتی زیاد استفاده میکنم

بعد ۷ساااااااآل تازه ۳ ساله سوده هستی!!!:rofl::rofl::joy:

خسته نباشی دلاور:joy::joy::joy:

دیگه یه متن فارسی را نمی تونی بفهمی مشخصه دیگه چارت را ….:joy::rofl::joy:

نه این شمایین که سود ده نیستین حتی یه استیتمنت سود ده نتونستین تو اون تایپک بفرستین آقایه فیلم بردار راستی تو اون فیلم کل معاملاتت سودش۱۰۰۰دلار میشد بعید میدونم واسه تازه کاری مثل شما ۱۰۰۰دلار زیاده .خوب چرا وقتی گفتم بیای پی وی یدونه مدرک برداشت بفرستی نیومدی نترس کاریت نداریم

بد جور سوختیا😂

من از سال ۱۴۰۰ تو بورس ایران فست اسکالپ میگیرم. ۲ساله تو بازار بین المللی کار میکنم. یه سالشو فقط طلا معامله میکنم.

(دیدی معاولاتمو که ۱دقیقه)

استیتمنت من را دیدی و آتیش گرفتی. بچه…:joy:

آخع ۷ساااآل ضرر یعنی خود … بود زودتر سود میگرفت:rofl::rofl::rofl::rofl:

بابا بسته تو این وضعیت😂