نحوه کسب درآمد بنده از بازار با 100 هزار دلار سرمایه

شما ۱۰۰ هزارتا رو بده من به دو سال نکشیده میخورمش تموم میشه

نه اینکه ولخرجی کنم ها .خرج یومیه

گرفتی ما رو!!

حالا اگر من ۱۰ ساله نه دو ساله با خودت شرط بندی کنم رو بیت کوین ۲۵ هزارتایی چی میگی؟

درودهمانطور که ذکر کردم داخل متن ها اگه کامل خونده باشید نوشتم که

من دیدگاهم برای قیمت بیت کوین و طلا در دراز مدت (دراز مدت یعنی بیش از ۱۰ سال) صعودی هستش و این پایه چیزی دارم توضیح میدم هستش این نکته خیلی مهمه و باید در نظر داشته باشید

اگه صرفا دیدگاهی بجز این مورد دارید دیگه بقیشو نخونید

دوست عزیز این دیدگاه برای کسی هست که هیچی از بازارهای مالی و روند قیمت ها نمیدونه. تریدری که چندسال عمرشو تو این کار گذاشته قطعا میدونه در دنیای امروز حتی دیدگاه 6ماهه هم نمیشه به نمادی گرفت چه برسه به 10 ساله!!!

این دیدگاه مال زمان ثروتمندترین مرد بابل هست نه الان! الان جواب نمیده!

قصد ناامیدکردن یا بی احترامی ندارم اما این کار کاملا غیرحرفه ای و وقت تلف کردن و پول حرام کردنه به نظرم.

درود

ممنونم بابت نظر که ایجاد کردید در پاسخ:

به نظر بنده تریدری که چند ساله عمرشو توی این کار گذاشته قطعا باید بدونه نمیتونه دیدگاه زمان پایین همانند 6 ماهه به نمادی داشته باشه و قسمت از حرف شما کاملا قبول دارم اما

قطعا میشه یه دیدگاه بلند مدت به یک دارایی با ارزش داشت (نه نماد - بله هیچ دیدگاهی برای جفت ارز ها یا الت کوین ها یا … نمیتونه در بلند مدت صحیح باشه چون دارایی با ارزشی در اینها نهفته نیست - اما دارایی با ارزشی همچون بیت کوین و طلا و سهام های شرکت های امریکایی تفاوت وجود دارد)

شما از زمان پیدایش بیت کوین و گذشته قیمتی طلا مورد بررسی قرار بدید متوجه خواهید شد

در این روش که بنده اختصاص داده شده بیت کوین چون به شخصه خودم بیت کوین با ارزش تر از هر دارایی به دلیل محدود بودن عرضه - غیرمترکز بودن - غیرقابل جعل بودن و … میدونم و در اینده سعی میکنم داخل همین تاپیک دلایل برتری بیت کوین نسبت به هر دارایی با ارزشی که وجود داره بنویسم

و دلیل بعدی امنیت سرمایه هستش چون ما داخل ایران زندگی میکنیم و نمیتونیم مثل یک اروپایی یا امریکایی سهام شرکت های زیرساخت (در ایران که ….) یا سهام شرکت های امریکایی و اروپایی یا همین طلا (نگهداری حجم بالا طلا در ایران به صورت فیزیکی میتونه امنیت جانی فرد تهدید کنه) داشته باشیم اما در مورد بیت کوین این قضیه کاملا فرق میکنه (ساتوشی ناکاماتو هر لطفی که به جهان کرد بیشتر به ما ایرانی ها این لطفش رسید).

باسپاس

در رابطه با نظرتون که گفتین این دیدگاه برای کسی هست که هیچی از بازار مالی و روند قیمت نمیدونه

من معامله گر چند سال بلکه 9 سال عمرمو توی این کار به نقل از قول شما گذاشتم و برای اثبات این حرفم که 9 سال تو این مارکت بودم در چند خط به دوستانی که تاپیک میخونن ثابت میکنم

1. هیچ پراپ وجود نداره در ایران به تریدر موفق و سودده خدمات ممتد بده !
  2. هیچ بروکری وجود نداره به تریدر موفق و سودده در ایران خدمات ممتد بده!
  3. اصلا هیچ تریدر موفق و سودده در بلند مدت وجود نداره که سودده و موفق باشه!(همانطور که ذکر کردم به شخصه ندیدم و هرکس به شکل های مختلف و حرفه ای سعی در فریب دادن بودن و 100درصد خود شما که این تاپیک در حال مطالعه هستی ندیدی یا درحال فریب خوردن هستی!)
  4. تریدر کردن جمع بازی +1 نیست. شما در حال رقابت با تریدر های دیگر نیستید! بلکه در حال رقابت با نهنگ ها (به اصطلاح) هستید که به خاطر داشتن مقدار زیادی از سهم اون نماد یا بازار میتونن جهت های بازار به نفع خودشون تغییر بدن و سعی در نقد کردن و گرفتن پول های تریدر ها هستن! به همین دلیل تریدر موفقی نیست که بتونه اثبات کنه موفقه چون عملا اینکار غیرممکنه. مثل اینه یک سمت طناب به پراید و سمت دیگر آن طناب به یک کامیون 18 چرخ متصل باشه و تریدر ادعا کنه میتونه این بازی طناب کشی ببره!(شاید با خودتون بگید خوب منم میتونم در جهت به اصطلاح نهنگ ها حرکت کنم اما بهتون میگم بازم غیرممکنه) - برای شخصی ممکنه 5 سال طول بکشه به این نتیجه برسه برای شخص دیگه ممکنه حتی 20 سال هم بکشه اگر هدف واقعا پول درووردن از بازار مالی باشه. اما هدف اگه سرگرمی و کلاس کاری و کنجکاوی باشه ممکنه اصلا به نتیجه نرسه

من یک تریدر نیستم بلکه یک معامله گر (بیشتر یک سرمایه گذار با ذهنیت متفاوت نسبت به اکثریت) در ایران هستم.

باتشکر

جناب کاظمی عزیز آشنایی با شما باعث افتخاره و تا حدودی با نظر شما و اینکه مارکت در بلند مدت به احتمال زیاد تریدر رو ضرر ده میکنه موافق هستم اما منظور بنده این بود که اگه یک تریدر بخواد 10سال روی ی نماد یا دارایی سرمایه گذاری کنه چه لزومی داره در دوره های نرولی اون حضور داشته باشه!!
بیت کوین یا حتی طلا دوره های نزولی شدید و طولانی مدت زیادی داشتن! چه لزومی داره وقتی میدونید روند حرکت قیمت نزولی هست اون رو بخرید؟!
مثلا الان نزدیک ی ساله که بیت کوین نزولی هست و نزدیکه 50درصد از سقفش رو اصلاح کرده!. تشخیص این ریزش برای ی تریدر با سابقه سخت نبود!اینطور نیست؟

اون روی بلند مدت کار میکنه

و نظرش روی 10 ساله دید از نوسان پایین و بالا بودنش رو زیاد نداره

یه پولس داره یجایی گذاشته بجای بانک و کلیدش دسته خودشه مقدار سودشم بر میداره ماهانه و چون توی 10 سال احتمال زیاد بهتر میشه شرایط کار درستی کرده همین!