دو سال پیش همین روزها بود که توی یه هفته ۱۰۰ میلیون رو لیکویید کردم. ![]()
رقم سنگین و کمر شکنی بود؛ اما یادم داد که دیگه بی هوا توی بازار پوزیشن باز نکنم. از اونموقع دارم روی استراتژی سرمایه گذاری بلند مدت و پر بازده کار میکنم.
پلتفرم ونسی با همکاری صرافی های ارز دیجیتال به مردم وام با وثیقه ارز دیجیتال میده. شما میتونید تتر، طلا، بیت کوین، اتریوم و … رو برای وثیقه بزارید و تا ۷۰ درصد ارزش وثیقهاتون رو وام بگیرید. سود وام ۲۳ درصد هست که با کارمزدش تقریبا ۳۰ درصد میشه. کارمزد هم تا آخرین بار که وام گرفتم همون اول نمیگیرن و روی قسط اول محاسبه میشه.
حالا نکته خفن چیه؟ من با ۱۰۰ میلیون نقدینگیم طلا خریدم و وثیقه گذاشتم. با اون وثیقه تونستم ۷۰ میلیون وام بگیرم. با اون ۷۰ تومن باز طلا خریدم و ۴۰ تومن وام دیگه گرفتم. با اون ۴۰ تومن هم طلا خریدم و ۳۰ تومن وام گرفتم. این کار رو انقدر ادامه دادم تا میزان طلای وثیقهام شد ۳۰۰ میلیون تومن (البته یه مقدار رندش کردم و از جیب خودمم گذاشتم). همون اول سرمایهام سه برابر شد و در حال حاضر هم تقریبا اون طلاها ارزششون ۸۰۰ میلیون شده. حالا من به ونسی چه قدر باید پس بدم؟ ۲۶۰ میلیون. قسطها کی تموم میشه؟ ۶ ماه دیگه و این روند صعودی طلا همچنان ادامه داره ![]()
هزینه کارمزد، سود ونسی و میزان تورم این یکسال رو بخوام حساب کنم؛ شاید سود خیلی زیادی نکرده باشم، اما خب این روش رو باهاش خیلی حال کردم. به نظرم اونایی که کم ریسکن و بلند مدت بازار رو نگاه میکنند واسشون گزینه خیلی خوبیه این داستان.
شما برای بلند مدت چه استراتژيهای سرمایه گذاری دارید؟
اگر طلا اومد پایین چی؟
توی کشوری که سالانه با تورم بیشتر از ۵۰ درصد درگیره هیچوقت طلا ارزون نمیشه.
اونموقعی هم که من خریدم به فاندامنتال طلا و روند یکساله اش نگاه کردم.
امسال تا دو سه ماه دیگه که بیت کوین و اتریوم به کف چند سالهاشون میرسن میشه همین کار رو روی اونها انجام داد.
نکته نهایی هم این که هیچ سرمایه گذاری بی ریسک نیست و نمیشه ۱۰۰ درصد چیزی رو تضمین کنی.
برای ورود به بازار مالی باید یه حداقل ریسکهایی رو بپذیری.
پس هنوز درستو از لیکویید کردن اون 100 تومن یاد نگرفتی صرفا یه قمار کردی جواب داد تضمینی نیست سری بعد هم جواب بده ضربشو در اینده میخوری
یه کاری انجام میدن.شانسی برحسب وقایع غیر اقتصادی قیمت یه چیزی بالا میره و سود زیادی میکنن
موضوع که تموم میشه میان و به بقیه توصیه میکنن همون کار رو انجام بدن در حالی که اصلا معلوم نیست همون شرایط تکرار بشه یا نه
مخصوصا که الان در شرایط امضا یه توافق و یا حتی عوض شدن کل جریان هستیم و همه چی در اوج خودشه و با یه عطسه ترامپ زارتی میریزه پایین
پسر شجاع با عدد حرف بزن و فکت اقتصادی بیار که بر چه پایه و اساسی این اتفاق شانسی افتاده. اگه هم ریاضی بلد نیستی؛ زیاد درباره درست و غلط بودن کار بقیه دخالت نکن.
بیا درباره دو تا استراتژی معاملاتی یا سرمایه گذاری کردی توضیح بده تا بقیه هم یاد بگیرن و ببینن تو چی بلدی.
باشه بابا.ایده های تخمیت رو به اسم کم ریسک بکن در مردم و مال و اموال مردم رو سوخت کن
فقط تو ریاضی بلدی
ننه بزرگ منم اگر 70 سال پیش بجای خرید گوشت زمین میخرید الان من مولتی میلیاردر بودم
زارت و زارت از گذشته حرف میزنید
تحلیل آینده رو بکن و هرکی نجام داد و نشد مرد باش خسارت بده
اوسکول گذشته احتیاج به تعریف نداره.هرکی زرنگ بود و خرید زده الان توی سوده
معلوم شد غیر از سواد شعور بحث کردن هم نداری
دیگه هر کی پیامها رو ببینه متوجه میشه که کی داره درست میگه کی غلط.
https://iranbroker.net/looping-strategy/
اینم رفرنس برای استراتژی که اینجا درباره اش صحبت کردم تا هر کسی نیاد درباره شانسی بودن و قمار حرف بزنه.
سلام
خودم حدود اواخر آذر سرمایه گذاری رو طلا و دلار داشتم که ارزش پولمو از تورم حفظ کنم ولی الان شرایط خیلی غیر قابل پیشبینی شده برای همین یه ماه پیش حدود نصف سرمایمو از طلا و دلار به ریال تبدیل کردم که ریسکمو تا حد ممکن کم کنم
فعلا پلن خاصی برای سرمایه گذاری ندارم جز اینکه ازون سود طلاها و دلارا تا اواخر سال میلادی بیتکوین رو حدود قیمتای 20 تا 45 (اگر رسید) به صورت پله ای بخرم و 6+ ماه نگه دارم
آفرین انتخاب خوبیه
ولی ۲۰ دیگه خیلی پایینه برای بیت کوین ![]()
تو این چند سال تجربه فهمیدم هیچی ازین بازار بعید (هرچقدرم دور از انتظار) نیست ![]()
شما وقتی داستان سرمایه گذاریتو تعریف میکنی باید تحمل نقد و پپیشنهادم داشته باشی در کل وقتی اینهمه گارد داری چرا اصلا به اشتراک میذاری در کل ادب صحبت کردنم نداری موفق باشی
ریسکیه اره ممکن بود حتی سر به سر رد کنه طرف سود چندانیم نکنه!
اون موقع که این کارو شروع کرده به کسی نگفته . الان که تورم و مسائل ژئوپولتیک ارزش داراییش رو بالا برده در اوج قیمت به مردم میگه با وام بخرید
الان که چیزی مثل ارز دیجیتال افتاده توی سرازیری سودش کجا بود
منم بیت کوین رو وقتی 15هزار دلار بود خریدم هر 5 هزارتا که بالا میرفت میفروختم و توی اصلاح ها باز میخریدم
منم بیام بگم برید بیت بخرید
300 سود کردی باید 260 تومن پس بدی؟ برای چی اصلا انجام دادی دوتا معامله میزدی میشد 40 میلیون خودتو تو زحمت نمینداختی
دوست عزیز ۳۰۰ تومن سود نیست، ۳۰۰ تومن وثیقه است که الان شده ۸۰۰ تومن. سود اسمی این سرمایه گذاری ۵۴۰ میلیون شده که نسبت به سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیونی که داشتم ۵.۴ برابر شده پولم.
به این استراتژی هم میگن استراتژی لوپینگ اگه دوست داشتی بیشتر دربارهاش تحقیق کنی و بدونی
تهش چقدر برداشت میکنی اگه همه هزینه هارو کم کنی؟
گفتم دیگه تا الان ۵۴۰ تومن شده
۶ ماه دیگه قسطهاش تموم بشه
اونموقع قیمت طلا مشخص میکنه که چه قدر تهش میمونه برام.
البته چک کردم دیگه وام ۱۸ ماهه نمیده
من ۱۸ ماهه گرفتم که سودش بیشتر میشه.