تایید ایمیل رو چجوری میشه بدون تحریم شکن رد کرد؟
به پشتیبان می گی راهنمایی می کنه معمولا یک سلفی با کارت ملی می فرستی
دم شما گرم.لطف کردی
صفحه معامله راکه باز میکنید کنارعدد۱۰xمثلث معکوس رابزنید کشوی تعیین اهرم میادمیتونیداونجا اهرم رابین ۱تا۱۰ انتخاب کنید
صرافی ایرانی جز ضرر هیچی ندارن صرافی تبدیل در اهرم کلاسیک روی 10 دلار مبلغ 1 دلار تا 80 سنت کارمزد میگیره عملاً تمام سودی که میخوای بگیری با کارمزد از جبیت میکشه بیرون و در اهرم حرفهای چه پوزیشن سل یا بای بزنی حساب منفی میکن جوری که هیچ گونه سودی نمیکنی مگر استراتژی با وین ریت خیلی بالا داشته باشی و اسکلپ انجام ندی کلا صرافی ایرانی مرخص هستند قبل نت قطع بشه فقط برای واریز به صرافی خارجی از صرافی تبدیل استفاده میکردم اصلا ترید نکن خیال خودت راحت کن اگه با صرافی خارجی کار کنی ضرر نمیکنی هر جوری حساب کنی 10 دلار یک دلار کمیسیون میگیره انگار سر گردنه هست کلا صرافی ایرانی کارمزد نا عادلانه دارن و غیر معقول مفتشون گرونه
منم همینطور ولی تبدیل یه جوریه
خیلی ممنون از راهنماییت
کسی که فارکس کار کرده به صورت حرفه ای نمیتونه فیوچرز کار کنه و اینکه از ترید بروکر بیای توی یه صرافی داخلی فیوچرز کار کنی بنظرم زیاد جالب نیست
درود
این مدت جنگ رو نوبیتکس ترید کردم و اصلا راضی نبودم
بنظر تبدیل چارت بهتری باید داشته باشه…
اگر دوستان پیشنهاد بهتری هم دارن ممنون میشم راهنمایی کنند
تو این شرایط ترید نکردن بهترین کار و دیدن ویدیو آموزشی و اگه شد یک تست چون اگه وین ریت مناسب نباشه جز ضرر سرمایه چیزی دست شما رو نمیگیره مخصوصا الان تردینگ ویو موجود نیست تا به برنامه پان اسکریپت شخصی دسترسی داشت و کمیسیون ناعادلانه صرافی ایرانی کار بدتر میکنه مگه وین ریت بالا داشته باشی و فقط از چارت استفاده کنی اگه هم از چارت خالی بدون اندیکاتور شخصی سازی شده استفاده میکنی میشه از فراز چارت استفاده کنی یکسری اندیکاتور داره ولی هیچکدوم بدرد نمیخوره قابلیت اضافه کردن اندیکاتور شخصی سازی خود فرد نداره و پولی هست اگه وین ریت شما پایین هست کلا بیخیال شو
متوجهم
سرمایه کم دارم کار میکنم فعلا
وین ریت مناسبی دارم تقریبا در حال حاضر مشکل بزرگم نبود بروکر مناسب و یا صرافیه
از بسا در شروع کار کارمزد ها 0.35 است
و اگر یه سل بگیری و بخوای پوزیشن رو ببندی
با لوریج 10
7 درصد کارمزد کسر میشه
صرافی تبدیل اگه وین ریت شما 80 باشه با روشهای مختلف وین ریت شما رو 40 میکنه و سرمایه شما رو نابود میکنه قبل جنگ هم با صرافی تبدیل کار کردم دیدم ضرر شد رفتم صرافی xt دیگه ضرر نکردم ولی چاره ندارم مردم فکر میکنم با این دزدا میشه کار کرد تازه صرافی خارجی هم دزد هستند چه برسه به اینا باید صرافی خارجی هم گلچین کرد من از قدیمیترین صرافی باینس و تمام صرافی ها کار کردم الان اگه بخوام اسم ببرم بالای 12 صرافی شاید بیشتر بشه تا به حال صرافی به مزخرفی تبدیل ندیدم