مشکلات کاربران در صرافی اوکی اکسچنج

بنده اميد آقايي اين صرافي رو از معرفي ايران بروكر پيدا كردم و اعتماد كردم و واريز وجه انجام دادم ولي متاسفانه به مشكل برداشت وجه و ارز خوردم

به نظر بايد حتما زودتر طرح شكايت انجام بشه

ایران بروکر که نقدوبررسیاش بی طرفانه هس!!! در کل سایت های محتوا مثل ارز دیجیتال، ایران بروکر، میهن بلاک چین و غیره صرفا میان یک پلتفرم رو بررسی میکنن مسئولیت انتخاب و فعالیت در هر پلتفرمی برعهده خود ما معامله گر ها هس. بعدشم این جور مسائل دیکه واقعا برمیگرده به کوچیکترین و پایه ترین مسائل حوزه مدیریت ریسک. سالهاس میلیون ها مقاله منتشر شده که دارایی رو داخل صرافی نگه ندارید. نمیدونم چرا کاربر به صرافی اعتماد میکنه!!

اونم ایرانی :laughing:

اونم ایرانی :laughing:

ایرانی کی باید ازش فرار کرد ولی در کل هیچ صرافی قابل اعتماد نیس به محض خرید دارایی باید انتقال داده بشه به کیف پول

عجیبه الان چند روزه که واریز من چک میکردم شماره شبا مسدود بود الان از مسدودی در آمده و اینکه زنگ هم به پشتیبانی بزنیم میگن مشکل واریز برداشت هم نداریم

شما هنوزم نمیتونی برداشت انجام بدی؟ گفتن تا سقف ده میلیون برداشت دارن برای کاربرای عادی

بله
شکایت کیفری رو که برنده میشن حساب ها شون باز میشه
ولی 10 میلیون تومان یا 50 تتر اجازه برداشت میدن

مثلا اگر 10 هزار تتر واریز کرده باشی، دو سال طول میکشه پولت رو حارج کنی از این صرافی

از اوکی اکسچینج فرار کنین. ..

داستانش به کجا رسید ؟ انجام دادین یا نه؟ من بررسی نکردم و تتر انتقال دادم و گیر کردم- کسی راهنمایی داره واسش

اینا که یه مقدار از برداشت رو با یه سقف مشخص انگار ازاد کردن

دوستان سایت یا اپ اوکی اکسچنج براتون باز میشه در حال حاضر؟

بعد از چند درخواست برداشت دیگه برام باز نمیشه!

برخی حسابها رو دارن مسدود میکنن. تعلیق اصطلاحا و میگن تا 14 روز کاری میتونن حساب رو مسدود نگه دارن و بعد تازه تماس میگیرن باهت

سلام دوستان عزیز.
بنده به دلیل عدم پرداخت صرافی اوکی اکسچنج قصد شکایت از این صرافی رو دارم.
تصمیم گرفتم یک گروه تلگرام ایجاد کنم که تمام افرادی که قصد دارن از این صرافی شکایت کنن در گروه عضو بشن و وکیل بگیریم و باهم اقدام کنیم برای شکایت قبل از این که دیر بشه.

بنده 150 میلیون تتر به این صرافی فروختم و 1 هفته گذشته و هنوز هیچ واریزی انجام نشده و فکر نمیکنم واریزی هم در کار باشه.
از ادمین خواهش میکنم این تاپیک رو تایید کنه که بتونیم به حقمون برسیم.
سپاس از تیم خوب ایران بروکر.

درود بر شما امیدوارم که موفق باشین

برای اینکه این اتفاقات نیوفته هم که میدونین باید چیکار کنین …

سلام منم داخل صرافی اکی اکسچنج مبلغی دارم اجازه برداشت نمیده

سلام. من چند روزه چهار تومن برداشت ریالی زدم الان پنج شش روز شده در حال پردازش میزنه و واریز نکردند،در صورتی بقول خودشون 48 ساعت کاری واریز باید انجام میشد!

سلام ، من آمار گرفتم مدیر صرافی فرار کرده رفته دبی ، شما شکایت تنظیم کردید؟

سلام ، ظاهراً مدیر صرافی با پول ما رفته و دبی هستش ، گروه تشکیل بدید و آی دی رو بزار که بقیه هم عضو بشن

دروغ میگن همه رو سرگرم کردن