از اکسکوینو چه خبر؟ + راه ارتباطی با اکسکوینو

بیا اینجا در مورد اکسکوینو حرف بزن. برداشت های رمزارزی و ریالی هنوز انجام نمیشه؟ جدیدا حتی نمیشه به حساب کاربری هم وارد شد. تماس تلفنی هم کلا از دسترس خارج شده.

3 لایک کرده

پول منو ندادن😞

4 لایک کرده

رمزارز یا ریال؟

2 لایک کرده

برداشت ریال

2 لایک کرده

فک کنم مبالغ بالا رو کلا نمیدن

1 لایک کرده

هنوزم در هلدینگ مالکش ارنیکا بادیگارده

3 لایک کرده

سلام ..

خبر جدیدی از اکسکوینو داری من در جریان بگذار تمام زندگیم دراین صرافی کلاهبردار و دزد هست

ممنونم

4 لایک کرده

چشم اگه بود فعلا خبری ازش نیست قبلا میگفتن در هلدینگ مالکش ارنیکا بادیگارد و نگهبانه و راستی برا سفر از فلایتیو خرید نکن مال ارنیکا هست

2 لایک کرده

آخرین خبرها و اطلاعیه های این صرافی رو از طریق لینک زیر مطالعه کن:

2 لایک کرده

سلام - خیلی ها الان سرمایه در صرافی دارن مبالع هنگفت و این صرافی مدت زیادی هست که اصلا پاسخ نمیده

3 لایک کرده

تکلیف صرافی اکسکوینو و دارای ما کاربران چیه؟چرا این صرافی پاسخگو نیست؟

2 لایک کرده

بنده 5 سال و نیم با صرافی اکسکوینو کار کردم و از تیرماه برداشت های ریالی و ارزی را انجام نداده اند . همینطور کل دارایی من و خیلی کاربران در داخل صرافی مسدود شده است و کسی پاسخگو نیست ….با این وضعیت تکلیف کاربران و سرمایه های خیلی بالای کاربران چیست؟

تمام دارایی بنده داخل این صرافی مسدود شده است چرا صرافی که اعتماد سازی کرده پاسخگو نیست ؟ اگر این مساله حل نشه پس هیچ اطمینانی به هیچ صرافی ایرانی نباید کرد

2 لایک کرده

خیلی از کاربران ایران بروکر ازش شکایت کردن و ظاهرا پول ملت رو می‌خوره! ولی هنوز داره کار می‌کنه و کاربر میگیره!!

4 لایک کرده

سلام کسی از صرافی اکسکوینو خبر داره گروه کاربران اکسکوینو و چطور و کجا پیدا کنم.ممنون

1 لایک کرده

امکان دسترسی به پنل کاربری وجود نداره

3 لایک کرده

هیچی! قبلا تماس تلفنی پاسخ میداد ولی الان همونم دیگه جواب نمیده

3 لایک کرده

اقا هیچ راه ارتباطی با صرافی اکسکوینو وجود نداره اگه کسی راه ارتباطی سراغ داره یا اخباری داره ممنون میشم اطلاع بده؟

3 لایک کرده

خیر راه ارتباطی وجود نداره. تماس تلفنی پاسخگو نیست. دسترسی به سایت امکان پذیر نیست. حتی اگ با وی –پی –ان به سایت وصل شی نمیتونی وارد حساب کاربریت بشی. بیخیالش شو!

5 لایک کرده

بیخالیش شم یعنی کلا رفت رو هوا .

بچه های تهران کسی نرفته دفترش یا پیگیری نکرده؟

من شهرستانم رفتم میخام برم برا شکایت از کی باید شکایت کرد؟

3 لایک کرده

سلام راه حل چیه باید چی کار کرد سر این صرافی اکسکوینو

1 لایک کرده