فکر کنم تا حالا با تراست ولت کار نکردی که بفهمی چی میگم . ۱۲ کلمه بازیابی رو بزنم روی هر کیف پولی بالا میاد ![]()
یعنی تراست ولت رو روی متامسک بالا میاره؟؟؟؟ حرفهایی میزنی ها
هشداری که داد این بود که برو اولین آی پی که باهاش کیف پول ساختی رو پیدا کن و با اون بیا وارد شو
میگی برو ابزار تغییر آی پی مولتی لوکیشن بخر
معمولا نه تنها از ارز دیجیتال سر در میاری نه از شبکه و اینترنت و کار با این فضا
داداش دقیقاً داری حرف منو تأیید میکنی ولی خودت متوجهش نیستی. شایدم در اون حد بلد نیستی تا متوجه بشی!!
وقتی ۱۲ کلمه رو داخل کیف پول دیگه وارد میکنی، خود والت و داراییهات روی اون اپ بازیابی میشه؛ نه اینکه اپ تراست ولت منتقل بشه. ولت روی بلاکچینه، اپ فقط رابط کاربری هس!!
شما سیدفریز Trust Wallet رو داخل MetaMask بزنی، آدرس EVM همون بالا میاد. این چیز عجیبی نیست، پایهایترین مفهوم والت غیرمتمرکز هس که مبتدی ترین افراد هم میدونن.
اون هشدار با آیپی اولیه وارد شو هم بیشتر برای ریسکاسکور و رفتار مشکوکه، نه اینکه دارایی قفل شده باشه و برای همیشه نابود بشه. اگر سید داری، روی ولت دیگه ریکاور میکنی و به آدرس جدید انتقال میدی.
بحث من این بود که خیلیا فکر میکنن چون اپ یا آیپی مشکل خورده، داراییشون گیر افتاده؛ در حالی که تا وقتی سیدفریز دست خودته، کنترل دارایی با خودته.
قبل از اینکه بگی کسی از کریپتو یا شبکه چیزی نمیفهمه، حداقل فرق اپلیکیشن کیف پول با خود والت روی بلاکچین رو بدون ! یا حداقل برو چند تا مقاله کاربردی بخون، یادبگیر بعد حرف بزن. بدون یادگیری خودتو زیر سوال نبر!!!
به نظر میرسه هنوز بین دو مفهوم کاملاً پایهای در کریپتو تفاوت قائل نشدی: لایه اپلیکیشن و لایه پروتکل بلاکچین. و بهتر این بود قبل از هر پاسخی حداقل یه مشورت با من میکردی تا اطلاعات اشتباه در فضای کریپتو نشر ندی.
عبارت ۱۲ کلمهای (Seed Phrase) نه متعلق به Trust Wallet هست، نه MetaMask و نه هیچ کلاینت خاصی. این فقط یک نمایش انسانی از کلید خصوصی در استاندارد BIP39 هست. بنابراین وقتی میگی تراست ولت رو روی متامسک بالا میار»، از اساس داری دو چیز غیرقابلمقایسه رو یکی فرض میکنی؛ چیزی شبیه اینه که بگی با وارد کردن رمز ایمیل، اپلیکیشن جیمیل نصب میکنی.
کیف پولها مثل Trust Wallet و MetaMask فقط رابط هستند. چیزی که واقعاً بازیابی میشه کلیدهای مشتقشده از Seed طبق الگوریتمهای HD Wallet (مثل BIP32/BIP44) هست، نه خود اپلیکیشن و نه هیچ تنظیماتی مثل IP یا دستگاه.
بحث IP هم که مطرح کردی، نهایتاً میتونه در بهترین حالت مربوط به Risk Engine بعضی سرویسها یا محدودیتهای متمرکز باشه، نه ساختار غیرامانی کیف پول. در بلاکچین، آدرسها به IP وابسته نیستند و تراکنشها روی لایه شبکه ثبت میشن، نه روی موقعیت کاربر.
اینکه گفته بشه با IP قبلی وارد شو تا دارایی برگرده بیشتر شبیه سوءبرداشت از سیستمهای متمرکز یا صرافیهاست، نه کیف پول غیرحضانتی. اگر Seed Phrase وجود داشته باشه، دارایی روی هر کلاینت سازگار قابل بازیابیه؛ اگر نباشه، هیچ IP یا دستگاهی معجزه نمیکنه.
قبل از ارائه توضیح درباره شبکه و امنیت، بهتره تفکیک بین custody،key management و application layer دقیقتر بررسی بشه.
دوستان الان که نتا نسبتا بازه تونستین لاگین کنید؟ کلا لاگین نمیشه کرد تو اوکی اکسچنج و صفجه لاگین سایتش که نمیاره کلا صفجه سفیده برا برنامشم هرچی میزنیم ورود کار نمیکنه خدا ازشون نگذره الان که وصل شد خب پس چرا اینجوری میکنن
دوستان عزیز من به هزار بدبختی لاگین کردم
مورد اول نمیدونم برا شما پیش بیاد یا نه
احراز هویت پریده برام و باید عکس بفرستم بازم بره برا احراز هویست که فرستادم چند ساعتیه خبری نیست
احرازی که توی کسری از ثانیه تایید میشد
برداشت تتری 50 دلار هر بار با کارمزد شبکه 3 دلاری میگی چرا شبکه شما با همه جا نمیخونه کارمزدش؟ میگن پرووایدر ما اینجوریه
حالا معلوم نیست خود این برداشت 5 دلاری که 24 تا 48 ساعت تاییدش طول میکشه و بعدش چقدر که بشینه تو حساب یا ولت
ریالی 15 تومن روزی 24 تا 48 ساعت زمان میبره درخواست تایید بشه
بعدش سیک پایا برای واریز که مشخص نیست
کلا معلوم نیست برسیم به پولمون یا نه من هنوز بخش تایید عکس سلفی احراز هویتم
شکایت کنید بی چون چرا
من این رو تست میکنم الان که نت برگشته ببینم چیه دقیقا.
ولی بازم اعتمادم به صرافی ایرانی خیلی بیشتر از کیف پول تراست ولت و متامسک هست. سه ماه توی این قطعی اینترنت کل سرمایهات قفل بشه توی کیف پول خارجی و آخرش هم نفهمی بهش دسترسی میتونی داشته باشی یا نه واقعا ظلمه.
هر چند که چند روز پیش بالاخره موفق شدم تا اون ۴۰۰ دلار رو بیرون بکشم. ولی واقعا اصلا ارزش نداره که بخواید از این کیف پولها استفاده کنید.
مشکل اینجاست که داری ابزار نگهداری رو با مدل مالکیت اشتباه میگیری. تقریبا فریب تبلیغات زرد برخی از عوامل صرافی هارو خوردی!!!
کیف پولهای غیرمتمرکز اصلاً به اینترنت، IP یا سرور خاصی وابسته نیستن؛ فقط رابطی برای دسترسی به دارایی روی بلاکچین هستن. Seed Phrase یعنی کلید مالکیت، نه وابستگی به یک اپ.
در مقابل، صرافی یعنی واگذاری دارایی به یک نهاد متمرکز. هرچقدر هم تجربه کاربری راحتتر باشه، ریسک بلوکه شدن، محدودیت یا عدم دسترسی همیشه وجود داره چون کنترل دست شما نیست.
اینکه در بحرانها کیف پول قفل میشه برداشتت کاملا اشتباهه؛ چیزی که محدود میشه اینترنت یا دسترسی به اپه، نه خود دارایی.
شما 400 دلار داری 2 دلارشو خب هزینه ابزار تغییر آی پی کن که حتی با قطعی نت هم به کیف پول دسترسی داشته باشی. تا فردا روز مثل مشتریان کریپتولند و اکسکوینو سالها نیفتی دنبال داراییت! این چنین موارد جزو بحث های خیلی پایه کریپتو هس. فریب تبلیغات صرافی هارو نخور!!!
الان شده 20 دلار کردن
بازم کمه هیچی نیست
کاملا کلاهبرداری و اسکم هستند
به دلایل زیر من چندین سال اینجا حساب کاربری داشتم
چند روز قبل آمدن تمام کاربران تأیید هویت شده حذف و دوباره تأیید هویت که بعد بگن حساب ها در حال بررسی و نزارن ملت دارایی سرمایه خودشون برداشت بزنن
الان چند روزه که برداشت ریالی بستن به بهانه مختلف میگن اختلال سیستم بانکی کاملا دروغ میگن چند روز قطع شده در صورتی که کاریران ن اینجا از اردیبهشت همین مشکل داشتن توی همین تایپیک
و برداشت هر مدل ارز را هم گذاشتن حداکثر 20 دلار و. جالب 3 دلار کارمزد میگرن یعنی 50 دلار بخوای برداشت کنی عملا نمیتونی و باید 6 دلار کارمزد در تراکنش مختلف بدی آخر هم رد میکنند تراکنش
سیستم چت آنلاین خاموش کردن تماس هم جواب سر بالا میدن این چیزها
و بعد درخواست برداشت زده یک تا 24 ساعت بعد گذشت این زمان هم تراکنش رد میکنند
و. اینکه احراز هویت کاربران حتی قدیمی هم از بین بردن و دوباره تأیید هویت باید کرد و با اینکه تایید هویت کردیم میگن حساب نیاز بررسی هست برای همین 20 دلار بیشتر نمیزاره برداشت بشه همین مقدار هم باز نمیزارن
ایران بروکر و دوستان اطلاع رسانی کنند بقیه آدم ها سرمایه هاشون از بین نره
سلام . بخوایم شکایت کنیم چطوره ؟
مثلا پلیس فتا بریم ؟
اصلا چه مراحلی باید طی کنیم اشنا هستید ؟
این صرافی بعد چند روز به سختی روزانه زیر 20 دلار با کارمزد 3 دلار در هر شبکهای و یک تراکنش هر 24 ساعت داره دزدی میکنه کلاهبردار هست الکی میگن بررسی حساب هست و پرداخت ریالی که کلا نداره و اجازه برداشت سرمایه نمیده یکجا و عملا دزدی و کلاهبردار هستند
خدایا کی میشه از دست بروکر ها و صرافی های کلاهبردار راحت بشیم و با خیال راحت ترید کنیم:pensive_face:![]()
متاسفانه اینا مث قارچن و هی زیادتر هم میشن
سلام ، منم بیشتر از ۱۰۰۰ تتر تو این صرافی داشتم ولی کلا دیگه اجازه ی برداشت نمیده و صد در صد کلاهبرداریه ،
لطفاً اونهایی که شکایت کردن بگن چطور شکایت کنیم ؟
واقعا ان شاالله این پول هایی که خوردن خرج درد بی درمونشون بشه ، ان شاالله تکه تکه بشن
صرافی خارجی okx هم که اینا اسمشون رو از روش کپی کردن هم یک مشت کلاهبردارن. تاحالا دو بار تترهامو فریز کرده. کلی ارسال مدرک و عکس و فیلم فرستادم تا تونستم تتر هامو رو آزاد کنم. خیلی مراقب باشید.
هنوز نتونستین تترهاتونو برداشت کنین؟
سلام..نظر منم همینه ..تا دیر نشده پول کاربران را بالا نکشیده یابه بهانه های واهی اعلان ورشکستی کنه شکایت کنیم…میخام یه کارزار برای جمع کردن امضا برای شکایت از صرافی اوکی اکسچنج انجام بدم…اگه کاربران اعلام آمادگی کنند و بیان امضا کنن عالی میشه