به نظرم این کار خیلی می تونه موثر باشه ممنون میشم گروه بزنید و اینجا لینکشو قرار بدید و از گروههای پر فالوور هم میخواییم لینک گروه رو پخش کنند
ورود به اپلیکیشن این صرافی حتی با نت پرو بدون فیلتر شکن امکان پذیر نیست شاید تعداد زیادی کاربر حتی روحشون هم خبر نداشته باشه که صرافی همچین قفلی روی موجودی کیفهاشون زده
متاسفانه در حال حاضر بیشتر از زمانی که در پلتفرم صرافی عنوان کردند تراکنش ها رو معلق نگه میدارند آخرین تراکنش من بیشتر از ۴۸ساعته معلقه
در هر تراکنش پنجاه تتر بیشتر نمی گذارد خارج کنیم سه تتر کارمزد زور میگیرند اونم بیشتر از ۲۴ساعت طولش میده تازه بعد از برداشت تا ۲۴ساعت نمی تونی برای برداشت بعدی اقدام کنید این دسترسی قطره چکانی به اموال خودت دزدی و کلاهبرداری مطلقه .
حساب کن واسه خارج کردن پانصد تتر باید زمانی بیشتر از بیست روز وقت بگذاری تازه اگر طبق برنامه ای که خودشون دادند انجام بشه که با توجه به شرایطی که من میبینم در تراکنش های چهارم و پنجم دیگه کل کیف رو رو حالت تعلیق قرار میدند و بماند که واسه پانصد تتر باید سی تتر کارمزد به این راهزنا بدیم
باید از این جماعت شکایت بشه و خسارت گرفته بشه
باید علیه این صرافی به جرم خیانت در امانت و حبس غیر قانونی اموال مردم و کسب مال نامشروع شکایت کرد
من چیزی توی صرافی نگه نمیدارم ولی چند روز پیش خواستم سود تریدم را رئال کنم صد تتر ریختم اینجا ولی ریال که نمیزاره برداشت کنم تتر هم میگه بیشتر از ۲۴ ساعت طول میکشه واقعا دزدی توی روز روشن شرف داره به اوکی اکسچنج
دوست عزیز که میگی سرمایه کریپتو رو داخل ولت نگهداری کنیم. الان که سه ماهه اینترنت قطعه چه جوری به سرمایهامون دسترسی پیدا کنیم.
من ۴۰۰ دلار تتر توی تراست ولت داشتم به خاطر همین توصیه های مزخرف داخل صرافی ایرانی نیاوردم. الان سه ماهه بهش دسترسی ندارم. دیروز هم به زور یه وی پی ان خریدم و رفتم که برداشت بزنم. به دلیل تغییر آی پی کیف پولم رو مسدود کرد و گفت باید بعد از دو هفته با اولین آی پی که کیف پول رو ساختی بیای وارد بشی.
حالا من آی پی ۴ سال پیش که این کیف پول رو ساختم از کجا پیدا کنم؟
تو رو خدا مردم رو گمراه نکنید صرافی های ایرانی خیلیهاشون معتبرن و درست کار میکنند |
حتی نوبیتکس اینهمه بد و بیراه همه میگن و حرف پشتشه بعد از هک ۱۰۰ میلیون دلاری سرمایه همه مردم رو برگردوند.
چی میگی؟! خب آی پیت مسدود شده که شده کلمات بازیابیتو داری برو روی یه کیف پول دیگه بالا بیار. چیزی که کاربرای مبتدی نمیدونن اینه که شما اون۱۲ کلمه رو روی هر کیف پولی میتونی بالا بیاری!!! صرافی های داخلی همشون رد فلگن مگر اینکه تنها فقط و فقط برای تبدیل دارایی به ریال ازشون استفاده بشه!!! ۴۰۰ دلار داری خب یه دلار بده ابزار تغییر ای پی مولتی لوکیشن پولتو خارج کن! دیگه با تصور اشتباه که کیف پولم مسدود شده اطلاعات اشتباه کامنت نکنید.!!!
فکر کنم تا حالا با تراست ولت کار نکردی که بفهمی چی میگم . ۱۲ کلمه بازیابی رو بزنم روی هر کیف پولی بالا میاد
یعنی تراست ولت رو روی متامسک بالا میاره؟؟؟؟ حرفهایی میزنی ها
هشداری که داد این بود که برو اولین آی پی که باهاش کیف پول ساختی رو پیدا کن و با اون بیا وارد شو
میگی برو ابزار تغییر آی پی مولتی لوکیشن بخر
معمولا نه تنها از ارز دیجیتال سر در میاری نه از شبکه و اینترنت و کار با این فضا
داداش دقیقاً داری حرف منو تأیید میکنی ولی خودت متوجهش نیستی. شایدم در اون حد بلد نیستی تا متوجه بشی!!
وقتی ۱۲ کلمه رو داخل کیف پول دیگه وارد میکنی، خود والت و داراییهات روی اون اپ بازیابی میشه؛ نه اینکه اپ تراست ولت منتقل بشه. ولت روی بلاکچینه، اپ فقط رابط کاربری هس!!
شما سیدفریز Trust Wallet رو داخل MetaMask بزنی، آدرس EVM همون بالا میاد. این چیز عجیبی نیست، پایهایترین مفهوم والت غیرمتمرکز هس که مبتدی ترین افراد هم میدونن.
اون هشدار با آیپی اولیه وارد شو هم بیشتر برای ریسکاسکور و رفتار مشکوکه، نه اینکه دارایی قفل شده باشه و برای همیشه نابود بشه. اگر سید داری، روی ولت دیگه ریکاور میکنی و به آدرس جدید انتقال میدی.
بحث من این بود که خیلیا فکر میکنن چون اپ یا آیپی مشکل خورده، داراییشون گیر افتاده؛ در حالی که تا وقتی سیدفریز دست خودته، کنترل دارایی با خودته.
قبل از اینکه بگی کسی از کریپتو یا شبکه چیزی نمیفهمه، حداقل فرق اپلیکیشن کیف پول با خود والت روی بلاکچین رو بدون ! یا حداقل برو چند تا مقاله کاربردی بخون، یادبگیر بعد حرف بزن. بدون یادگیری خودتو زیر سوال نبر!!!
به نظر میرسه هنوز بین دو مفهوم کاملاً پایهای در کریپتو تفاوت قائل نشدی: لایه اپلیکیشن و لایه پروتکل بلاکچین. و بهتر این بود قبل از هر پاسخی حداقل یه مشورت با من میکردی تا اطلاعات اشتباه در فضای کریپتو نشر ندی.
عبارت ۱۲ کلمهای (Seed Phrase) نه متعلق به Trust Wallet هست، نه MetaMask و نه هیچ کلاینت خاصی. این فقط یک نمایش انسانی از کلید خصوصی در استاندارد BIP39 هست. بنابراین وقتی میگی تراست ولت رو روی متامسک بالا میار»، از اساس داری دو چیز غیرقابلمقایسه رو یکی فرض میکنی؛ چیزی شبیه اینه که بگی با وارد کردن رمز ایمیل، اپلیکیشن جیمیل نصب میکنی.
کیف پولها مثل Trust Wallet و MetaMask فقط رابط هستند. چیزی که واقعاً بازیابی میشه کلیدهای مشتقشده از Seed طبق الگوریتمهای HD Wallet (مثل BIP32/BIP44) هست، نه خود اپلیکیشن و نه هیچ تنظیماتی مثل IP یا دستگاه.
بحث IP هم که مطرح کردی، نهایتاً میتونه در بهترین حالت مربوط به Risk Engine بعضی سرویسها یا محدودیتهای متمرکز باشه، نه ساختار غیرامانی کیف پول. در بلاکچین، آدرسها به IP وابسته نیستند و تراکنشها روی لایه شبکه ثبت میشن، نه روی موقعیت کاربر.
اینکه گفته بشه با IP قبلی وارد شو تا دارایی برگرده بیشتر شبیه سوءبرداشت از سیستمهای متمرکز یا صرافیهاست، نه کیف پول غیرحضانتی. اگر Seed Phrase وجود داشته باشه، دارایی روی هر کلاینت سازگار قابل بازیابیه؛ اگر نباشه، هیچ IP یا دستگاهی معجزه نمیکنه.
قبل از ارائه توضیح درباره شبکه و امنیت، بهتره تفکیک بین custody،key management و application layer دقیقتر بررسی بشه.