عدم پاسخگویی صرافی اوکی اکسچنج

دوستانی که دچار مشکل با اوکی اکسچنج شده اند ، در صورت تمایل ، خودتون معرفی کنید ، میخواهم یک شکایت گروهی و قانونی برای دریافت دارایی از دست رفته و خسارات احتمالی تنظیم کنیم.

9 لایک کرده

من دارایی ندارم قبلا استفاده میکردم
اخیرا میخواستم شارژ کنم که سایتش باز نشد
توصیه میکنم صبر کنید نت ها درست شه بعد شاید بخاطر اونه

5 لایک کرده

این صرافی در حال حاضر با ابزار تغییر آی پی یا همون قند شکن در دسترس هس. تماس تلفنی هم پاسخگو هستن.

5 لایک کرده

متأسفانه من هنوز نتوانستم به این ابزار (تغییر آی پی )دسترسی پیدا کنم

4 لایک کرده

چطور تونستی باهاش کار کنی اون که خیلی خطرناکه

2 لایک کرده

کدوم خطرناکه ؟ ابزار تغییر آی پی ، یا اوکی اکسچنج؟

1 لایک کرده

هر دو خطرناکن اگه بفهمه ایرانی هستی بن میشی و سرمایه ات فریز می شه اگر منظورت okx هست

1 لایک کرده

اوکی اکسچنج که خودش ایرانیه ، ولی از هاست آمریکا استفاده کرده به همین دلیل هم برای افرادی که نیاز به ابزاری برای انتقال دارایی از صرافی های خارج به ایرانی و در نهایت تبدیل به ریال ابزار مناسبی … بوووود🤐

1 لایک کرده

توی ساعات اداری تماس بگیر تماس میگیرن مشکل پاسخ دهی ندارن.

2 لایک کرده

منظور اوکی اکسچنج است صرافی ایرانی

3 لایک کرده

بله درسته ،اوکی اکسچنج ایرانیه

2 لایک کرده

سلام واقعا صرافی اوکی اکس چنج بی خود ترین و اشغال ترین صرافی هست که تا الان باهاش کار کردم حیف سرمایه ام که ریختم تو این صرافی بی خود ملت تورو خدا سرمایه تونو نریزین تو این صرافی که بدبخت میشین همه ی صرافی ها تو ایران دارن از روز اول جنگ کار میکنن الا این صرافی بی خود پول ملت مسدودو کردن و دارن یک ماه بیشتره که باهاش کار میکنن و حالشو میبرن تا زنگ میزنی میگن نت ها قطع مگه فقط واسه شما قطع پس صرافی های دیگه که دارن کار میکنن از کجا نت میارن

6 لایک کرده

درود

ایشالله که مشکلتون برطرف بشه

فقط این نکته اضافه میکنم همه صرافی های ارز داخل ایران و همچنین بروکر ها و پراپ ها محکومن به همین سرنوشت اوکی اکس چنج

یادتون نره اینجا ایرانه

سرمایه کریپتو خودتون فقط داخل ولت نگهداری کنید.

3 لایک کرده

این صرافی تنها با نت بین الملل یا ابزار تغییر آی پی در دسترس است.

2 لایک کرده

سلام ، اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین

1 لایک کرده

سلام به همه✋

یه مشکلی هست بین این همه مشکل دیگه، گفتم بیام اینجا با شما در میون بذارم. شاید شما راهی دارین.چون پیدا نکردم تو فوروم.

همونطور که می‌دونین، حدود ۵۰ روزه نت بین‌الملل ما قطع شده به خاطر شرایطی که همه توشیم.راجب صرافی okex یا همون اوکی اکسچنج میخواستم با کاربران این صرافی ارتباط بگیرم ببینم چند چندیم.

من واقعاً نگرانم. نمی‌دونم شما چه وضعی دارین؟ خود صرافی خراب شده هم یه راه ارتباطی نداره توی پیامرسان های داخلی
من نمیدونم این چه چیز مسخره ای هست زیرساخت توی سرورای خارجه
خوب پول مردمو نگر داشتم دارن سودشو کوفت میکنن

اگر راه حلی هست، لطفاً به منم بگید. حتی اگه موقتی باشه. می‌دونم خیلی از شماها هم توی همین شرایطین. بیایید اینجا تجربه‌هامون رو بگیم تا شاید به نتیجه برسیم.

ممنون از همگی، منتظر جوابهاتون هستم :folded_hands::heart:

5 لایک کرده

متاسفانه مشکل اینه که چرا با وجود اینکه یه صرافی داخلیه ولی زیرساختش همچین نیست
و اینکه چرا هیچ اطلاع رسانی در پیامرسانای داخلی ندارن یه کانال ارتباططی مثلا
البته از خداشونه پول مفت کوفت کنن

4 لایک کرده

درست نشده همچنان داداش؟؟؟؟

4 لایک کرده

نه متاسفانه تا وقتی که نت بین المللی وصل نشه همینه شرایط ولی خب نباید دیگه با این صرافی کار کرد
من بیشتر به خاطر این کار کردم باهاش که بیشتررین سود رو میداد برای تترای توی صرافی که نگه میداشتییم 3 برابر اینا بیشتر از بقیه جاها و روز شمار ولی تجربه شد

2 لایک کرده

ضمناً یک شماره تماس دفتر مشهدشان پاسخگو بود ، در جواب اینکه اگر به هر صورت کاربر به نت بین‌الملل دسترسی پیدا کند آیا امکان برداشت یا فعالیت موثری هست یا خیر ؟ پاسخ منفی بود😞

2 لایک کرده