سلام دوست عزیز. در حال حاضر منبع موثقی مبنی بر این ادعا نداریم. چنانچه شما مستنداتی دارید ارائه دهید.
همینو کم داشتیم این وسط
سلام به همه
لطفا از پیش خودتون حرف نزنین که فرار کردن و اینا تع دل بقیه رو خالی نکنین
من پول زیادی نداشتم اونجا ولی برداشت زدم با تاخیر و پیگیری از پشتیبانیشون برام واریز کردن مرحله به مرحله.
بعضیا فقط بلدن بدون مدرک ته دل بقیه رو خالی کنن
من صرافی او ام پی هم پول داشتم الان بعد 10 روز هیچی برام واریز نکردن یا صرافی گرین موج که بعد 4 ماه هنوز برداشتش بستست.
بله با من تماس بگیرید تا به شما مستندات رو کامل اطلاع بدهم.
آدم عاقل
10 هزار تتر رو من در عرض چند ثانیه واریز کردیم به این صرافی برای قرار دادن رمز ارزم در درآمد روزانه خودکار (و نه ترید)
با سقفی که گذاشتن، 2 سال طول خواهد کشید که رمز ارز خودم رو بردارم اون هم حداقل با کارمزد 6 درصد (3 تتر برای هر 50 تتر)
آیا نمیشه این رو تخلف نامگذاری کرد؟
امیدوارم ایران بروکرهم طرف این صرافی رو نگیره و برای درک واقعیت با مستندات کامل من تماس بگیره
تماس بگیرین باهاشون حتما همکاری میکنن باهاتون، میخواستن جم کنن و برن تو همون جنگ میرفتن. من هیچ نفعی برام نداره بخوام از کسی جانب داری کنم فقط میگم اوضاع انقد متشنج هست در مملکت که روی حرفهای بی پشتوانه ته دل بقیه رو خالی نکنیم.
بلاخره اوضاع که دائما اینجوری نمیمونه
به امید اینکه وضعیت تمام مردم بهتر بشه و این اتفاقات ختم به خیر بشه
سلام وقت بخیر
لطف بفرمایید اگر به نتیجه رسیده خبر بدهید
بنده هم مبلغی داخل صرافی دارم
اگر گروهی تشکیل شده بنده هم عضو شوم
و در صورت نیاز کاری انجام بدهم
ممنون از لطف شما
سلام داداش منم مشکل شما رو دارم چیکار باید بکنیم؟ شما شکایت کردی؟ ی گروهی چیزی تشکیل بدیم بلکم بتونیم کار رو جلو ببریم
سلام کجا باید شکایت کنیم؟ واقعا اسیرمون کردن… شما شکایت کردید؟ ی گروه تلگرام تشکیل بدید که اونجا عضو شیم
سلام شما تونستید پولتون رو بردارید ؟منم متاسفانه پولم گیر افتاده و اسیر شدم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
سلام شما تونستید پولتون رو بردارید ؟منم متاسفانه پولم گیر افتاده و اسیر شدم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
برای منم همینه ۵ روز گذشته و هیچ مشخصه اصلا هیچ پول رو نزدن به حساب و دارن وقت میخرن
پشتیبانی میگه : به محض دریافت تاییدیه های لازم از سوی پرداخت یار بانکی وضعیت تراکنش بروزرسانی می شود.
درحالی که چند روز پیش میگفت یکمی تاخیر داره و پرداخت میشه و حالا بهونه های جدید میاره
، اینا مشخصه که یه ریگی به کفششون هست
سلام به همه
همه ما را گرفتار کردند
اگر کسی به نتیجه رسیده اعلام کنه لطفا
شماره تلفن بنده اسم کاربری ام هست
اگر داخل تلگرام یا بله و هر طریقی اقدام کردید
لینک یا شماره تلفن بزارید بقیه دوستان هماهنگ بشیم
درود بر همگی و عزیزان ایران بروکر