نت تهیه کردم. رفتم تو سایت دیدم برداشت ریالی و رمزارزی را غیرفعال کردن و جالب اینجاست که واریز رمز ارز فعاله. 3 هفته پیش پشتیبانی میگفت با وصل شدن پرووایدرهای مرکزی اکی میشه ،الانم پشتیبانی جوابگو نیست .تمام صرافی های ایرانی بعد یه مدت از جنگ با نت ملی و غیرملی تمام امکاناتشون فعال شد اما این صرافی با سواستفاده از شرایط دارایی مردم را گروگان نگه داشته و منی که الان دوماهه بیکارشدم و به شدت به پولش احتیاج دارم باید منت و خواهش و التماس به پشتیبانیش بکنم که پول خودمو بده.
صرافی سرمایکس در اطلاعیهای ازادامه یافتن تأخیر در بخشی از تسویههای ریالی کاربران خبر داد. این پلتفرم اعلام کرده است که اختلال در برخی زیرساختهای بانکی کشور باعث شده فرآیند واریز ریالی به حساب کاربران همچنان با کندی مواجه شود.
بر اساس این اطلاعیه، اختلالات ایجادشده بهویژه در بانکهای ملی، تجارت و صادرات و همچنین اعمال محدودیتهای موقت در سقفهای عملیاتی برخی بانکهای دیگر، از 30 خرداد تا کنون بر روند تسویههای ریالی تأثیر گذاشته است. از آنجا که بخشی از پرداختهای ریالی کاربران از طریق این بانکها انجام میشود، بروز این مشکلات بانکی موجب تأخیر در انجام برخی تسویهها شده است.
سرمایکس در ادامه اعلام کرده است که تیمهای فنی و عملیاتی این مجموعه بهصورت مستمر در حال پیگیری موضوع و بررسی راهکارهای جایگزین هستند تا خدمات تسویه ریالی در سریعترین زمان ممکن به وضعیت عادی بازگردد.
در این اطلاعیه همچنین تأکید شده که تمامی درخواستهای تسویه کاربران بهطور کامل ثبت شده و پس از رفع محدودیتهای بانکی، در سریعترین زمان ممکن پردازش خواهد شد. به گفته سرمایکس، هرگونه تغییر در وضعیت تسویهها نیز از طریق کانالهای رسمی اطلاعرسانی این مجموعه اعلام خواهد شد.
سلام دوست عزیز
همکاران بنده در بخش پشتیبانی مورد شما را بررسی کردند و اطلاعاتی با مشخصات شما پیدا نشد.
گاها ممکن از حساب کاربران به علت تخلف ، فیشینگ یا معاملات غیر مجاز بسته شده باشد لطفا ایمیل یا شماره تماس یا uid خود را برای پیگیری قرار دهید یا باتیم پشتیبانی در ارتباط باشید.
حساب شما توسط همکاران بنده در قسمت پشتیبانی بررسی شد.
هیچگونه محدودیتی برای شما وجود ندارد در صورت وجود هرگونه مشکل با پشتیبانی از طریق اپ موبایل در ارتباط باشید.
دوست عزیز به شما اطلاع دادم که باید با پشتیبانی در ارتباط باشید و بنده به هیچ کدام از داشبوردها دسترسی ندارم.
حتما از طریق ارتباط با پشتیبانی به نتیجه خواهید رسید و مشکل شما حل خواهد شد.
بر اساس بررسی برخی نظرات کاربران و پیگیری انجامشده کارشناسان ایران بروکر، گزارشهایی درباره تأخیر و اختلال مقطعی در برداشت داراییهای رمزارزی و تومانی از صرافی سرمایکس مطرح شده است.
در پاسخ به این موضوع، پشتیبانی سرمایکس اعلام کرده است که خدمات این مجموعه در حال حاضر در دسترس است، اما با توجه به شرایط زیرساختهای پرداخت کشور و روند بهروزرسانی بخش برداشت ارزی، احتمال بروز اختلال یا تأخیر مقطعی در برداشتهای تومانی و ارزی وجود دارد.
طبق توضیح پشتیبانی، درخواستهای برداشت بر اساس زمان ثبت در صف پردازش قرار میگیرند و تیم فنی و پشتیبانی در حال پیگیری موضوع است. با این حال، زمان دقیقی برای رفع کامل این اختلال اعلام نشده است.
دوستان من 10 روزه برداشت از حساب میزنم اما صرافی تایید نمیکنه، بنظر مشکلاتی دارند. 2 ماه هم هست پول زدم به حساب اما به بهونه اشکالات بانکی میگن باید صبور باشی بااینکه الان خودشمون میگن مشکل بانکی برطرف شده!
با سلام خدمت دوستان
با توجه به اینکه صرافی صرافکس بیش از 5 ماه هستش که پول هارو مشتریان رو بلوکه کرده و امکان برداشت ریالی و ارزی نداره
و با بهونه کردن اینترنت پول های مشتریان رو نمیده
پیشنهاد میکنم یک گروه تشکیل بدیم همه مال باختگان و اقدام قضایی گروهی انجام بدیم تا مدیران صرافکس پاسخگو باشن
داستان صرافی های دیگه پول مردم رو بردن پیش نیاد
اگر همراه هستید اینجا با هم هماهنگی های لازم رو انجام بدیم
من همین مشکل شما رو داشتم اینجا مطرح کردم به لطف یکی از همکاران صرافکس که اینجا حضور دارند و خود ایران بروکر عزیز با برقراری ارتباط دوباره با پشتیبانی خود صرافکس حساب من تسویه شد
من الان نزدیک یک هفته هست که درخواست برداشت تومانی زدم، اما هنوز به حساب من ننشسته و پس از تماس های مکرر با پشتیبانی، تنها جوابشون اینه که فعلا کلیه برداشت ها با تاخیر انجام می شه، و درخواست برداشت شما در نوبت است. جواب واضحی که درباره زمان واریز باشه نمیدن، و واقعا نمیدونم باید چه کاری انجام دهم