یکی از دوستان گفته 3 تا شکایت تا حالا ثبت شده
میشه بفرمائید کجا باید بریم شکایت کنیم؟
سلام دوستان
به نظرتون وقتی شکایت شده و حساب های ایران شون مسدود شده، راحت تر نمیتونن کلاهبرداری کنن؟ اگر حساب هاشون مسدود بشه یا بمونه که تسویه های ریالی رو متوقف میکنن! همینطور که الان هم تسویه ریالی ندارن شاید علتش همین باشه! اینجوری باز به ضرر ما میشه…
بهترین کاری که میتونیم انجام بدیم، شکایت کردن به خاطر اینکه چهار حالت بیشتر وجود نداره:
1: همین الانش هم کلاه برداری کردن، در این صورت شکایت ما کمک میکنه حداقل زودتر به نتیجه برسیم.
2: قراره کلاه برداری کنن، در این صورت شکایت ما با مسدود کردن حسابهاشون و ورود مراجع قانونی، دستشون را میبنده.
3: کلاه بردار نیستن ولی دارن به ما توهین میکنن، در این صورت باید شکایت کنیم تا حساب کار دستشون بیاد.
4: کلاه بردار نیستن و قصدشون هم توهین نیست، در صورت به خاطر بی عملی و ناتوانی فنی که دارن باید ازشون شکایت کنیم تا اصلاحات لازم را انجام بدن.
من یه تومن بیشتر تو صرافی ندارم وای به حال اونایی که مبالغ سنگین تو این صرافی دارن
رسما کلاهبرداریه نمیدونم دولت چرا پیگیری نمیکنه. حتی یه پیامک یا اعلان کوچیک هم نمیدن که چی به چیه اصلا منتظر درست شدن صرافی باسیم یا نه
اگر کلاهبرداری نباشه که بعید میدونم به محض درست شدن برداشت این صرافی برشکست میشه و هیچکس دیگه برای خرید رمز ارز باهاش کار نمیکنه.
فقط باز میشه اونم گاهی اوقات. اجازه برداشت نمیدن
کلاهبرداری رسما
با نت ملی برات باز شد؟
سلام ،ایمیل ها که قطع هست، این گفتگد را به همین دلیل راه انداختیم تا از این مسیر بتوانیم برای اقدام هماهنگ شویم
الان ایمیل کار میکنه مشکلی نداره!
من باهاش کار میکردم ولی الان چیزی داخلش ندارم
ولی من نظرم اینه که باید فورا به نهادهای امنیتی شکایت کنیم و ازشون بخوایم فورا ورود کنن.
اینکه توی این شرایط برای مردمی که همه گیر پولن، قراره اجاره خونه بدن یا خونه اجاره کنن بخوای محدودیت ایجاد کنی (به بهانه قطع اینترنت بین الملل) قطعا قطعا اقدامیه برای تحت فشار قرار دادن مردم و ایجاد نارضایتی. همه دارن هر کاری میکنن که مردم فشار نکشن ولی اینا پول مردمو نگه داشتن و نمیذارن برداشت کنن که به سهم خودشون مردم توی فشار قرار بگیرن
خیر بنده هنوز هیچ ایمیلی در یافت نمی کنم
خیر، فقط با اینترنت
اوکی اکسچنج رسما اسکم هست. حرفه ای ترین سیستم معاملات بین صرافی های ایرانی رو داشت اما وقتی پول مردم رو نگه داری و ۳۰ درصد هزینه ی انتقال بگیری اسکمی.
دوستان یه اقدامی بکنید یه پیشنهادی بدید. نمیشه اینطوری که پول ما رو بالا کشیدن دارن به ریش مون میخندن
سلام.باید بریم هرکی تو شهر خودش شکایت کنه دیگه اینا اگه میخواستن کاری واسه مشتری هاشون بکنن تا الان کرده بودن. پست دوستمون اقای غیاثی اول همین تایپیک فک کنم بودن هم و کاری که گفتن باید انجام بدیم.من از مجبوری زمان تعقییر شبکه کاردانو هرچی داشتم انتقال دادم به این صرافی شانس من بعدش اینجوری شد
به کجا رسیدین جناب غیاثی ؟ راه حل یا جوابی دریافت کردین؟من تازه ابن تایپیک تو ایرانبروکر پیدا کردم
سلام ب نظرم یه گروهی درست کن داخل پیام رسان داخلی بعد بگو تا همه مالباخته ها عضو شن
از امروز کلا بالا هم نمیاد با نت بین المللی
با ابزار تغییر ای پی بالا میاد