عدم پاسخگویی صرافی اوکی اکسچنج

نَ منتظرم تعداد کاربرهای معترض به یه حد نصابی برسه تا یه راه حل گروهی پیشنهاد بدم

2 لایک کرده

چه جالب پس یعنی نت باشم فعلا مشخص نیست بتونیم پولمون رو انتقال بدیم یا برداشت کنیم
خوب ساخته بهشون پولامون پس

3 لایک کرده

سلام ، دقیقا چون این صرافی از هاست امریکا ساپورت می شد تنها راه ممکن برای انتقال دارایی از منابع امریکایی به ریال و در نهایت برداشت نقدی در ایران بود .وگرنه من نه تریدرم و نه کار تخصصی در زمینه رمز ارز میکنم. ولی متأسفانه فکر اینجاشو نکرده بودم که حنگ بشه و تنها صرافی ایرانی باشه که …..

3 لایک کرده

عجله نکنید بخاطر قطعی نته.

3 لایک کرده

متاسفانه بله زیرساختش توی سرورای خارجه
ایشالا همه چی درست شه اینم روش دردمون یکی دوتا نیست که
این صرافیم بعدش روش خط بکشید همگی

3 لایک کرده

تو این وضعیت بازار و نت
یه سایتم بیاد اینجور در بیاد خیلی سخته واقعا
امیدوارم حل بشه

3 لایک کرده

سلام

با هزار بد بختی وارد صرافی بشیم بعد ک وارد شدیم اولن کارمزد هر انتقال ارز شده ۳ تتر و‌اینکه روزانه بیشتر ۵۰ تتر اجازه جابجایی نمیدن و اینکه تسویه ریالی‌شون بخاطر شرایط جنگی قطعه

دیگ این اسمش دزدی نیست چیه ؟

2 لایک کرده

ممنون که اطلاع دادید، این صرافی اگه هم کلاهبردار نباشه، داره به ما توهین میکنه، پول خودمونه، لطف که نمیکنن، باید ازشون شکایت کنیم، ممنون میشم یکی از دوستان که اطلاع داره، کجا شکایت کردن مفیدتره، در همین پست اعلام کنه، تا همه در همون جا علیه این صرافی شکایت کنیم، تا برخورد بشه باهاشون.

2 لایک کرده

حتی به پلیس فتا هم گزارش دادم گفتن چندین مورد گزارش شده ، تنها کار فقط شکایت

2 لایک کرده

چند روز پیش زنگ زدم هر چی از دهنم اوند گفتم بهشون.

اخه پول من به صورت ریال مونده اونجا اگه کریپتو بود میگفتم حق دارن نت جهانی قطعه ولی پول من اونجا ریاله یعنی داخل خود ایرانه و داخل جیبشون دست نمیکنن جیبشون پول منو بدن

3 لایک کرده

به کجا باید شکایت کنیم؟ بگید که همه با هم بریم شکایت کنیم، اگه قراره ما تو این شرایط درگیر پولمون باشیم بزار اینا هم اذیت بشن.

3 لایک کرده

بله ، مشکل من هم دقیقا همین مدل الان دیگه حتی بصورت انفرادی هم امکان دسترسی به نت پیدا میشه ، چه برسه به نتورکر عمومی و قانونی ، البته بغیر کاربرهایی که خودشون مشکل امنیتی دارن لطفاً درصورت تمایل دوستانی که به دنبال راه حل و پیگیری مطالبه شون هستند ، همدیگه را همراهی کنیم. و هر شب امار و اطلاعات تبادل کنیم. بلکه اینجوری همه نتیجه ای بگیریم.

2 لایک کرده

بنظرمیرسه توی سامانه ثبت شرکتها سابقه ای نداره، اما شماره تلفن ثابت در تهران ، دفتری در مشهد با ادرس و شماره جوابگو که خودمم باهاشون حرف زدم، داره .

قطعاً از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و سازمان فناوری اطلاعات مجوزی داره و از هر راهی بریم به همین دو امضاء کننده محوز فعالیت خواهیم رسید.

2 لایک کرده

پیشنهاد میدم از همین صفحه برای تبادل اطلاعات و پیگیری موضوع این صرافی استفاده کنیم بنظرم تیمی بهتر نتیجه بگیریم.:handshake:

3 لایک کرده

طبق اطلاعات سایت ایران بروکر ما باید از شرکت آماتیس داده پرداز مهر ایرانیان شکایت رسمی کنیم، فقط ممنون میشم که اگه شما یا سایر دوستان میدونن که روند شکایتمون باید به چه صورت باشه اطلاع رسانی کنه در همین پست. (یعنی کجا به چه صورتی باید شکایت را تنظیم کنیم.)

1 لایک کرده

لطفا همه نظر منو بخونین و حرفمو گوش کنین
من از این صرافی در دفتر قضایی شکایت کردم و رفتم پلیس فتا و تشکیل پرونده دادم و از صرافی اوکی اکسچنج با نام رسمی (آماتیس داده پرداز مهر ایران) و مدیر عامل های آن هادی حمامی و بهزاد اسکندری شکایت کردم بعد از بررسی پلیس فتا متوجه شدیم متاسفانه مدیریت این صرافی اصلا ایران نیست و دبی سکونت دارن و تمام پول مردم هم بردن و اونجا املاک خریدن که الان ملک در دبی 30 درصد به خاطر شرایط جنگ ریخته من حساب های ایرانشون مسدود کردم ولی چون فقط تعداد کسایی که شکایت کردن 3 نفر هستن احتمال باز شدن حسابشون هست لطفا لطفا اگر سرمایتون و خودتون رو دوست دارین برین شکایت کنین مطمعن باشین اینا کلاهبردار هستن وگرنه چرا باید اینقدر برداشت را برای کاربران محدود کنن و برن دبی املاک بخرن لطفا لطفا بیخیال نباشین هر شکایت شما که اصلا مبلغ شکایت عددی هم نمیشه یک قدم به پولتون نزدیک تر میشین.

3 لایک کرده

روزانه تا 50 دلار حق برداشت دادن به کاربراشون!!!

من قبلا توی این صرافی حساب داشتم. یه بار اومدم پول برداشت بزنم دیدم صدجور محدودیت گذاشته و کلی سنگ جلوی پای آدم میندازه، از احراز هویت مجدد گرفته تا اینکه هر سه روز نهایت بتونی 20 میلیون پول برداشت بزنی و بیشتر نمیشه. تازه سه روز کاری باید باشه حتمااا
منطقشونم این بود میخوای مثلا سقف برداشت ریالی از 20 تومن بشه 30 تومن، باید نمیدونم چقدر معامله داشته باشی که حقیقتا من میخواستم اونقد معامله کنم هم به هیچ عنوان توی اوکی نمیموندم😒
همونجا احساس خطر کردم و تمام داراییمو طی دو هفته به صورت دلار و ریال کشیدم بیرون و قید کارمزد بالا رو زدم.
فعلا از omp استفاده میکنم و تازه میفهمم یه صرافی بدرد بخور چه قابلیتایی داره…
البته اینکه میگین از هاست امریکا استفاده میکنه و برای انتقال دارایی خوبه رو من اطلاع ندارم ولی توی این دوره زمونه حداکثر سقف برداشت بیست تومنی برای سطح پایه و اینکه سه روز لفت بدی تا پول طرف رو بدی مثل فحش میمونه و اصن منطقی بنظر نمیاد

1 لایک کرده

اره دیگه قصدشون اینه مشتریاشون رو سکته بدن تو بخای 50 دلار برداشت کنی باید تقریبا نصف داراییتو کارمزد پرداخت کنی.

1 لایک کرده

حتما همین کار را میکنیم، ممنون اطلاع رسانی کردید، فقط ممنون میشم که بگید در متن شکایت باید چی بنویسیم، ایا ادبیات رسمی خاصی باید به کار ببریم؟

1 لایک کرده