آیا سبک الیوت منسوخ شده؟

این روزا خیلی مشنوم که میگن الیوت به درد نمیخوره و قدیمیه
ولی اکثر بانک ها و موسسات به نام و تحلیل گر ها با این روش کار میکنن هیچ بانکی با عرضه تقاضا تحلیل نمیکنه
من چند ساله درگیر الیوتم و به وضوح رفتار مارکت رو میشه خوند باهاش
نظر شما چیه؟ بهترین مدرسی که برای الیوت میشناسین رو معرفی کنید

5 لایک کرده

واقعا خوبه؟تایم فریم های مناسب چیه؟

2 لایک کرده

از چرخه های بلند مدت ماهانه گرفته تا دقیقه ای خوب جواب میده ولی تبحر و حوصله ی زیاد میخواد تا تایم پایین تحلیل کردن
من خودم نهایتش تا یک دو ساعت میام
تایم های پایین تر با روش های دیگه یا الیوت جزیی تاییدیه میگیرم

3 لایک کرده

نمیدونم این همه مانوری که روی عرضه و تقاضا شده به خاطر چیه چون یه مجموعه ای هست به نام بانک ها چگونه معامله میکنن که داخل سایت فراچارت هم ترجمه شده هستش.در مورد یکی از معامله گران یکی از بانک های بزرگ استرالیا هستش که ۲۰ سال معامله گر بانک بوده و حساب های چند میلیون دلاری معامله میکرده.توی این مجموعه میگفت بر خلاف اون چیزی که دیگران فکر میکنن ما با خط روند های ساده معامله میکنیم و تمرکز اصلی ما روی اصول درست مدیریت سرمایه هستش.

5 لایک کرده

شاید چون همه مدرس شدن بخاطر همونه
به نظرت احترام میزارم ولی اونقدرم راحت نیست اونا انواع تحلیل هارو از بنیادی گرفته تا مدلسازی و الیوت و … رو میکنن بعدش خروجی رو در قالب همون مفاهیم ساده میگن
من خودم در خدمت یکی از اساتید بزرگ که تو موسسات معتبر خارجی نقش داشت بودم میدیدم که از چند جهت تحلیل میکنن اونم چند نفره بعدش خروجی و نتیجه رو با مفاهیم سادت تر بیان میکنن

3 لایک کرده

الان هیچ سبکی بدرد نمیخوره!

چون اصلاساختار تکنیکالی بی معنیه!

الان فقط سبک رولت روسی جواب میده!

پنج پوزیشن میگیری یکیش به هدف میخوره!

پس فعالیت توی این بازار در حال حاضر خطرناکه!

1 لایک کرده

دستت درد نکنه به زحمت میوفتی :neutral_face:
البته بجا پنج تا دوتام بگیری طبق اصل احتمال یکیش تیپی میخوره

6 لایک کرده

حرف شما رو کاملا قبول دارم و درسته ولی مشکل من با سبک هایی مثل rtm و ict هستش که ادعا میکنن سبک اون ها بر اساس معامله گران بزرگ بازار هستش ولی به نظر من اون قدرها هم که ادعا میکنن این اینجوری نیست.

2 لایک کرده

خیلی باهات موافقم

1 لایک کرده

الیوت منسوخ بشه؟!!!

ادمایی رو میشناسم که تریلی نمیتونه اسمشون رو بکشه

الیوت بستگی داره چه حالتش رو بری

نئو ویو که فقط گلن نیلی، لعنتی یه تحلیل داره که نزدیک به ۱۷ ساله داوجونز بر اساس اون تحلیلش داره میره

الیوت کلاسیک که خب مشخصه رابرت پرکتر و قطعا رابرت بالان دوتا اسطوره تکرار نشدنی. (البته استاد های دیگه هم هستن)

ساده ترین الیوت کاربردی رابرت ماینر برنده ۳ دوره رابینز کاپ

الیوت هارمونیک ایوان کوپسی ( البته یکم اگرسیو هست این ادم و فقط میگه الیوت من درسته و ساختارش ۳ موجی هست و میگه ۵ موجی غلطه)

تو ایرانی ها هم که دکتر واعظ جوادی استاد این سبک و دارای مدرک اصلی از آکادمی الیوت پرکتر و در حال حاظر برای هج فاند سوییس یکی از بزرگترین هج‌فاند های اروپا کار میکنه و ۳ حساب بر اساس پوزیشن سوینگ و اسکلپ دستشه که برای هج فاند هست و از اون سه تا یکی ۳۰ میلیون یکی ۱۵ میلیون و اخری ۵ میلیون دلار هست

تو نئو ویو هم مهرداد پایدار واقعا پرچمداره تو ایران

4 لایک کرده

سلام با اینکه خودم اسمارت مانی کار میکنم اما اینو قبول دارم که این حرفا بیشتر برای جذب معامله گرا به سمت این سبکا و روش هاست اما میشه گفت اساس حرکت مارکت بر اساس نقدینگیه و میشه گفت اگه استراتژی های افراد سودده (حتی روش های پیش پا افتاده) رو نگاه کنی در اصل نقدینگی رو شکار میکنن و سود میکنن

3 لایک کرده

من بخشی از استراتژیم خیلی شبیه الیوته و اتفاقا اون بخش خیلیم جوابه اما این مهمه که بفهمیم کجا باید از الیوت استفاده کنیم مثلا یکی از جاهایی که من استفاده میکنم برای تشخیص پایان اصلاحه

3 لایک کرده

سلام.من حرف های شما در تاپیک مربوط به وایکف رو دنبال میکردم و دانش خیلی خوبی در زمینه معامله گری دارید آیا با این حرف من که سبک های rtm و ict در این که ادعا میکنن بر اساس معامله گران بزرگ بازار طراحی شدن کمی بزرگ نمایی نمیکنن.چون من چند جا مطالعه کردم و بعضی از خود معامله گران بانک های بزرگ که مصاحبه هاشون رو خوندم گفتن ما توی معامله های خودمون از روش تحلیل تکنیکال ساده و ترکیب اون با داده ها و اخبار اقتصادی معامله میکنیم.

4 لایک کرده

استاد بزرگوار واعظی جزو بهریناس
افتخار شاگردیشو داشتم چند ماه

4 لایک کرده

اره خب کاربرد های وسیعی داره مربوط به یه قسمت مشخص بازار نیست

2 لایک کرده

من اسمارت مانی کار میکنم . بنظرم هیچ شخصی صرفا به دلیل سبک انتخابیش سودده نشده.من شخصی میشناسم که با چنگال اندروز طلا ترید میکنه و چه تریدهایی که نمیزنه .ادم عشق میکنه از تماشای معاملاتش. خب اصلا ما کسی دیدیم از این طریق سود کنه؟من فقط اون ینفرو دیدم . حالا من هی پاشم بگم من اسمارت مانی کار میکنم فلانه سبکه من. یا خیلیا میان به ما اسمارت مانی کارها میگن تو سبک ما شما نقدینگی میشین :grin:هر سبکی هر استراتژی جاهایی هست که استاپ میخوره اصلا داریم روشی که صد در صدی باشه؟

3 لایک کرده

من درمورد ICT باهات هم نظرم اما درمورد RTM نه

منظورم RTM ی هست که خود ایف درس داده و سلمان انفرادی نه اینی که دارن تو ایران درس میدن

ار تی ام خیلی به وایکوف نزدیک هست و من با rtm درکم نسبت به بازار خیلی بالاتر رفت

ببین بحث اینکه ما پول هوشمند داریم تو بازار حتی زمان وایکوف هم بوده بهش میگفتن بیگ بویز

تو ار تی ام ی سری شاگردای خود ایف این سبکو خراب کردن و جوگیر شدن فک کردن مارکت دستشونه وگرنه من شخصا بیشتر تحلیل تایم فریم میانیم با ار تی ام هست. اما ار تی ام خود ایف که نتیجه یکسال خوندن مطالب خود اکادمی هست و ساعت ها نشستن پای چارت و دیدنش

2 لایک کرده

سلمان انفرادی بعد از جدایی از آکادمی RTM یک موسسه مالی به اسم سالامون فادرز در انگلیس زد و با بانک جی پی مورگان همکاری کرد.

یکی دیگه از اعضای اکادمی صاحب پراپ و بروکر Ears5 هست.

یکی دیگه از اعضای آکادمی برای یک موسسه مالی تو استرالیا کار میکنه.

مهم اینه که اون شخص دنبال چی هست.

کلا بنظر من برای هر سبکی باید رفت سمت منبع اصلی ولی ICT با این که اولین سبکی بود که خودم کار کردم و بالای چند صد ساعت دوره هاشو نگاه کردم تناقض های زیادی دیدم ازش و گذاشتمش کنار.

3 لایک کرده

چه عالی.

میشه درمورد دورش کمی توضیح بدی نسبت به دورش خیلی کنجکاو بودم و خیلی خوبه که شما از ایشون الیوت رو یاد گرفتی

3 لایک کرده

یه دوره اش مربوط به مفاهیم پایه و پیشرفته ی پرایس اکشن و الیوت و گن اینا بود که بصورت ویدیو هست
یه دوره ی انلاینم داشت که چند ماه هر روز بازار هارو تحلیل میکرد و اموزش میداد موج شماری میکرد این دوره اش خیلی جالب و مفید بود که دیگه برگزار نمیکنه یعنی هستا ولی متفاوت تر از قبلیه ولی هر روز تحلیل میزاره اواخر تو اینم یکی دو ماه شرکت داشتم

4 لایک کرده