بهترین سبک برای سوینگ تریدینگ(معاملاتی که برای ۱ تا ۲ یا نهایتا ۳ روز ، منظورم معاملات در یک هفته نه اینکه چند هفته) چه سبکی هست؟
موج شماری الیوتی خیلی خوب جواب میده
خیلی قدیمی و بی منطق نیست ؟
موج شماری انگار منسوخ شده و قدیمی به چشم میاد ، یه جوریه که انگار نمیشه بهش تکیه کرد برای معامله کردن ، نمیشه انگار جدی گرفت این سبک رو
والا هیچ سبک منسوخ نشده هر سبکی تو هر مدل معامله جواب میده من خودم پرایس اکشن کلاسیک هم اسکلپ میزنم هم سوئینگ میزنم باید استاد یه سبک باشه فرد نه این شاخه اون شاخه کنه
هر سبکی که بتونی باهاش مولتی تایم فریم کار کنی. چون وقتی سیگنال تایم فریم بالاتر مثلا تایم فریم 4h رو بتونی داخل تایم فریم های پایینتر مثلا 15m یا 5m بهینه کنی, خود به خود ریواردت میره بالاتر
البته باید تحمل چندین ساعت یا چند روز نگه داشتن معاملت رو هم داشته باشی, چون سیگنالی که از تایم فریم بالاتر مثلا همون 4h گرفتی رو باید داخل همون تایم فریم هم مدیریت کنی.
خودم همین چارچوب رو مد نظر دارم ، خیلی ها گفتن ict تو این زمینه بهترین سبکه ، منم یه نگاهیی انداختم دیدم سبک منطقیه ایه .
اصل ict انتخاب لیکویدیتیه, این که مارکت کدوم لیکویدیتی رو قراره هدف بگیره. بنظر من برای شروع سنگینه و بهتره با یه سبک ساده تر ترکیب بشه
اینکه لیکویدیتی درست رو تشخیص بدی سخته, حداقل برا من سخته
ولی واقعا سبک اونقدر ها تاثیر نداره, همون ک بهش مسلط بشی و بتونی مولتی تایمفریم تحلیل کنی خیلی مهم تره
سؤال خیلی خوبی پرسیدی، چون سوینگتریدینگ بین اسکالپ کوتاهمدت و پوزیشنترید بلندمدت قرار میگیرد و باید هم تحلیل تکنیکال دقیق داشته باشد، هم درک از جریان کلی بازار.
برای سوینگترید در بازهی ۱ تا ۳ روزه، بهترین سبک آن چیزی است که تمرکز را بر روند و نوسانات میانمدت حفظ کند ولی با تایمفریمهای روزانه و چهارساعته هماهنگ باشد. چند رویکرد مؤثر بهترتیب محبوبیت و بازده واقعی:
۱. پرایس اکشن کلاسیک + سطوح عرضه و تقاضا
- تایمفریم: 4H تا Daily
- ابزار اصلی: حمایت، مقاومت، نواحی مهم، کندلهای تأیید مثل Pin Bar یا Engulfing
- مزیت: بدون وابستگی به اندیکاتورها، واکنش سریع به تغییرات ساختار بازار.
- مناسب برای کسانی که رفتار قیمت را درک میکنند و دنبال معاملههای کمتعداد اما دقیقاند.
۲. ترکیب روند و مومنتوم (Trend + Momentum)
- ابزار: Moving Average 20/50 یا EMA + RSI یا MACD
- استراتژی: با میانگینها جهت روند را میگیری، با RSI/MACD نقطهی ورود روی پولبکها را پیدا میکنی.
- مزیت: تصمیم منظم و قابل اتکا در بازارهای جهتدار؛ خطا کمتر در شرایط پرنوسان.
۳. Breakout Trading با تأیید حجمی
- تمرکز روی شکست محدودههای فشرده (Consolidation) یا سطوح روزانه.
- ابزار: Bollinger Bands، Volume Profile یا حتی ATR برای فیلتر نوسان واقعی.
- مناسب برای کسانی که دوست دارند «لحظهی شروع حرکت بزرگ ۱ تا ۲ روزه» را شکار کنند.
۴. Mean Reversion کوتاهمدت (بازگشت به میانگین)
- ابزار: Bollinger Bands یا RSI Extreme (زیر 25 و بالای 75).
- مناسب در بازارهای رنج یا آرام هفتهای.
- معاملات معمولاً ۱ روزه یا کمتر و مبتنی بر بازگشت به محدودهی نرمال قیمت.
۵. چندتایمفریمی ترکیبی (MTF Confirmation)
- جهت روند را از Daily میگیری؛ ورود را در 1H یا 4H تنظیم میکنی.
- این سبک باعث میشود در خلاف جهت جریان اصلی نروی و پوزیشنها دقیقتر باشند.
جمعبندی
بهترین سبک، ترکیب پرایس اکشن با تایید مومنتوم و مدیریت سرمایه دقیق است؛
در سوینگترید اهمیتی ندارد چند معامله کنی، بلکه کیفیت و مدیریت ریسک در هر پوزیشن مهمتر است.
هدف این است که در چند کندل حرکتهای میانمدت را بگیری، نه اینکه بازار را همیشه دنبال کنی.
دکتر واعظ جوادی یه الیوت کاره که برای هج فاند سوییس کار میکنه
مهرداد پایدار الیوت گلن نیلی کار میکنه و جز افراد سرشناس بورس و کریپتو هست
رابرت ماینر برنده 3 دوره رابین کاپ الیوت کاره
اینارو سرچ کن زمانی که نت امد تو اینستا تا ببینی چه سبکی منسوخه چه سبکی نه
الان من واقعا گیج شدم نمیدونم کدوم سبک رو یاد بگیرم، واقعا میخوام یاد بگیرم اصلا دنبال ستاپ و اینا نیستم واقعا میخوام یاد بگیرم بازار ، به نظر شما چه سبکی رو کار کنم ؟
NDS خوبه البته اگر بتونی درکش کنی
Nds چه سبکیه ، یه توضیحی در موردش میدید ، یه توضیح از سمت خودتون که چجوری سبکیه
با یادگرفتنش میتونی هندسه مارکت رو درک کنی ، قدرت پیشبینی بسیار بالایی داره فقط درکش یکم زمان میبره
بنظر من نظر هیشکی رو نپرس چون افراد بر اساس شناخت هاشون همراه با کمی تعصب نصبی راهنماییت میکنن.
من از سبکی که خوشم بیاد بهت معرفی میکنم و از سبکی که خوشم نیاد نه
خودت باید این مسیر رو طی کنی برو تحقیق کن منابع هم که موجود هست درمورد سبک ها بخون ببین چند نفر افراد تو اون سبک موفق تر بودن
از همه مهمتر ببین ایا اون سبک انتظاراتتو براورده میکنه یا نه
خود الیوت توی گشنگی و فقر با دار فانی وداع کرد …
بهترینی وجود نداره
شما مگه توی اون دوران بودی و میدونی همچین چیزی بوده؟
سبک الیوت رو پرکتر، بالان، گلن نیلی، کوپسی و ماینر بعد از الیوت توسعش دادن.
برای یادگیریش هم فقط تنها منبع اکادمی خود الیوت هست و چند هزار دلار پول ثبت نامش هست و یکی از معتبر ترین مدارک جهانی هست تو بازارهای مالی.
همین دکتر واعظ جوادی از طریق همین اکادمی الیوت تونست راه پیدا کنه به یکی از بزرگترین هج فاند های اروپا.
یکم تعصب رو کنار بزاریم و واقعیت رو بگیم. اما اگه اطلاعاتی نداریم نظر ندیم
اتفاقا برعکس روش قدیمیه جواب میده که نشون میده تاثیر گذاره بانک ها و موسسات هم با این روش تحلیل میکنن بازار رو نه با نقدینگی و عرضه تقاضا و …برای الیوت هم باید به منابع اصلی رجوع کردمن کار میکنم به شدت هارمونی و رفتار بازار رو میشه در اورد باهاش
سبک ها متفاوته، هر سبکی هم خوب درکش کنی و بک تست بگیری و لایو باهاش چلنج مدت دار داشته باشی قطعا جواب میده، من خودم سویینگ کار میکنم، کل کاری که انجام میدم اینه، خطوط افقی حمایت مقاومت ماهانه، هفتگی و روزانه رسم میکنم، وقتی قیمت به خطوط رسید منتظر الگوی کندلی کلاسیک مثل انگالف یا بیگ شدو یا پین بار میمونم، تشکیل که شد با تاییدیه موقعیت های واقعی باز بازار وارد میشم، همیشه وقتی معامله باز میکنم که جهت معامله من مخالف حداقل ۷۰ درصد معامله گران باشه، مجموعا روند گیر هستم حتی اگر قیمت سقف کائنات یا کف اقیانوس باشه، البته با ترتیب بالا. کلا در سبکی که بیش از ۱۰ هزار بک تست یا لایو داشتی استاد میشی و دلارها پشت سرهم میاد. موفق
داریم در مورد زمان حضرت نوح حرف میزنیم ؟
چه تعصبی شما کار کن اگه ازش پول درمیاری