من قبل وایکوف میخواستم الیوت بخونم و حتی داشتم کاراشو میکردم که هوون اکادمی اصلی ثبت نام کنم اونجا بود که جناب واعظ اشنا شدم
ولی هی بین الیوت کلاسیک و نئو ویو گیر میکردم ماه ها برسی و تفکر اخرش رفتم اکادمی وایکوف کورس WTC شرکت کردم.
من قبل وایکوف میخواستم الیوت بخونم و حتی داشتم کاراشو میکردم که هوون اکادمی اصلی ثبت نام کنم اونجا بود که جناب واعظ اشنا شدم
ولی هی بین الیوت کلاسیک و نئو ویو گیر میکردم ماه ها برسی و تفکر اخرش رفتم اکادمی وایکوف کورس WTC شرکت کردم.
نئوویو فعلا جدیده و خیلی معتبر نیست نیوفتاده خوب
درمورد وایکوف شنیدم ولی اشنایی ندارم بهش
چندتا منبع میتونید معرفی کنید؟؟ ترجیحا کتاب
در مورد معامله گرهای بزرگ
ببینید این حرف که طرف میگه اگه شما ترید های خفن بزنی حالا هر سبکی و بانک ها و سازمان های مالی دارن رصد میکنن تا تریدر خفن پیدا کنن چرتو پرتی بیش نیست
برای بانک ها و سازمان ها و هج فاند ها باید مدارکی مثل IFTA, CFTE و خفن ترینشون CFA که با PHD در رقابته بگیری.
وقتی بری منابع این مدارک رو بخونی میبینی که بیشترش تکنیکال کلاسیک هست مانند تحلیل تکنیکال جان مورفی و حتی سبک الیوت. امثال سبک ict جایی ندارن تو این منابع.
پس در نتیجه معامله گرهای بزرگ چرا از این ها استفاده میکنن خب مشخص شد چرا چون منابعشون تحلیل کلاسیک هست.
البته فقط بحث تحلیل نیست اونها Quantitative Trading هم بلد هستن و بیشتر تحلیلشون بر این اساس هست و داده های قوی ای رو برسی میکنن و فقط به تحلیل کلاسیک یا الیوت و وایکوف پسنده نمیکنن.
نئو ویو گلن نیلی جدید نیست دو سال بعد اولین کتاب پرکتر گلن نیلی کتاب داد و همجوار خود پرکتر هست و ی سری سمینار های قدیمی هم کنار پرکتر داره که برای تریدرای سازمانی سخنرانی میکنه.
برای منابع وایکوف در درجه اول منابع اصلی آکادمی خود وایکوف هست.
یک سری ویدیو آموزش پابلیک شده از اکادمی و یکی از ورکشاپ ها ترجمه شده که تو تلگرام سرچکنید هست.
منابع کتاب هم
روبن ویلاهر ترجیحا ترجمه مسعود قربانی دو جلد هست
چشم در چشم بازار دیوید اچ وایس اونم ترجمه مسعود قربانی
کتاب های تامویلیامز
کتاب انا کولینگ هم مفیده
به نظر من خیلی خفن و با اصالته حتی سایتای تحلیلی بزرگ هم با موج شماری تحلیل میکنن یا حتی کارگزاری های خودمون،بهترینای ایران هم مهراد پایدار که انقدر خوب بود سازمان بورس جلوی فعالیتشو گرفت،بعدش هم ارشیا رحیمی هستش
موافقم با حرفتون موسسات بزرگ و معتبر رو دیدم با الیوت کار میکنن
موافقم با حرفتون موسسات بزرگ و معتبر رو دیدم با الیوت کار میکنن
امید میتونی اساتید به نام ایرانی تو سبکای دیگهرم بگی
دکتر علی شریفی عضو سازمان IFTA
دکتر علی معین افشار شاگرد البروکس (دوره ۲۰۱۸ البروکس تدوینش با جناب افشار بوده)
سلمان انفرادی (RTM)
خانم مهرگردون (سبک گَن)
من خیلی کم ایرانی ها رو دنبال میکنم صرفا اینا هم جز ادمدرست حسابی هان نه این عساتیدی که تو فضای مجازی ریخته.
خانم مهرگردون تحلیل زمانی هم کار میکنن؟؟
کار کردن که دیدم تو پیجش بلده ولی اینکه مستقیم تو تحلیل هاش استفاده کنه رو نمیدونم.
اموزش یا دوره چیزی داره؟؟
اسم کاملشم میتونی بگی
اموزشش هاش ی زمانی حضوری بود تو تهران زیر نظر مجموعه رسمی
الان رو نمیدونم راستش اموزش داره یا نه
تو اینستا پیجش رو دارم اسم کاملش رو یادم نمیاد متاسفانه
سلام دوست عزیز باتوجه به این اطلاعات قوی که من از شما دیدم خواستم بدونم چند وقته ترید می کنید و آیا به سود پایدار رسیدید طوری که درآمدتون صرفا از ترید باشه وبه منبع در آمد دیگری نیاز نداشته باشین خواستم نظرتون راجب پراپ هم بدونم با تشکر
سلام دوست عزیز.
۶ سال هست که دارم مطالعه و ترید میکنم.
تا قبل از داستان اسکم پراپی درامدم از ترید بود اما الان خیر تقریبا از بعد از اسکم شدن پراپی بنا به دلایل و مشکلاتی ترید نمیکنم و بیشتر مطالعه میکنم.
همه چی بر میگرده به ذهنیت خودتون اگه به انتظارات مورد نظرت درمورد ترید و سیستمی که داری اجرا میکنی رسیدی میتونی با پراپ ادامه بدی اما این فقط بخشی از شروع یک مسیر دیگست
شما باید کاملا از نظر ذهنی اماده ضرر و از دست دادن اکانت یا اسکم شدن پراپ رو داشته باشی.
کلا این مسیر هم سود داره هم ضرر و گاهی ضررهاش جیران ناپذیر میشه عزیز.
تشکر بابات راهنمایی خوبتون
پراپی اوایل انصافا چه خوب و منظم بود یهویی همه چی خراب شد
هیچسبکی منسوخ نشده و نمیشه اصلا کسی که میکه فلان سبک منسوخ شده هنوز الفبای ترید رو بلد نیست بنظرم
میشه منابع اصلی سبک های الیوت, وایکف و RTM رو معرفی کنی که دوستان هرکدوم رو خواستن مطالعه کنن؟
ممنون
همه سبک سبک ها و سیستم ها تحلیلی کار میکنن و منسوخ نمیشن ولی درکل الیوت همونطور که گفتی برای تحلیل خوبه و میتونه یه دیدگاه نسبت به اینده مارکت بهت بده و ازش استفاده کنی و البته که عرضه و تقاضا پیشرفته مهم و البته کاربردی
عرضه و تقا ضارو پشت گوش نندازین اینم نظر داداش کوچیکتون موفق پر سود باشید