کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

بدون ایمیل می تونی دوباره ثبت نام کنی > چجوری : یه ایمیل همینجوری بزن{ایمیل خودت رو بزن} تو مرحله بعدی میگه کدی که به ایمیل ت فرستاده شده رو وارد کن > همین جوری یه عددی بزن > تایید می کنه و میری مرحله بعدی
بعد > اطلاعات شخصی ت رو وارد می کنی > میرسی به قسمتی که باید مدارک هویتی رو وریفای کنی{وریفیکیشن}
برای من و چندین نفر این مشکل پیش اومد وقتی می خوایم وارد این مرحله بشیم که مدارک رو آپلود کنیم دیگه هیچ صفحه ای برامون باز نمی کنه — ولی یکی از کاربرها صفحه رو براش باز کرده مدارک رو آپلود تایید کرده و حساب هم باز کرده
و الان حساب ش و متاتریدرش فعاله

شما تلاشت رو بکن ببین برای شما میشه یا نه

3 لایک کرده

اره واسه منم همین صفحه نمیاد توی آلپاری ونمیتونم مدارک رو برای آپلود بفرستم…پیام دادم پشتیبانی آلپاری در بله گفت اینجا بفرستید ارجاع بدم…فقط امروز متوجه یک موضوع خیلی عجیب شدم…3 تا کندل 5 دقیقه ای آلپاری با بروکر وینگو و ترندو در یک تایم مشخص اختلاف داشت…عکس ها رو میفرستم…به نظرم برای سلامت روانتونم که شده از ترید دوری کنید به اندازه کافی این بازار استرس داره، این موارد هم پیش بیاد که هیچی!!!

4 لایک کرده

خیلی بررسی کردم تقریبا هیچی کار نمیکنی، فراز و هیوا هم اصلا جالب نیست برای ترید و موقعیت های ضرر رو سریع میبندن تا متضرر بشید

بهترین کار ترید ارز دیجیتال توی صرافی هایی مثل نوبیتکس و تبدیل هست، مخصوصا اسپات

5 لایک کرده

بله منم موفق شدم تو آلپاری حساب باز کنم ولی تو متاتریدر به خاطر ملی بودن نت نمیشه به سرور وصل شد متاسفانه تو همون مرحله موند🤦‍♀️

6 لایک کرده

بالاخره یکی یه حرف درست زد.

5 لایک کرده

دوستان اگه قصد شارژ حساب از طریق تاپ چنج برای بروکر ای پلنت و الپاری دارید شارژ نکنید

که به مشکل می‌خورید من از ۱۲ دیشب برای ای پلنت میخواستم شارژ کنم وشبا زدم

متأسفانه تا الان که شارژ نشده کیف پول تاپ چنج بماند که پشتیبانی شوند تو بله جواب درست درمانی نمیده فقط میگه صبر کنید شاید تا ۲۴:تا ۷۲ ساعت زمان ببره

خلاصه حواستون جمع باشه

7 لایک کرده

تو قسمت برسی بروکر ایپلنت همین سایت ایران برورکر لینک سایت و تحت وب هستش

5 لایک کرده

کدوم بروکر در این شرایط امکان فعالیت داره؟ یعنی بشه ثبت نام کرد و معامله داشته باشیم. فقط معتبر باشه

4 لایک کرده

جواب این سوالت رو میتونی از طریق رادار ایران بروکر پیدا کنی:

7 لایک کرده

الپاری سروراش قطع و وصل میشه نمیشه ترید زد من که جرات نکردم چون هر چند ثانیه قطعی داره امروزم که وضل نتونستم بشم

6 لایک کرده

ترندو

برو ترندو

5 لایک کرده

نمیشه فایلش اونجا هم با اینترنت خارجه برا دانلود متاتریدر من متاتدیدر ۵ فایلشو دارم میخوای بزارم ولی ۴ بگردم برات پیدا کنم بزارم

5 لایک کرده

با VPS نمیشه وصل شد !؟

5 لایک کرده

:small_orange_diamond:سلام، کسی بروکری میشناسه که با نت ملی بشه متصل بشیم در متاتریدر؟!!

:red_triangle_pointed_down:البته به جز الپاری

:small_orange_diamond:اگر کسی میشناسه بنویسه لطفاً…

:red_triangle_pointed_down:ترجیحاً بشه یه اکانت ساخت.

1 لایک کرده

ای پلنت خوبه اللن راحت وصله

1 لایک کرده

ولی یه بدی داره خساب لسلامی انگار نداره و سواپ روی یه لات ۸۰ دلاره فک کنم حساب استاندار

1 لایک کرده

سایتش باز میشه یا نه؟

اصلأ سایتی داره این بروکر؟

1 لایک کرده

:red_triangle_pointed_down:من خودم برورکری که کار میکردم باش قبل از اینکه نت اینجور شه اوربکس بود.

1 لایک کرده