کلی پیام بزارید برای بروکر های محبوب تا بتونن لااقل یه سایت موقت رو برای دسترسی به حساب و واریز و برداشت و پلتفرم تریدینگ ایجاد کنن که بشه با این اینترنت کار انجام داد من خودم امارکتس کار میکنم و با چنتا بروکز های دیگه بقیه کار میکنن باهاشون لااقل اونا بتونن بیان کمک کوچیک بکنن دیگه سردرگم نباشیم ایران بروکر هم بتونه یجوری باهاشون در ارتباط باشه و قفلی بزنه رو این مورد و بقیه مردم مثل دو سه تا بروکر حتما یه سایت موقت یا پلتفرم موقت برای این شرایط بسازن
به نظرم فکر خوبیه اگر ایران بروکر بتونه انعکاس این خواسته به بروکرها و پراپها باشه کار خیلی مفیدی رو انجام داده
سلام
اتفاقا من داخل وینگو ثبت نام کردم و پشتیبانی هم سریعا کانکت شد باهام و مراحل احراز هویتم رو خودش ظرف چند دقیقه برام انجام داد و حتی حساب ری ال رو هم خودشون برام ساختن و اتفاقا شارژ حساب چ ریالی و چ تتری ظرف چند ساعت برام انجام شد.جدیدا معاملات نفت هم بروز رسانی شده و میشه انجام داد
سلام. دوست عزیز اول بررسی این پراپ را مطالعه کن بعد برای وقت بزار. نظر من اینه که مناسب نیست. صبر کن تا اوکی بشه
والا ما که الان بیست روز بیشتر منتظریم بهمون زنگ بزنن تا ثبت نام کنیم. شما احتمالا پارتی داشتی ![]()
برداشت رو هم تست کن علیرضا
من با گرین آپ متا 5 وصلم…با اینترنت مخابرات و همراه اول و رایتل… کلا وصلم..اکانتمو دادم یک نفر تو یکی از کشورها برام ساخته…سرعتشم خیلی خوبه…بگید چطوری میتونم بزارم اینجا تا اینکارو بکنم و دوستان استفاده کنند
اون فایل متاتریدر که در پوشه c ساخته میشه و کپی کن یا در یه برنامه اپولودر بذار یا ایدی روبیکایی چیزی بذار بفرست برای بچه ها
دوستان بروکر eplanet هم سایتی معرفی کرده که با نت ملی بالا میاد و وب ترید میشه ترید کرد ، قطعی هم نداره
تو یکساعت شاید یربع وصل بشه. گاها نصف نصف. اون هم روان نیست گیر میکنه
هر کس نظری داری من 7ساله که با الپاری هستم نسبت به بقیه راضی هستم. مشکلات هست. ونمیگم بهترینه ولی جواب میده اسپردش هم کمه. البته از من پرو هست بقیه را نمیدونم
از کجا دانلودش کنیم؟
لازم نبود اینکارو کنی
خود برورکر ی سایتی رو معرفی کرد که توی نت ملی میتونستی ثبت نام کنی
داداش آرون دوتا آی پی جدید برا نت ملی داده.از پشتیبانیش بگیر
خیلی تناقض داری با اینهمه رزومه و…10سال تجربه ترید خخخ،هنوز میترسی از زندگی .فعععکنم
اگه بروکرها هم وصل باشند وقتی پلتفرما دیتا نداشته باشند کاربردی نیست .
تو بروکر نمیتونیم ثبتنام کنیم که اسم سایت رو بپرسیم شما اسم سایت رو بگو
من با نرم افزار ترندو ترید میکنم
اوکیه مشکلی نداره
تو گوشی یکسره قطع میشه دیگه بالا نمیاد مجبورم حرف نصب بزنم دوباره دانلود کنم ازبازار دانلود کرده بودم براین شماهم همینجوریه نسخه دمو
پشتیبانی آلپاری تو بله دیگه جواب نمیده …سایتی هم که معرفی کردن با پسورد قدیمی ورود نمیزنه و باید ریست پسورد کنی که اونم نیاز به ایمیل داره …