منم کار کردم خوبه ولی میگم دارایش تو دبی مسدود شده بروکر خیلی خوبیه مخصوصا مدرک cfo میده ولی قبلش که اینترنت بره با امارکتس بودم
اره خوب و کامل و متاتریدر وب ش عالیه
اگه میشه لطفاً دامنه سایت رو بزارین.
بفرما برا پنل
برا ترید متاتریدر ۵
بگم بازم سواپ داره
برا احراز برا سلفی باید کارت ملی دست باشه از سرت بگیری
یک نوشته به مبحث موجود منتقل شد: پراپ متصل ( رابین سود)
VPS ها هم قطع هستند کار نمیکنه
راهنمای اتصال به متاتریدر ۴ در شرایط فعلی
اگر این روزها برای اتصال به حساب معاملاتیتون دچار مشکل هستید، با انجام دقیق مراحل زیر میتونید بدون نیاز به تغییر آیپی به متاتریدر وصل بشید:
:
: (اگه نرمافزار متاتریدر ۴ رو ندارید) ابتدا از طریق لینک جایگزین سایت آلپاری وارد پنل کاربریتون بشید:
:
: trade.alparitrading.org
:
: نرمافزار MetaTrader 4 رو از همونجا دانلود و نصب کنید.
:
: وارد نرمافزار بشید، از منوی بالا روی File کلیک کنید و گزینه Open an Account رو انتخاب کنید.
:
: در پنجرهی باز شده، دکمه Scan رو بزنید و صبر کنید تا سرورها به طور کامل جستجو بشن.
:
: سرور مربوط به نوع حساب خودتون رو از لیست انتخاب کنید و روی Next کلیک کنید.
:
: اطلاعات حساب معاملاتی رو وارد کرده و در نهایت روی Finish کلیک کنید.
:
: با این روش به راحتی به سرورها متصل میشید.
:
: نکات مهم برای بهبود سرعت اتصال:
اگر متصل شدید اما سرعت ضعیف بود یا تاخیر داشتید، این دو کار رو انجام بدید:
:
: تغییر ارائهدهنده اینترنت: حتماً اینترنتهای مختلف (وایفای خانگی، ایرانسل، همراه اول و…) رو تست کنید تا ببینید اتصال شما روی کدوم شبکه پایدارتره.
:
: اسکن مجدد سرورها: در گوشه پایین سمت راستِ متاتریدر، روی قسمت وضعیت اتصال (Connection Status) کلیک کنید و گزینه Rescan Servers رو بزنید. بعد از اتمام جستجو، سروری رو انتخاب کنید که کمترین عدد (پینگ پایینتر) رو داره.
چند بار امتحان کردیم اتصال انجام نمیشود دو روز این مشکل بوجود آمده ip سرورهای بروکر آلپاری مسدود شده اند بهترین کار اینکه ip سرورهارو تغییر بدهید یا اگر با سازمان مربوطه در ارتباط هستند نامه بزنید بگید سرورها آسیا به اشتباه فیلتر کردید
تا دو روز قبل این راهها با بدبختی منتهی به لحظاتی اتصال میشد.دو روز اخیر اصلا جواب نمیده حتی یک ثانیه وصل نمیشه.سرکاریه
الان تمامی بروکرها به نسخه تحت وب متا تریدر ۵ کار میکنه من هم با حساب ارانته و ایپلنت وصلم معامله هم میکنم
سلام. فعلا اگه نت ملی داری به نظرم ترید نکن. من با آلپاری یه ترید زدم اما به محض بازکردن معامله قطع شد. الببته خدارو شکر دوباره وصل شد و SL و TP گذاشتم.
با متاتریدر چهار ترید میکنی یا پنچ ؟از کدوم سرویس دهنده (همراه اول یا ایرانسل) استفاده میکنی؟بعد به کدوم سرور آلپاری متصل هستی (سرور proیا استاندارد)
از پوشه config متاتریدر میتونی دو فایل server.ini / servers.ini اشتراک گذاری کنی
:
: اطلاعیه مهم | دسترسی بدون فیلتر به سایت آلپاری
با توجه به محدودیتهای اینترنت در ایران،به منظور دسترسی شما به سایت آلپاری، لینک جدیدی فراهم شده که بدون نیاز به VPN قابل استفاده است :
:
:
: https://trade.alparitrading.org
:
: دسترسی مستقیم بدون فیلتر :
: ثبتنام آسان و بدون مشکل :
: ورود به حساب و استفاده کامل از خدمات
:
: پشتیبانی در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، از طریق بله با ما در ارتباط باشید :
::
: چت پشتیبانی رسمی آلپاریبله | Alpari Persian Support
:
: کانال رسمی اطلاعرسانی آلپاریble.ir/alpariannouncement
وقتی متاتریدر دیگه وصل نمیشه و تحت وب هم در دسترس نیست عملا به چه دردی میخوره دسترسی به سایت؟
بروکر e-planet هم فعاله
البته اعتبارش رو خودتون چک کنید
پیام هارو میخونم میبینم همه این مدت وصل بودن پ ما یک ماه زبونمون مو دراورده میگیم این پوشه الپاری برای ماهم بذارید وصل شیم کجایید شما پس تک خورا الان که قطع شده مثل قارچ زدید بیرون که وصل نمیشه وصل نمیشه یعنی ما ایرانی ها خودمون به خودمون هم رحم نمیکینیم؟؟؟؟هوا همو هم نداریم؟خاک تو سرمون نه از وطن شانس اوردیم نه از هموطن
حساب من ECN MT5ه. ورژن Pro برای ECN MT4ه. الان هم متصله اما به سختی. اینترنتم ایرانسله.
نسخه بدون نیاز به نصب ( Portable )?mt4 میتونی همین جا بارگذاری کنی
File-open data folder