سلام شما چجوری حساب دمو شود فعال کردیم برای من خطا میده
سلام دوست گرامی
من هم نسخه ویندوز و هم اندروید رو نصب کردم ولی بدون پروکسی کار نمیکنه شما چطور وصل هستین؟
باید توی تنظیماتش بری و قسمت سرورهاش .کشور امارات رو انتخاب کن
دوست گرامی منظور من ترندو نبود راجع به بروکر icmtrader سوال کردم
بله ،من فکرکردم منظورتون ترندو هستش،تصویرتون برای من باز نشد ،و چون موضوع بحث قبلش ترندو بود ،تصور کردم در همون مورده،عذرخواهی میکنم
سلام بروکر فعال ایرانی داریم برا ترید
متا 4 چی وصله؟ الپاری که نتونستم ، امکان دسترسی به ایمیل هم نیست
بعید میدونم. ترندو و وینگو هستن ولی در این شرایط فقط میتونی تو ترندو ثبت نام کنی. اونم سایتش باز نمیشه فقط میتونی اپش دانلود کنی.
سلام کسی سرور برا ای مارکت داره که با نت ملی وصل بشه؟
عزیزانی که دسترسی دارن لطفا از پشتیبان بگیرید بزارید اینجا
بله انجام دادم واریز شد
رفتم اشتراک یک ماهه خریدم فقط به عشق اینکه خدمتی به دوستان در این شرایط باشه
فایل اجرایی ویندوز پلتفرم بروکر ترندو
تجربه معاملات ریل رو در ترندو داشتین ؟
و اینکه حداقل واریزی چقدره؟
حداقل واریزی ده دلار هستش ، معاملات هم هر از گاهی دیسکانکت میشه ولی میشه سازش کرد باهاش
ممنونم از راهنماییت🌹
این متا تریدر 4 هم داره؟
سلام من هم نمیتونم به الپاری وصل بشم ،،چون باید دلار بریزم ،حسابم خالیه
گرین اپ وصل بود تا دیروز الان قطعه
سلام
بابک جان
اگر بتونی این کاری که میگم رو بکنی عالی میشه
برو سایت آلپری {همین سایتی که برای اینترنت داخلی ایجاد کردن و با نت ملی باز میشه} و ثبت نام کن
بعد فایل نصبی متاتریدر 4 رو دانلود کن و بگذار نصب بشه {این فایل رو می تونی از پشتیبانی آلپری در اپلیکیشن داخلی بله هم بگیری-من گرفتم ولی چون دسترسی به نت بین الملل ندارم نتونستم نصب کنم چون نیاز به دانلود از نت بین الملل داره}
بعد از اینکه کامل نصب شد ، هیچ حسابی رو وارد متاتریدر نکن
برو به آدرسی که متاتریدر4 ُ آلپری توی هارد سیستم ت {یا لپ تاب ت} نصب شده - که معمولا درایو سی هست
کل اون فولدر رو کپی کن تو یه درایور دیگه هارد ت و بعد با نرم افزار winrar فشرده ش کن و اون فایل رو آپلود کن روی یه آپلودسنتر داخلی{عین همین کاری که برای ترندو کردی} و لینک ش رو بگذار برای دانلود
اینجوری هرکس این فایل فشرده rar رو دانلود کنه دیگه نیازی به اتصال به اینترنت بین الملل نداره{برای نصب متاتریدر4}
بعد یه چندتا حساب دمو هم پشت سرهم باز کن و همین جا بگذار {یوزر و پسوردش رو}
دیگه کار ساده ست
هرکس این فولدر رو دانلود و حساب دمو رو وارد کنه می تونه به بازار وصل بشه
نمی تونه تریدکنه ولی می تونه بک تست بگیره و حداقل چارت لایو رو داشت باشه
این خیلی کمک بزرگیه
ضمنا من فایلی که برای ترندو گذاشتی رو دانلود کردم و گذاشتم نصب بشه ، نیاز به نت بین الملل داره و ارور میده > داداش گلم
بازم ممنون ازت - دمت گرم
بله درخصوص ترندو هم بنده هم همین مورد رو گفتم