کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

کدوم سایتا؟

نه نیست فقط با اینترنت های زیاد چک کن

یکی از مشکلات اینه که با فرض اینکه یوزر، پسورد و سرور اتصال به بروکر رو داری اما نمیشه سرور بروکر جدید رو در متا سرچ کرد مگر اینکه از قبل داشته باشیش! مثلا من فرضا بتونم در همین wingo هم ثبت نام و حساب باز کنم و یوزر و پسورد و سرور اتصال بگیرم باز هم نمی تونم اون سرور بروکر جدید رو در متا سرچ کنم چون اینترنت بین ال قطعه! همچنین در متا ۴ بروکر آلپاری حساب ریل با سرور Asia-13 وصل شدم! و دیگر اینکه پریروز از DeltaFX باهام تماس گرفتن و گفتن متا ۴ امون وصله اما با توجه به همان مشکلی که گفتم نمیشه سرور بروکر جدید رو سرچ کرد!

فول فاند رابین سود میتونین ترید کنین

سلام خوبی داداش در اطلاعیه جدید گفتن تایید با شماره اوکی شده و میتونید برداشت بزنید:folded_hands:t4::sparkles::rose:

(پست توسط نویسنده حذف شد)

تنها بروکری که وصل هست ترندو هست اما به سختی وصل میشه و کلا قطع و وصل میشه بدرد نمیخوره

نه خوبه بهتر وینگو و روی همراه اول و سرور دبی خوبه و یه بار وثل شه کافیه

منی ک رو پراپ کار میکنم باید سرور پراپم اوکی شه تا بتونم رو همون ترید بزنم

تو اره البته الان پراپکو و پراپ ملاس وثله و رابین سود هست ولی معتبر نیست ولی با ملغ کم اگه داری تو ترندو کار کن

ترندو خیلی خیلی سرعت سرورش پایینه ارزش اون استرسو نداره اصلا

ولی اگه یه بار وصل شه کافیه و بهترین انتخابه و فعلا فقط این جوابه

سایت ترندو رو میفرستی

نمیاد تو بازار میتونی برنامه شو دانلود کنی سایت بالا نمیاد فقط موبایل میاد ولی اگه نیاد بیا fxtrendo.com

ICM market وبسایتش باز نمیشه تو داری ترید میکنی؟چجوری آخه؟!!!

ای بختت ایرانی.

یه روزی بشه برم بروکری که دیتا CME داره بگیرم ثبت نام کنم و پراپ مشتی بگیرم دهن ای پراپ ها و بروکرهایی که خون مارو کردن تو شیشه و B BOOK بودن سرویس شه…

امسال…

دادا حسابت دموعه بده ماهم استفاده کنیم؟

درود بر همه

سال نو مبارک

طبق گزارش آنلاین بودن برخی از بروکرها مانند (لایت فایننس،آ مارکتس)از سایت رادار ایران بروکر ،متاسفانه نه اپلیکشن و نه وب متاتریدر وصل نمیشن لطفا راهنمایی بفرمایید که چطوری وصل بشم

با تشکر

یعنی چی یعنی بروکر ها یی که میگی بدردنخور هستند و وصل نمیشن به بازار جهانی و از ضرر کردن ما سود می‌کنند و بروکر خوب چی سراغ داری و باید چیکار کرد و چندتا معرفی کن

تجربه من با بروکر ترندو

https://my.uupload.ir/p/ODQGdOJQ

من وینگو رو تونستم وصل بشم
آلپاری رو هرکار کردم نشد
یکی دیگه هم ناشناخته بود زده بودن که وصله اونم همش قطع و وصل میشد