سلام توی ترندو ثبت نام کردم ولی جیمیل و اشتباه زدم
برای ویرایش چیکار باید بکنم
سلام توی ترندو ثبت نام کردم ولی جیمیل و اشتباه زدم
برای ویرایش چیکار باید بکنم
تو بخش پروفایل برو
۱ - کش بک تو ریل هست ۲ - بونوس قوانین داره که بعد درست بودن میتونی برداری فقط بونوسو و بونوس فقط ۱۰۰ دلاره فک کنم
هر مشکلی پیش اومد با پشتیبانی در خود پلتفرم ارتباط بگیرید خودشون راهنمایی میکنند
من به جیمیل ام کد نمیومد تغییر دادند به ایمیل دیگه با یک سری راهنمایی
مبدونم اینا شرایطشه که سخته یکم ولی اذیت کننده هست
بله شرایطش سخته ولی خودش یک انگیزه و امتحان مهارت هست که موفق بشی چه بهتر نشی هم چیزی از دست ندادی
اره ولی بونوس بروکر های دیگه بهتره
به نظر من بونوس نیست یه جور شبیه پراپ هست ضمن اینکه بدون واریز وجه تعلق میگیره و بونوس بروکرهای دیگه باید واریز انجام داد
درود بر شما، سال نو شما هم مبارک باشه.
ممنون از گزارش دقیقتون. در مورد اختلال در اتصال، حتماً سرورهای مختلفِ بروکر رو از داخل تنظیمات متاتریدر تست کنید؛ چون با توجه به محدودیتهای اینترنت، ممکنه برخی سرورها در ساعتهای خاصی دچار اختلال بشن و بقیه پایدار باشن.
با این حال، پیامتون رو برای بخش فنی ایرانبروکر ارسال میکنم تا اگه مورد خاصی بود در بخش رادار بهروزرسانی بشه.
پیروز و پرسود باشید.
من با اینکه فست اسکالپ کار میکنم رو طلا وقتی با نت ملی با سرور امارات به توصیه خودشون کار میکنم تقریبا خوب بوده در کل
با این وضع نت بالاخره گاهی delay طبیعی هست
سلام ! اکثر بروکر ها متا ۴ رشون با وی پی بالا میاد!
با وی پی متا 5 هم بالا میاد دیگه
نمیاد؟
درود , فقط متا۴ میاد بالا اما اونم دیسی یا قطع و وصلیش زیاده و پایدار نیست! ارزش نداره ریسک کنیم
فایل پلتفرم ویندوز بروکر ترندو
https://s9.uupload.ir/files/nirvana69/TrendoInstaller.exe
اشتراک خریدم یکماهه تا یک ماه این لینک فعال هست به عشق دوستان
ba alpari mishe tarde zad onm fght shaba dada agar ghablan hesab dashte bashi onm aggar sod koni nmitoni bardasht bezani chon sayt bastas !
تو فقط تبلیغ بروکر ترندو را می کنی
اولا دروغ میگه بونوس ثبت نام نمیده
چند نفر ثبت نام کردیم دیدیم نمیده
و کلا سر کاری هست
دوم عصر ها عملا سروهای به مشکل می خورن و به سختی باز میشن
سر همین که من معامله باز کردم نتوستم مدیریت کنم و قطع شد کلی ضرر کردم
حداقل ۱۵ دقیقه باز نمیشد