یه سری بروکر ها برای ایرانیا وصل البته اونا قبل جنگ صحبت کردن و براشون درستش کردن تنظیماتش رو - اگر تریدر طلا هستی یه سرچی در مورد اتاق های طلا ایران بکن بدک نیستن البته پول زیاد نبریا
میشه اطاقهای طلا را معرفی کنید ممنون
خواهش ببخشید کامل بهت توضیح ندادم هواسم نبود
فقط و فقط ICM Trader وصله و متاتریدری که با اکانت ICM Trader بالا میاد کار می
سلام کسی احراز هویت کرده؟برداشت زده؟تایید ایمیلو چثکار کردین؟بروکر ترندو منظورمه
همه چیش میشه و عالی و گفتن که تا ۲ هفته دیگه برداشت درست میشه به پشتیبانی گفتم من اینو گفت
چه جوری با پشتیبانیش ارتباط گرفتی؟ایمیل ایرانی که قبول نمیکنن اونم که دسترسی نداریم بهش
اره گرفتم نه گفتم تا ۲ هفته دیگه کاری میکنیم که کد نخواد
پیام های ترندو :
با توجه به تداوم مشکلات اینترنت در ایران و عدم دریافت ایمیل توسط برخی کاربران، تیم فنی ترندو با احساس مسئولیت نسبت به کاربران ایرانی و همانطور که در اطلاعیه قبلی اعلام کرده بودیم، در صورت ادامه محدودیتها در حال آمادهسازی زیرساختهای لازم برای تسهیل فرآیند برداشت است.
این موضوع با اولویت بالا در حال پیگیری است و پیشبینی میشود این زیرساختها طی ۱ تا ۲ هفته آینده آماده و در دسترس کاربران قرار گیرد.
حتی اگر ایمیل ایرانی هم قرار بدید چون که ایمیل از خارج از کشور به شما ارسال بشود شما ایمیل دریافت نمیکنید و کاربردی نداره.
پس واسه تست و بررسی بازار خوبه فقط…سرور های a market وصله؟کسی اطلاعی داره؟توی رادار زده وصله
نه درباره ترندو چون متاتریدر نداره توی رادار نیست ولی دبی وصله و برا پیام به ساپورت توی اپ میشه و برا دانلودش تو بازار میشه و جای دیگه باز نمیشه
من با بزوکر ICM Trader کار می کنم و تاکنون هرگز قطع نشده است اما وقتی با متاتریدر گوشی به بروکر مثلا آلپاری میخوام وصل بشم ، اصلا وصل نمیشه و فقط به ICM Trader متصل میشه.
وینگو مارکت تایم فرم یک دقیقه چرا خطوط و ابزارها که رسم میکنم رو چارت نمایش داده نمیشه؟
این مقاله رو بخون
من میخوام یه حساب دمو داشته باشم این روزا برای ترید، کدوم بروکر وصله و حساب دمو میده؟ ترندو هست که فقط اپ موبایلش کار میکنه و وبسایتش در دسترس نیست.
وینگو رو مطالعه کن ببین کارت رو رامیندازه یا نه.
ترتدو سرورهای عصر ها مشکل داره
من تا اومدم معامله ای را مدیریت کنم قطع شد چند دقیقه کلی پول از دست دادم
با این وضعیت اینترنت ضرر تو ضرره
من دو تا سایت را دیدم فوق العاده رابط کاربری ضعیفی دارن و بیخود اینها را بخاطر شرایط اینترنت بزرگ نکنید
اینها که ضعف مردم پول در بیارن قوی بشن پوست مردم را می کنند
همین الان شما از یک نفر بخواه ثبت نام کنه بین چقدر مشکل دارن این دو تا سایت
چون رابط های کاربری پشتیبانی ضعیف ی دارن
با این وضع اینترنت عاقلانه ترین کار ترید نکردنه!! این اصل که در شرایط ناپایداری اینترنت که از یک دقیقه بعد خودمون خبر نداریم پایه ترین اصل مدیریت ریسک هس!