پراپ هم اگه میخواید پراپ کو
یه کم قطعی داره مثه اینکه
gtcfx هم وصله با نت ملی
داداش فایل متا تریدر ۵ نسخه ویندوزش رو داری برام بفرستی من هر کاری میکنم gtc رو ویندوزم نصب نمیشه اگه داریش لطف میکنی برام بفرستی
8)برای رفع ابهام از پراپ فرم های نت ملی این چالش رو راه اندازی کردم:چالش پاس حساب پراپکو (ثابت کردن پراپ های نت ملی)
این پیام پشتیبانی تو بله ۰۹۱۹۴۰۸۴۲۷۴
با خوشحالی به اطلاع میرسانیم که امکان انجام معاملات از طریق اینترنت ملی ایران برای شما فراهم شده است.
اکنون میتوانید از طریق سرورهای زیر به حساب معاملاتی خود متصل شده و بدون مشکل ترید کنید:
MT5-1: as-l1-ir.gtc-servers.com:1951
MT5-2: as-l2-ir.gtc-servers.com:1952
MT5-3: as-l3-ir.gtc-servers.com:1953
امکان معامله از طریق متاتریدر ۵ (MetaTrader 5)
دسترسی کامل از طریق وب ترمینال (Web Terminal)
اتصال پایدار از طریق اینترنت ملی
ما همواره در تلاش هستیم تا بهترین، امنترین و پایدارترین خدمات معاملاتی را برای شما فراهم کنیم.
در صورت نیاز به راهنمایی، تیم پشتیبانی ما به صورت ۲۴ ساعته در کنار شماست.
GTCFX | امنیت، تعهد، اعتماد
دوستان من متاتریدر ۴ هستم چه بروکری جواب میده؟ کسی میتونه برام نسخه پورتابل متا۴ بروکر کپیتال اکستند (مخصوص نت ملی) رو بفرسته؟
ایدی روبیکا : Arsha_4321
عزیزم من سرور متاتریدر 5 رو دارم از بروکر gtcfx متاسفانه متاتریدرم از رو ویندوز پاک شده و الان ک نت ملیه من نمیتونم نصبش کنم
و اگه کسی متاتریدر 5 بروکر gtcfx پورتیبل شدشو داره برام بفرسته اینجوری میتونم ازش استفاده کنم
لطفا امضا کنید و نشر بدید!!!
سلام دوست عزیز
الپاری و Stb provider وصله
راهنمای اتصالشو هم گذاشتم برات:
موفق باشی ![]()
سایت خوده کپیتال بازه بچه ها دارن کار میکنن یه سر بزن
حساب دموی وینگو دارم و وصله با نت ملی سرعت هم خوبه
دموی وینگو هم وصله بدون مشکل
درود به دوستان عزیز، من پیر شدم از بس به پشتیبانی بروکر ها گفتم نسخه پرتابل mt4 mt5 را بگذارید، واقعا بات جای این پشتیبانی ها بود جواب بهتری میداد، در خصوص وصل شدن mt4، xchief با نسخه پرتابل و پروکسی خصوصی خودشان وصل میشود، ولی من بعد از یک هفته تماس با پشتیبانی مشکل ورود به سایت دارم، به جز این xchief اوکی بوده
دوستان من یک سالی هست که نبودم توی بازار
لطفا اگه کسی اطلاع داره بروکر ها و پراپ هایی که وصل هستند رو معرفی کنه
ممنون
پست با موفقیت ویرایش شد
شما که یکسال نبودی یه چند ماه دیگه هم تحمل کن
سلام
من از اول با پلتفرم های مظنه ابشده داخلی ترید شروع کردم مدت ها بهشون سر نزده بودم
۲ تا اکانت دارم روی ای پلنت و کپیتال اکستند
الانکه نت ملی شده دسترسی به متا و سی تریدر ندارم
یه سر زدم به فراز گلد خوب بود یه مدتی معامله کردم اما پلیس فتا درشو بست خدارو شکر لینک جایگزین ارسال کردن سرمایه رو برداشت زدم
بعدش ذفتم سراغ هیوا و الفا اونا هم از اول هفته مشکل براشون پیش اومده نمیشه واریز انجامداد
متاسفانه منم حسابم رو اخر هفته از هیوا خالی کردم که برم الفت گلد الان اصلا نمیتونمواریز انجام بدم
حالا…. اگه کسی بروکری پلتفرمی راهی چاهی بلده که بشه روی طلا معامله کرد حتما اینجا ما هم در جریان بزاره ممنون میشیم.
فقط خواهشا توی این وضعیت سرکارمون نزارید ![]()
بروکرها اومد روی نت فعلی ما
حتی برخی سایت مخصوص برای ثبت نام دارن
از اونها استفاده کن
متوجه نمیشم
کدومبروکر ؟
لینک داری برام بفرستی ممنون میشم
من نه ای پلنت نه کپیتال اکستند هیچکدوم سایت بروکر برام بالا نمیاد فیلتر شکنم ندارم متا تریدرم که هیچی