کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

پراپ هم اگه میخواید پراپ کو

2 لایک کرده

یه کم قطعی داره مثه اینکه

2 لایک کرده

gtcfx هم وصله با نت ملی

2 لایک کرده

داداش فایل متا تریدر ۵ نسخه ویندوزش رو داری برام بفرستی من هر کاری میکنم gtc رو ویندوزم نصب نمیشه اگه داریش لطف میکنی برام بفرستی

2 لایک کرده

8)برای رفع ابهام از پراپ فرم های نت ملی این چالش رو راه اندازی کردم:چالش پاس حساب پراپکو (ثابت کردن پراپ های نت ملی)

2 لایک کرده

این پیام پشتیبانی تو بله ۰۹۱۹۴۰۸۴۲۷۴

با خوشحالی به اطلاع می‌رسانیم که امکان انجام معاملات از طریق اینترنت ملی ایران برای شما فراهم شده است.

اکنون می‌توانید از طریق سرورهای زیر به حساب معاملاتی خود متصل شده و بدون مشکل ترید کنید:

MT5-1: as-l1-ir.gtc-servers.com:1951

MT5-2: as-l2-ir.gtc-servers.com:1952

MT5-3: as-l3-ir.gtc-servers.com:1953

:check_mark: امکان معامله از طریق متاتریدر ۵ (MetaTrader 5)

:check_mark: دسترسی کامل از طریق وب ترمینال (Web Terminal)

:check_mark: اتصال پایدار از طریق اینترنت ملی

ما همواره در تلاش هستیم تا بهترین، امن‌ترین و پایدارترین خدمات معاملاتی را برای شما فراهم کنیم.

در صورت نیاز به راهنمایی، تیم پشتیبانی ما به صورت ۲۴ ساعته در کنار شماست.

GTCFX | امنیت، تعهد، اعتماد

2 لایک کرده

دوستان من متاتریدر ۴ هستم چه بروکری جواب میده؟ کسی میتونه برام نسخه پورتابل متا۴ بروکر کپیتال اکستند (مخصوص نت ملی) رو بفرسته؟

ایدی روبیکا : Arsha_4321

2 لایک کرده

عزیزم من سرور متاتریدر 5 رو دارم از بروکر gtcfx متاسفانه متاتریدرم از رو ویندوز پاک شده و الان ک نت ملیه من نمیتونم نصبش کنم

و اگه کسی متاتریدر 5 بروکر gtcfx پورتیبل شدشو داره برام بفرسته اینجوری میتونم ازش استفاده کنم

2 لایک کرده

لطفا امضا کنید و نشر بدید!!!

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز
الپاری و Stb provider وصله
راهنمای اتصالشو هم گذاشتم برات:

موفق باشی :rose:

2 لایک کرده

سایت خوده کپیتال بازه بچه ها دارن کار میکنن یه سر بزن

3 لایک کرده

حساب دموی وینگو دارم و وصله با نت ملی سرعت هم خوبه

2 لایک کرده

دموی وینگو هم وصله بدون مشکل

2 لایک کرده

درود به دوستان عزیز، من پیر شدم از بس به پشتیبانی بروکر ها گفتم نسخه پرتابل mt4 mt5 را بگذارید، واقعا بات جای این پشتیبانی ها بود جواب بهتری میداد، در خصوص وصل شدن mt4، xchief با نسخه پرتابل و پروکسی خصوصی خودشان وصل میشود، ولی من بعد از یک هفته تماس با پشتیبانی مشکل ورود به سایت دارم، به جز این xchief اوکی بوده

2 لایک کرده

دوستان من یک سالی هست که نبودم توی بازار

لطفا اگه کسی اطلاع داره بروکر ها و پراپ هایی که وصل هستند رو معرفی کنه

ممنون

2 لایک کرده

پست با موفقیت ویرایش شد

2 لایک کرده

شما که یکسال نبودی یه چند ماه دیگه هم تحمل کن

3 لایک کرده

سلام

من از اول با پلتفرم های مظنه ابشده داخلی ترید شروع کردم مدت ها بهشون سر نزده بودم

۲ تا اکانت دارم روی ای پلنت و کپیتال اکستند

الان‌که نت ملی شده دسترسی به متا و سی تریدر ندارم

یه سر زدم به فراز گلد خوب بود یه مدتی معامله کردم اما پلیس فتا درشو بست خدارو شکر لینک جایگزین ارسال کردن سرمایه رو برداشت زدم

بعدش ذفتم سراغ هیوا و الفا اونا هم از اول هفته مشکل براشون پیش اومده نمیشه واریز انجام‌داد

متاسفانه منم حسابم رو اخر هفته از هیوا خالی کردم که برم الفت گلد الان اصلا نمیتونم‌واریز انجام بدم

حالا…. اگه کسی بروکری پلتفرمی راهی چاهی بلده که بشه روی طلا معامله کرد حتما اینجا ما هم در جریان بزاره ممنون میشیم.

فقط خواهشا توی این وضعیت سرکارمون نزارید :wink:

2 لایک کرده

بروکرها اومد روی نت فعلی ما

حتی برخی سایت مخصوص برای ثبت نام دارن

از اونها استفاده کن

2 لایک کرده

متوجه نمیشم

کدوم‌بروکر ؟

لینک داری برام بفرستی ممنون میشم

من نه ای پلنت نه کپیتال اکستند هیچکدوم سایت بروکر برام بالا نمیاد فیلتر شکنم ندارم متا تریدرم که هیچی

2 لایک کرده