کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

منم تجربه های بدی توی فرازگلدوهیوادارم همیشه سودمیکردم وتومعامله یک دیگه لایه کندل حالیم میکرد.مزخرفن.وجدیداترندواکس بودم که اونا دیگه خیلی بی شرفن.به بهونه اسپلیج یالغزش قیمتی تا معامله موبازمیکردم واداشتن حدضرروسودست میکردم خودشون معامله روباضرربستن.یامعانله توسودبودوقتی که تموم میشد به آی پی می‌رسیدتاریخچه رو نگاه میکردم میبینم پایین ترازحدضررم بستن.به پشتیبانیش گفتم حتی با مدرک ولی قبول نکرد.توصیه میکنم هیچ وقت هیچ وقت توی این بروکرداخلی واریز نداشته باشی

2 لایک کرده

سلام

من یه مدتیه با ایکس چیف کار میکنم متا4 هم داره برداشت هنوز نزدم ولی خوبه

ای پلنت یه دمو زدم دیدم اصلا خوب نیست

2 لایک کرده

بروکراوربکس خیلی خوبه سابقه ی خوبی داره توش معامله میکردم ولی چیزی ندیدم کلاهبرداری منظورمه.ویه فیلترشکن اختصاصی داره انگاربااین نت ملی میشه تریدکرد.ازپشتیبانیش بپرس.من که تمام سرمایه موتواین فرازوهیواوترندوازدست دادم😞

2 لایک کرده

من با کلی تحقیق یه حساب دمو توی وینگو مارکتس باز کردم و تا اینجای کار اوکی بوده

سرعت اتصال روی نت ملی خیلی خوبه :melting_face:

2 لایک کرده

ایکس چیف.لینکش رو توی اخبار ایران بروکر گذاشتن

3 لایک کرده

سلام من با بروکر اپوفایننس کار میکنم

با نت ملی متاتریدر باز نشد اما وب متا۵ باز میشه و ترید میکنم ،تحلیل هم با چارت فراز روزانه اشتراک میگیرم کارمو انجام میدم

برداشت از اپوفایننس هم داشتم با تتر،خیلی سریع انجام شده توی این مدت ۴ بار برداشت داشتم و بدون هیچ موردی انجام شده

3 لایک کرده

خيلي ممنون اتفاقا حدود ١ سالي قبلا ايكس چيف كار كردم راضي نبودم زياد ازش ولي الان با نت ملي بشه كار كرد خوبه

2 لایک کرده

تجربه شخصی :

بروکر لایت فایننس :

چارت در نمایش کندل ها عقب می افته.هنوز بعد از ۲هفته نتونستن این ایراد رو برطرف کنن و در صورت ضرر دیدن از این اشکال،بروکر فقط در صورت ارائه فیلم ضرر،اون رو جبران میکنه و در غیر این صورت از جیبتون رفته

ورود و خروج به پوزیشن بدون تاخیر انجام میشه و اوردرها در همان نقطه مورد نظر تریدر باز میشه

بروکر ایکس چیف :

چارت بدون خطا و تاخیر اطلاعات رو نمایش میده اما در ورود و خروج به پوزیشن چند لحظه دیرتر عمل میکنه

گاهی اوردرهای ورود رو هم جابه جا میکنه که امکان داره نسبت ریوارد به ریسک و همچنین مقدار دلاری و پیپ ریسک رو اضافه تر از برآورد تریدر بکنه

2 لایک کرده

من فراز هيوا كار كردم قبلا حدود ٢ سال اونا قضيه متفاوتي دارن اما ترندو كه فرقي نداره با بروكر هاي فاركس!! من ديشب ترندو ثبت نام كردم ميخام حدود ١٠٠٠ دلار واريز كنم اگه مشكلي داره يا باگي داره اطلاع بديد كه ما بدونيم ممنون منتظر پاسخ شما در مورد تجربه ي تريد در ترندو هستم ممنون :folded_hands:t2::folded_hands:t2:

2 لایک کرده

سایتش که بالا نمیاد

2 لایک کرده

چه مدته ايكس چيف كار ميكني من ٥ تا بروكر كار كردم ايكس چيف حدود ٣ ماه بودم اول همه چي خوب بود تا ٢ بار برداشت زدم و بعد از ٢ ماه كه اكانتم توي سود خوبي بود مشكلات شروع شد. اسليپيج وحشتناك شد.

اسپرد بخوره تو سرشون زياد شد ولي چيزي نبود

سرعت اجراي دستورات شديدا كم شد واسه مني كه طلا و داو كار ميكنم اونم اسكلپ اونم تايم هاي پر نوساني مث اوپن شسن ها و تايم اخبار در واقع شبيه به فاجعه شده بود هنوز دارم چندتا از ويديو هايي ضبط كردم اونايي فست اسكلپر هستن ميفهمن چي ميگم اوپن نيويورك روي داو جونز حدود ٣٠ ثانيه معاملمو باز كرد هميشه هم اينجوري نيود ولي خوب كافيه روزي يه معامله مهم رو اينجوري اذيت كنن كن ديگه اعصاب ادم بهم بريزه و نتونه معامله با اختلاف از نظر من بدترين بروكري كه ايكس چيف بود سر برداشت اخر هم كلي ازارم دادن موجوديمو نمايش نميداد ميگفت بونوس گرغتي بونوس مداشتم ميگفت اكانت كپي تريد وصله بهت ١ ماه بود كنسل كرده بودم خلاصه سوهان روح بودن واسه من . وتفعا بگم اي پلنت تاپ نيست يكمم گوش ميبره اما هم سي تويدرش بكاره هم اسليپيج عجيب غريب نميزنه ايكس چيف اواخر برابر حد ضررم اسليپيج ميزد

3 لایک کرده

سایتش اگر قبلاً ثبت نام کرده باشید با لینک نت ملی بالا میاد اگر نه باید با فیلترشکن وارد بشید ثبت نام کنید بعدش دیگه نیازی به فیلتر شکن ندارید client.opo.finance

این لینک با نت ملی هست

2 لایک کرده

اسپردش بالاست. یورو 8 پوینت :open_mouth:

2 لایک کرده

من با ایپلنت کار کردم‌

هم واریز راحت بود ، هم برداشت خیلی خوب انجام شد

2 لایک کرده

فایل ویندوز یا مک؟ متا ۴ یا ۵؟

کجا آپلود کنم اینجا که نمیشه

3 لایک کرده

از دوستان کسی هست به بروکر gtcfx یا کپیال ایکس تند با نت ج.ا وصل شده باشه ؟ گویا گفتن میشه با نت ملی وصل شد

2 لایک کرده

کپیال وصل شدم متا ۴ اوکی بود

2 لایک کرده

کپیتال متا ۴ و ۵ اوکیه.

جی تی سی بروکر اصلی خودم هم وصل بود متا ۵ ولی ۲ روزی هست افتاده به قطع و وصلی :pensive_face:

3 لایک کرده

چه مدته ايكس چيف كار ميكني من ٥ تا بروكر كار كردم ايكس چيف حدود ٣ ماه بودم اول همه چي خوب بود تا ٢ بار برداشت زدم و بعد از ٢ ماه كه اكانتم توي سود خوبي بود مشكلات شروع شد. اسليپيج وحشتناك شد.

اسپرد بخوره تو سرشون زياد شد ولي چيزي نبود

سرعت اجراي دستورات شديدا كم شد واسه مني كه طلا و داو كار ميكنم اونم اسكلپ اونم تايم هاي پر نوساني مث اوپن شسن ها و تايم اخبار در واقع شبيه به فاجعه شده بود هنوز دارم چندتا از ويديو هايي ضبط كردم اونايي فست اسكلپر هستن ميفهمن چي ميگم اوپن نيويورك روي داو جونز حدود ٣٠ ثانيه معاملمو باز كرد هميشه هم اينجوري نيود ولي خوب كافيه روزي يه معامله مهم رو اينجوري اذيت كنن كن ديگه اعصاب ادم بهم بريزه و نتونه معامله با اختلاف از نظر من بدترين بروكري كه ايكس چيف بود سر برداشت اخر هم كلي ازارم دادن موجوديمو نمايش نميداد ميگفت بونوس گرغتي بونوس مداشتم ميگفت اكانت كپي تريد وصله بهت ١ ماه بود كنسل كرده بودم خلاصه سوهان روح بودن واسه من . وتفعا بگم اي پلنت تاپ نيست يكمم گوش ميبره اما هم سي تويدرش بكاره هم اسليپيج عجيب غريب نميزنه ايكس چيف اواخر برابر حد ضررم

2 لایک کرده

ممنون، پیدا کردم

1 لایک کرده