کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

وقتی سایت iranbroker میاد کسی رو تبلیغ میکنه از سرکاری بودن یا اسکم نبودنش مطمین بشه!!!الان 3 روزه سرکار هستم واسه ثبت نام !! شاید در ساعات مختلف هم 20 بار تماس تلفنی گرفتم با شماره هاشون ولی کسی جواب نداد!

8 لایک کرده

تو صفحش تو سایت ایران بروکر اطلاعیه جدید زدن. باهاشون تماس گرفتن اونا هم گفتن چون تعداد ثبت نامی ها خیلی زیاد شده، پردازششون زمان میبره. ترندو را دانلود و نصب کن میگن اون وصله

6 لایک کرده

سلام شما چجوری تایم فریم شو تو ترندو عوض میکنین من نصب کردم فقط رو تایم فریم یک دقیقه هستش

3 لایک کرده

ترندو و وینگو

5 لایک کرده

از ترندو و وینگو استفاده کردم راضی نبودم دردسر زیاد دارن, ترید بروکری رو گذاشتم برای بعد وصل شدن نت

فعال چون فقط انس جهانی ترید میکنم فقط رو هیواگلد معامله میزنم و خوبه کمبودی نداره واقعا

اگه از HivaGold هم خواستید استفاده کنید, میتونید از کد 861749 برای معرف استفاده کنید, 16 درصد کارمزد هر معامله به خودتون برمیگرده یه قسمتش هم به من (هر ترید 14000 ت کارمزد داره)… اگر هم از کد استفاده نکردید خواستید کارمزد رو کامل بدید, در هرصورت خوشحال شدم به معامله گران انس پلتفرمی معرفی کردم و مشکل گشا بود براشون مثل خودم, به امید روزهای بهتر :white_heart: :rose:

4 لایک کرده

ترندو رو ثبت نام کردی ؟!

3 لایک کرده

سلام وقت بخیر

من تو این شرایط با ترندو کار کردم چن تا نکته داره که باید بدونین

در مورد قابل اعتماد بودن: حالا مگه میخواین چیکار کنین باهاش قرار نیس که میلیون دلار واریز کنین. یه 10-20 دلار بزنین ترید کنین عطشتون کم شه.

من نتونستم نسخه ویندوز دانلود کنم پس فقط میشه رو گوشی ترید زد. باید روی چارت هایی که تو نت بالا میاد رو سیستم تحلیل کنین تو گوشی وارد شین

من با ایرانسل و شاتل وصل شدم به هیچ عنوان به درد اسکلپ نمیخوره چون هی قطع و وصل میشه باید سوینگ بگیرین

6 لایک کرده

سلام دوستان با نت ملی به کدوم. بروکر. معتبر. میشه وصل شد با موبایل؟

4 لایک کرده

محمود علیزاده، این مقاله رو چک کن و بروکرهای متصل رو پیدا کن:

2 لایک کرده

برای بررسی اتصال بروکرها، این مقاله رو مطالعه کنید:

1 لایک کرده

عزیزان اگر توی این بروکر های متصل توی رادار ایران‌بروکر ثبت نام کردین لطفا از تجربه‌اتون بگین بهم.
میخوام ثبت نام کنم ولی نمی‌دونم توی کدوم یکی!:roll_eyes:

7 لایک کرده

بله بروکر خوبی البته بروکر اصلیم امارکتس بود

4 لایک کرده

پلتفرمش متاتریدره؟

4 لایک کرده

دارم همه رو من جز دلتا و یوی دیکه ولی الان ترندو وصله و وینگو

5 لایک کرده

نه ترتدوع هست

4 لایک کرده

پلتفرمش داخل خودشه و سایت چارتش تردینگ ویو هست کاملا، خرید فروشش هم ساده اس کلا 2-3 بخش داره

5 لایک کرده

ردیفه عزیزم. مچکرم

5 لایک کرده

سلام

الان سه تا بروکر دارن با نت ملی کار میکنن

Wingomarket

ثبت نام سخت به خاطر شلوغی

Nolimit

نداشتن رگوله مناسب

Green up

سرور های ایرانش یکم استیبل نیست

5 لایک کرده