کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

من امروز بروکر اوتت رو کشف کردم که روی نت ملی متاتریدر پنجش عین ساعت کار میکنه یه حساب دمو ساختم و خیلی با دیدن متاتریدر ۵ خوشحال شدم برای خوددمم عجیب بود این حسم

کلا به نظرم امروز پورتها بازتر شده چون متای آلپاری از اول جنگ تا حالا هیچ وقت به پایداری امروز نبود.. قطع که اصلا نشده.. هنوز توی لود چارتها گاهی مشکل داره اما کاملا قابل استفاده است برخلاف روزهای قبل..تریدینگ ویو هم سایتش داره کم کم بالا میاد

سلام دوستان عزیز میتونید منو راهنمایی کنید با کدوم بروکر میتونم به متا5 یا تریدینگ ویو وصل بشم ممنونم

سلام . وقت بخیر . شما مطمئن هستین از پلتفرم متا 5 ویندوز استفاده می کنی یا تحت وب . لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید من متا 5 تحت ویندوز می خوام نه تحت وب . سپاس

سلام. کسی بروکر مطمن میشناسه که با اینترنت ملی کار کنه؟

سلام

ویتاورس؛ دو سال هست باهاش کار میکنم
متاتریدر 5 با نت ملی فعال است.

سلام؛ متانریدر وینگو و ویتاورس الان فعال هستند. (البته کم کم بروکرها با ارائه پروکسی داخل متاتریدر در حال فعال کردن متای5 هستند)

ویتاورس زیر مجموعه گروه ونتیج نیست؟

دوستان من با بروکر FX24 دارم کار میکنم با کانفینگی که خودشون به کاربرا میدن براحتی متاتریدر ویندوز، متاتریدر موبایل و وبسایت بروکر بالامیاد و همه کار های مورد نیاز برای یک تریدر قابل انجام هست

قبلا هم خیلی زیاد ازش برداشت زدم و مشکلی نداشتم باهاشون

جدیدا یه خورده مشکل برداشت داشتم که اونم بخاطر آدرس ولت بود بیشتر و با یه آدرس ولت دیگه مشکل حل شده، از زمان جنگ یه ۱۰۰ دلار برداشت زدم برای تست و دیروز هم یه ۹۰۰ دلار دیگه برداشت زدم و احتمالا تا فردا واریز میشه برام

بنظرم وقتی که برداشت ها اوکیه باشه، کارکردن با متاتریدر ویندوز و موبایل خیلی بهتره از متاتریدر وب هست

اکثر بروکرا اومدن روی نت ملی ولی با متاتریدر وب نه اپ ویندوز و موبایل

بازم میگم تجربه شخصیم بوده و توی این شرایط خیلی بهتر عمل کرده از باقی بروکرا و نه پیشنهاد میکنم بیاین حتما و نه چیز دیگه، بروکر تازه تاسیسه ولی من زیاد باهاش کار کردم

بروکرای اصلی خودم همیشه استارترید و آمارکتس بوده، اینم صرفا برای بونوسی که میداده اونجا معامله میکردم قبلا، هنوزم بونوس میده

برای دانلود متاتریدر که نیاز به ک.انفی.گ داره،درسته؟

کسی فایل متا بروکر لایت فایننس رو داره بفرسته؟ با نت ملی کار کنن

منم نیاز شدید دارم

منم نیاز دارم؛ نمیدونم چرا لایت فایننس در کانالش قرار نداده … هر کی داره ممنون میشم ارسال کنه

کلا هر بروکری که به ما خدمات میده مطمئن نیست چون برای یک کشورهایی هستن که غیر ما که اونم از روی کنجکاوی رفتیم گشتیم تا بدونیم مال کدوم کشور هستن، کسی حتی اسمشون رو هم نشنیده و روی نقشه هم نمیشه پیداشون کرد حالا اون بروکری که روی نت ملی خدمات میده صد برابر خطرناک تر از اینا هستش. در کل شما بنا رو بر این بزار که پولی که وارد بازار میکنی از دست رفته چون فارکس غیر قانونی هستش ارز دیجیتال هم همچنین. از بین این همه صرافی دیجیتال حتی یک مورد هم مجوز بانک مرکزی رو نداره البته اگر داشتن هم مهم نبود چون کلی موسسه اعتباری علیرغم داشتن مجوز پول مردم رو خوردن یک آب هم روش. اگر فردا پسفردا هم پولتون رو خوردن دستتون به جایی بند نیست چنان که قبلا پول خیلیا رو خوردن که نتونستن کاری کنن چون از لحاظ قانونی قابل پیگیری نیستش. از بین بروکرها با تجربه شخصی خودم دو تا رو بهتر از بقیه میدونم یک ارانته دو آمارکتس هیچ کدوم با نت ملی کار نمیکنن.

اوتت که خراب کرده ،برداشت اذیت میکنه،کلاهبرداره

برای نصب و همچنین فعالیت ترید نیاز به تحر.یم ش.کن دارید
مثل بروکرهای دیگه س.رو.ر پ.رو.ک.سی داخلی متا رو نداره

برای نصب حتمی باید تحریم شکن داشته باشید وگرنه نصب نمیشه
برای ترید هم باید تحریم شکن روشن کنید وگرنه ارتباط متا با سرورها قطع میشه
سر.ور پ.رو.ک.سی داخلی متاتریدر هم نداره
کلا لایت فایننس نسبت به بقیه بروکرها در خدمات روی نت ملی از همه عقب تره

سلام تا جای که اطلاع دارم ویتاورس وصله

آلپاری توی شرایط عادی خیلی خوبه ولی الان نه

برای دانلود و نصبش نه ولی برای اتصال به سرور بروکر باید کانفینگ بزنی حتما