آلپاری توی شرایط عادی خیلی خوبه ولی الان نه
برای دانلود و نصبش نه ولی برای اتصال به سرور بروکر باید کانفینگ بزنی حتما
به پشتیبانشون توی بله پیام بده راهنماییت میکنن
Godddddddddddddd
آمدیم الان نت طبقاتی شد . تا آخر سال وصل نشد تکلیف چیه
با نت ملی با کدام بروکر و کدام پراپ میشه کارکرد
Xchief خودم حساب باز کردم.روی متا۵ هم سرور پروکسی میده
کسی تونسته وارد متا۵ اپوفایننس بشه لینک وب تریدش گذاشتن هرچی رمزو میزنی ارور میده لطفا یکی فایل متا۵ ویندوز اپوفایننسو بزاره اینجا
جسارتا موبایل یا ویندوز؟
بروکر کپیتال اکستند با نت ملی وصله
من خیلی وقت پیش ثبت نام کردم ولی ترید نکردم
تا چند روز پیش وارد شدم و یه مبلغی واریز کردم
فقط با قطعی ایمیل نمیدونم برای برداشت چیکار میشه کرد
سلام دوستان …بروکری می شناسید که بشه با نت ملی در سایتش ثبت نام کرد و متاترید دسکتاپش هم کار کنه؟
هست ولی شخصا باهاشون کار نکردم و باید خیل یاحتیاط و بررسی کنید. بروکر اوتت روی نت ملی هست که من فقط حساب دمو باز کردم چند روز قبل هم دسکتاپ و هم موبایل متاتریدر ۵ اوتت به خوب یکار می کنه بعضی حساباش اسپردش بیشتر هست در مورد واریز و برداشتاش هیچ اطلاع یا تجربه ای ندارم
تشکر من هم فقط به دمو نیاز دارم
در این شرایط مزخرف نمیشه کار کرد . باید صبر کنیم تا چند ماه دیگه ببینیم چی میشه . شرایط بازم این باشه که باید مهاجرت کنیم. اینجوری با این مسخره بازی که اینا در آوردند نمیشه کار کرد. من نظرم اینه که فقط با حساب دمو تمرین کنید.
اگر فقط دمو می خواهی اوتت که برای من متاتریدرش خیلی روان کار میکنه روی نت ملی
بروکر زورا رو هم میتونی تست کنی من تو گوشی با دمو میزنم حتی امروز کنی شارژ هم میکنم
چالش رایگان داره؟
کم کم داره همه چی درست میشه انگار
تریدینگ ویو هم رفع فیلتر شد
توی روبیکا گروه داریم در مورد پراپ و رفع فیلتر و ترید خوشحال میشم کنارشون باشید
من دمو اوتت گرفتم ولی خیلی قطع و وصلیش زیاده . بعد الان با دمو وینگو دارم کار می کنم برای 4 روز اصلا قطعی نداشته
اگر از چالش رایگان منظورت حساب دمو هست اره میتونی تو بروکر حساب دمو بسازی . ولی اگه منظورت حساب پراپ رایگان هست . نه نداره کلا از اول جنگ بخش پراپ غیر فعال هست فعلا