چه تنظیماتی برای وصل شدن متا تریدر 5 این بروکر استفاده می کنید . من ناچارا دیروز حساب باز کردم و باهاشون چند بار صحبت کردم ولی به هیچ عنوان تنظیمات سرور داخل متا تریدر وصل نمیشه
کدومش پول واریزی رو خورد؟؟؟
توی این شرایط با هیچ بروکری کار نکنید به نظرم ،به ریسکش نمی ارزه
کانفرم ایمیل میخواد که متاسفانه به ایمیل دسترسی نداریم! CHMail رو هم به رسمیت نمیشناسه
سلام دوستان من با چند بروکر از جمله ویندوز آف ایگس وامارگتس کار کردم البته با الپاری هم کار کردم. نمیدونم روچه حسابی یک عده با الپاری مشکل دارن. تعصبی نیستم مال بابام نیست اما از بقیه بسر گردن بالاتر هست حساب پرو ای سی آن واقعا اسپردهاش پایین هست بیمورد مثل بقیه کندل سازی نمیکنه واریز برداشتشدهم برا من که عالی بوده سرعتش هم نسبت به بقیه بالاست. و تعداد کار برانش هم واقعا زیاده مشکل به عده چیه الکی میرم برو کرهای تازه بدوران رسیده که امتحان پس ندادن پول واریز میکنند
وقتی برداشت وجه شدنی نیست. بهتره که تماشا کرد. گاها کار میکنه اینجور مواقع هم بهتره از آردر کاری استفاده کنیم
چرا برداشت نباید شدنی باشه؟ میخوای من برداشتم رو زدم بهت نشون بدم میشه یا نه ؟؟
مشکلات همیشه هست، باید به فکر راه حل باشیم همیشه
دوستانی که نوشتن فلان بروکر معتبره !
بروکر معتبری به ایرانیا سرویس نمیده، اگه هم میده بدون شک یا کثافتکاریه یا یه روزی در میره.
چرا؟ چون تحریم هست دیگه. اون بروکرهایی که به ما سرویس میدن، یا مجوزشون مال کشورهای الاف و بیقانون مثل سیشل و سنت وینسنت هست (یعنی اگه پولت رو بدزدن، هیچ جا نمیتونی شکایت کنی)، یا اصلاً توی ایران ثبت شدن که اینا که دیگه صد درصد کلاهبردارن.
پس اینا فقط دارن از نبود نظارت سوءاستفاده میکنن. هیچ منطق درستی پشتش نیست. یه روز پولتو میذاری، فرداش میبینی هم سایتش رفته هوا، هم کسی جوابگو نیست. اعتماد به اینا یعنی برو با پولت خداحافظی کن.
از برتینا استفاده کن. ببین قبول میکنه؟
bertina
فقط بروکر های آفشور یا مارکت میکر یا بی بوک به ما خدمات میدن . وصل هم باشیم همینا هستن . چیزی تغیری نکرده
سلام خدمت دوستان عزیز ،دوستان کسی فایل متاتریدر 5 اوپو رو داره؟
وبسایت اپو: opo.finance
حساب کاربری: client.opo.finance
وبتریدر MT۵: tradeapp.opo.finance
قبلاً یکی از اعضای ایران بروکر فرستادن،
برای من پیامک اومد فقط برای سایت بود
اینم که همه شاکی ان ازش
کسی به amarkets وصل شده ؟
خدا بخیر کنه ![]()
![]()
آرین گروپ نت ملی وصله
آرین گروپ نت ملی آورده و مثل اینکه کارمی کنه
دوستان کسی تونسته آمارکتس لاگین کنه برای متا؟ پشتیبانی کلی سرور فرستاد ولی هیچ کدوم بدون ابزار تغییر آی پی و با نت ملی کار نمیکنن.
دوستان کسی فایل متا کپیتال اکستند داره شیر کنه، ممنون