من الان با وجود قطعی نت با حساب pro ecn آلپاری ترید می کنم مشکلی هم ندارم
تقریبا 2 هفته پیش با وجود قطعی نت متاتریدر 4و 5 رو گوشی باز می شد و ترید زدم پشتیبانیش هم خوب بود.
اینکه بروکری روی شبکه محدود ملی خدمات میده شما رو به شک نمیندازه؟سفارشات شما رو به ساختمون بورس ایران متصل میکنه؟به کجا وصل میشی؟
فرزانه جان من اگه بگم کدوم بروکر خوبه محکوم به تبلیغ میشم یه بروکر هست برات کادوی تولد میفرسته و همینطور هم آجیل و شکلات شب عید همه جوره خوبه ولی بعضی وقت ها گیجه و اختلاف قیمت دیده میشه توش یه بروکر هست تو کش بک بی نظیره دوتا از دوستان رو هم زیر مجموع کنی کلی کش بک تو حسابته یه بروکر دیگه هم هست تو تریدینگ ویو بهت اکانت و اجازه معامله میده و امکانات دیگه ای که در اختیارت می زاره… بخوام حداقل یک مثال برات زده باشم از تجربه هام بروکرicmarket که قبل جنگ دوازده روزه کل خدماتش به ایرانی ها رو قعط کرد بروکری خوبی بود که زیاد باهاش کار نکردم ولی جالب بود در کل خیلی از دوستان هنوز متوجه نشدن که بروکر باید بهتون احترام بزاره و شرط شروط رو شما باید بزارید لایت فایننس خوبه بله در دراوردن پوست مردم و ذبح کردن گوشتشون خیلی خوبه
با یه سرچ کوتاه کلی از خبر نامه ها اطلاع از ورشکستگی و حتی کامل تر اینکه پول رو بحساب نمیزدن و غیر… هست به اندازه کافی هم مطلب راجبش هست
پشتیبان شبکه مجازی طرف هفت ساله فعاله این کدوم دوره ای آخه …اما پرسنل رسمی شرکت: به هفت زبان زنده دنیا نامه رو ترجمه کردم و براشون فرستادم حتی به تحلیل گر هایی که تحلیل میفرستن یه ایمیل به اونها هم فرستادم تنها یک تحلیل گر پاسخ داد و گفت پیگیری میکنم الباقی همشون زدن زیرش راجب پشتیبانی سایت با اکانت ساپورت دارن به یکی از دوستان فحاشی میکنن بعد شما الان داری اینها رو منزه جلوه میدی اینم تجربه ای در نوع خودش …من بدون اطلاعات بد نمیگم رفیق لازم باشه میتونم خیلی ها شاید سی نفر یا چهل نفر رو بیارم همینجا تا برات کلی مدارک آپ کنن و برات تعریف کنن اینها اینطور که شما در تصورته اینطور نیستن. منم اوایل که باهاش کار میکردم کلی واریز برداشت موفق داشتم ولی بعدش منجر به اتفاق های کندل سازی از مارجین کم شدن پوزیشن از جای دیگه باز شدن و خود سر پوزیشن باز شدن و اتفاقات عجیب تا تو از این بروکر بری
آها جدا؟!؟! قبلا یکماهه بود احتمالا تازگی ها تغییر قانون دادن که اینم خویه ممنون که گفتی
سلام چطور رو سرور اسیا بزاریم
؟ بروکر شما چیه؟
با عرض پوزش باید بگم لایت فارکس همین الان موجوده( با تغییر ای پی به اروپا میتونی واردش بشی ) و خدماتش برای ایرانیها انتقال داد ب لایت فایننس ( شعبه افشور)اطلاعات شما هم متاسفانه محدود هست
خوشگلم کل مجموعه تغییر نام به لایت فایننس داده.چون حوزه کاریش دیگه فقط جفت ارزهای فارکسی نیست
چه شعبه اصلی که به ما خدمات نمیده و چه شعبه شبیه سازی شده که به ما خدمات میده اسمش لایت فایننس هست
بوسیله کارت اقامت اروپایی در اون شعبه هم حساب داشتیم
بنظر منم بهترینه هم از نظر اسپرد و تموم کندل هاش با بازار جهانی و تریدین ویو یکیه آنی برداشت انجام میدی برات واریز میکنه بدون کوچکترین اختلالی منم الان ۴ ساله باهاش کار میکنم رو دستس ندیدم
خوشتیپ چربطی داره
الان باید معنی کلمه فارکس که مخفف بازار غیر متمرکز ارزهای فیات هست رو بهت یاد بدم
تا زمانی که جفت ارزهای فیات(واحد پولهای کشورهای مختلف) رو فقط پوشش میداد اسمش لایت فارکس بوده
از زمانی که دایره فعالیتش به کالاهای اساسی و فلزات گران بها و سهام و شاخص های مهم و رمز ارزهای دیجیتال گسترش پیدا کرد پسوند فارکس بی معنا شد و با تغییر اسم به لایت فایننس کار رو ادامه داد
با چه باهوش هایی شدیم جامعه ترید ایران
واقعا چرا ما ایرانیا اینجوری هستیم و دلیل میاریم برای حرف اشتباهمون اقا هزار تا بروکر هستند الان فلان فارکس کریپتو هم داره سهامم داره چربطی داره وووو دوما لایت فایننس یه بروکر افشوره برا ایرانیا و تمام لایت فارکس شعبه اروپایی شه که بری الان سایتشم نوشته لایت فارکس رگوله هاشم لایت فارکسه حالا تو چه اصراری داری دانش انقصتو به من تحمیل کنی موندم
باشه.تو درست میگی
یه حسابم توی لایت فارکس واسه ما باز کن
حرف منو قبول نداری،زحمت بکش توی همین ایران بروکر قسمت بروکرها،لایت فایننس رو باز کن و در موردش بخون
خودت چیزی نمیدونی،کسی هم بهت اطلاعات میده توی فهمیدنش مقاومت میکنی
در مقایسه با اونایی که با ایرانی ها کار میکنند خوبه ، چندسال پیش که فارکس و بازارهای مالی قطع شدن ، بعد از وصل خسارت همه را پرداخت کرد
ولی حساب من رو خالی کرد.خیلی بی معرفتن
حساب خیلی ها رو خالی کردن ...
چجوری خالی کردن؟بروکر یا هک؟
پول شما رو اگه بالا کشیده مدرک بده من خودم بالغ بر ۲۰ هزار دلار از این بروکر برداشت داشتم از جمله یه برداشت ۱۳ هزار دلاری لطفا اگه صحبت می کنید با مدرک حرف بزنید
مدرک به شما بدم؟
وقتی ادعایی میکنی تو یه تاپیک عمومی بله باید مدرک بدی