بروکر لایت فایننس با نت ملی؟

یکی از سرورای لایت فایننس وصله چجوری باید این سرور انتخاب کرد سرورایی که من دارم همش قطعه

3 لایک کرده

اینو از کجا اوردی بگو ما هم سری به منبع این عکس و دیتای این صفحه بزنیم

در رادار ایران‌بروکر میتونید وضعیت اتصال لحظه‌ای تمام بروکرها و صرافی‌ها و … رو مشاهده کنید.

1 لایک کرده

کسی از دوستان به بروکر لایت فایننس با نت ملی دسترسی داره؟

8 لایک کرده

به این بروکر به هیچ عنوان اعتماد نکنید…

8 لایک کرده

نه متاسفانه نمیشه متصل شد.

7 لایک کرده

چرا و به چه علت؟

7 لایک کرده

سرور در دسترس بر روی نت ملی نداره

اگر هم باشه باید با تحریم شکن به نت جهانی متصل شد و لیست سرورهای موجود در متاتریدر رو بروزرسانی کرد تا بیاد

5 لایک کرده

وصل میشه از دیروز جمعه 21 فرودین هم نسخه موبایل و هم نسخه کامپیوتر لایت فاینانس وصله

5 لایک کرده

دوست عزیز من دلیل این حرفتون رو نمیدونم ممنون میشم دقیق تر توضیح بدین. من نزدیک یک ساله که هر هفته به طور مستمر برداشت داشتم و خیلی راضیم برداشن انی هست. با بروکرهای زیادی هم کار کردم نزدیک 7 ساله (الپاری wm market fxcm ارانته موند اف ایکس). نمیشه گفت عالیه ولی در بین بروکرهایی که به ایرانی ها خدمات میدن جزو خوب هاست.

12 لایک کرده

متاسفانه برا من متصل نیس

5 لایک کرده

لایت فایننس وصله برات؟؟؟:flushed_face:چجوری؟؟؟

4 لایک کرده

نمی دونم ولی وصله یک بار که همه چی قطع بود شانسی متاتریدر کامپیوتر رو باز کردم دیدم میشه ترید کرد و اونجا خودش سرور asia رو انتخاب کرده بود ولی گوشی می دونید که انتخاب سرور نداره خودش وصل شد اولین بار یک چند دقیقه زور زد بعد وصل شد الان هم هنوز وصله

3 لایک کرده

:flushed_face::flushed_face::flushed_face::flushed_face:با گوشی نمیشه کاری کرد

3 لایک کرده

با نت داخلی و بدون تحریم شکن وصله؟

3 لایک کرده

همه اینچیز هایی که بهت میگم مستنداتش موجوده چند باری هم به دوستان توضیح دادم پست هام حذف شده شاید مدیری آی بی زیادی در این بروکر داره و حذف میکنه تا بد بروکر گفته نشه مستند دارم که بدون اجازه من پوزیشن باز کردن و از مارجین حسابم کم شده و در همین حین با پشتیبانیشونم ارتباط گرفتم و در حال گفتگو لایو هستم و مارجین حسابم کم و زیاد میشه به پشتیبان میگم من پوزیشنی باز نکردم چرا خودکار پوزیشن باز میشه میگه ایرادی نداره و حل میشه اجازه بستن پوزیشن رو هم بهم نمیدادن تا اینکه حساب رو کال مارجین کردن وبه پشتیبانیشون اعلام کردم دیگه به هیچ عنوان پاسخ ندادن از گفتگو و پوزیشن باز هم مستند دارم بار بعد با یک حساب دیگه احراز و کار میکردم و متوجه شدم بدون اینکه معامله ای کنم شصت سنت و هشتاد سنت خرد خرد از حسابم کسر شده گاهن یک دلار هم شده بدون هیچ پوزیشن باز به پشتیبانیشون مدارک رو ارسال کردم و وقتی متوجه شدن مدارک و مستند دارم شروع کردن به تهدید و فحاشی اکانت ساپورت لایت فایننس برات پیام فحاشی میزاره و تهدید میزاره و باور پذیر نبود واقعا و از همه جالب تر اینکه با یک حساب دیگه در یک زمان دیگه وارد شدم ولی اینبار از در رفاقت و چندین رفرال هم بردم و باهاشون کانکشن زدم و متوجه شدم چن تا از مدیر هاشون به بهانه های مختلف کسایی که وارد چت لایت میشن و آگاهی کمتری دارند بصورت حرفه ای میبرنشون تو گروه های تلگرامی کلوز فرند خصوصیشون وخودشون رو به عناوین مختلف معرفی میکنن مثلا یکیشون مدیر فروش ارشد آستان قدس خودشو معرفی کرد و میگفت این ماه هلدینگ آستان فلان ادکلن ها رو آورده و اینها رو در بازار بخر و سیصد درصد بکش رو قیمت و بفروشش و قیمتش گمه و کلی سود ببر و مثلا از این مدل سیگنال ها و هنوز خفن تر این که یکیشون ارز های فریز شده ای که تو بلاک چین فانتوم هک شده و اسکم هست رو به بچه ها زیر قیمت میفروخته و حسابش رو دلاری در لایت نقد میکرد ارز های فریز شده دقیقا وارد ولتت میشه و ارزشش رو هم نشون میده چنج به ارز های دیگه هم میشه ولی شبکه چنج نمیشه و در صرافی ها نقد نمیشه بلکه هم ممکنه مشکلات قانونی هم برات به وجود بیاره تو رو هم میارن تو تیمشون و ازت میخان این ارز های اسکم رو با ارز های واقعی دیگران چنج و در لایت نقدش کنی تا صبح ازشون مدرک و مستند دارم برای همه دامنه هاشونم ایمیل فرستادم ولی دریغ از یک پاسخ تموم اکانت هایی که متوجه شدن مربوط به منه رو بن کردن حتی یک پاسخ … به این بروکر اعتماد نکنید … از من گفتن بود تصمیم با خودتون اگر خوبه بنظرتون کار کنید …

6 لایک کرده

همه اینچیز هایی که بهت میگم مستنداتش موجوده چند باری هم به دوستان توضیح دادم پست هام حذف شده شاید مدیری آی بی زیادی در این بروکر داره و حذف میکنه تا بد بروکر گفته نشه مستند دارم که بدون اجازه من پوزیشن باز کردن و از مارجین حسابم کم شده و در همین حین با پشتیبانیشونم ارتباط گرفتم و در حال گفتگو لایو هستم و مارجین حسابم کم و زیاد میشه به پشتیبان میگم من پوزیشنی باز نکردم چرا خودکار پوزیشن باز میشه میگه ایرادی نداره و حل میشه اجازه بستن پوزیشن رو هم بهم نمیدادن تا اینکه حساب رو کال مارجین کردن وبه پشتیبانیشون اعلام کردم دیگه به هیچ عنوان پاسخ ندادن از گفتگو و پوزیشن باز هم مستند دارم بار بعد با یک حساب دیگه احراز و کار میکردم و متوجه شدم بدون اینکه معامله ای کنم شصت سنت و هشتاد سنت خرد خرد از حسابم کسر شده گاهن یک دلار هم شده بدون هیچ پوزیشن باز به پشتیبانیشون مدارک رو ارسال کردم و وقتی متوجه شدن مدارک و مستند دارم شروع کردن به تهدید و فحاشی اکانت ساپورت لایت فایننس برات پیام فحاشی میزاره و تهدید میزاره و باور پذیر نبود واقعا و از همه جالب تر اینکه با یک حساب دیگه در یک زمان دیگه وارد شدم ولی اینبار از در رفاقت و چندین رفرال هم بردم و باهاشون کانکشن زدم و متوجه شدم چن تا از مدیر هاشون به بهانه های مختلف کسایی که وارد چت لایت میشن و آگاهی کمتری دارند بصورت حرفه ای میبرنشون تو گروه های تلگرامی کلوز فرند خصوصیشون وخودشون رو به عناوین مختلف معرفی میکنن مثلا یکیشون مدیر فروش ارشد آستان قدس خودشو معرفی کرد و میگفت این ماه هلدینگ آستان فلان ادکلن ها رو آورده و اینها رو در بازار بخر و سیصد درصد بکش رو قیمت و بفروشش و قیمتش گمه و کلی سود ببر و مثلا از این مدل سیگنال ها و هنوز خفن تر این که یکیشون ارز های فریز شده ای که تو بلاک چین فانتوم هک شده و اسکم هست رو به بچه ها زیر قیمت میفروخته و حسابش رو دلاری در لایت نقد میکرد ارز های فریز شده دقیقا وارد ولتت میشه و ارزشش رو هم نشون میده چنج به ارز های دیگه هم میشه ولی شبکه چنج نمیشه و در صرافی ها نقد نمیشه بلکه هم ممکنه مشکلات قانونی هم برات به وجود بیاره تو رو هم میارن تو تیمشون و ازت میخان این ارز های اسکم رو با ارز های واقعی دیگران چنج و در لایت نقدش کنی تا صبح ازشون مدرک و مستند دارم برای همه دامنه هاشونم ایمیل فرستادم ولی دریغ از یک پاسخ تموم اکانت هایی که متوجه شدن مربوط به منه رو بن کردن حتی یک پاسخ … به این بروکر اعتماد نکنید … از من گفتن بود تصمیم با خودتون اگر خوبه بنظرتون کار کنید … امیدوارم باز هم پست پاک نشه.

4 لایک کرده

سلام دوست عزیز شما که تجربه داری الان کدوم بروکر رو پیشنهاد میدی که کارش درسته

1 لایک کرده

اهان ممنون از راهنمایی و اگاهی دادنتون دوست عزیز

2 لایک کرده

بیش از ۲ساله با لایت فایننس کار میکنم تا الان از این مشکلاتی که شما شرح دادی نداشتم

مشکلات من:۱.واید شدن سریع و لحظه ای اسپرد به شکلی که متاتریدر هم از اعلام عدد جا مونده(روی طلا اکثر مواقع ۲۲پوینت اسپرد داره،استاپ منو با حدود ۱۶۰ پوینت اسلیپیچ زد در حالی که نه تایم خبر بود و نه شروع سشن)

۲.نزدیک کریسمس اسپرد طلا رو رسوند به ۸۸پوینت(بخاطر کم شدن نقدینگی قبول کردم)اما ۱۰ روز بعد از بازشدن بازارها هم همون بود.به پشتیبانی گفتم چرا اسپرد برنمیگرده به حالت عادی؟گفت دست بروکر نیست و نقدینگی کمه.حدود ۱دقیقه بعد اسپرد حسابم شد ۲۲پوینت

۳.شخصا توی تایم فریم روزانه یورو/دلار کندل اضافه دیدم(۱کندل روزانه نه تایم فریم های پایین)

5 لایک کرده