بروکر لایت فایننس با نت ملی؟

مدرک به شما بدم؟

یک آدرس ولت بده ارز های فلگ شده ای که برام زدن و برات بزنم ببینم چطور میتونی نقدش کنی ؟ اگر فحش هایی که پشتیبانشون داره میده اینجا آپ کنم مدیر مجموعه حذفش میکنه یک حساب رو هم نه چندین حساب رو اینا به فنا دادن حالا اینجا من اگه بد این بروکر و دارم میگم بخاطر بدی هایی که انجام دادن و البته اینکه دوستان دیگه قربانی این بروکر نشن اگه نه بروکر معرفی نکردم که بخاد برام منفعتی باشه …ولی برام سواله شما برای چی اسرار بر این موضوع داری که این بروکر خوبیه ؟

گفتگو آزاده و هر شخصی میتونه هر نظری داشته باشه به تو هم نگفتن که رو صندلی قضاوت بشین و مدرک سوا کن که اصلا اندازه من هم نیستی ..‌.جدی میگم رفیق.. من که هدفم مشخصه خیلی تو گوگل سرچ میکنن اسم این بروکر رو و سوء این گفتگو های ما رو براشون بالا میاره دیگران میخونن تصمیمشون رو میگیرن که برن یا نه چیزی که الان برام نامشخصه هدف توعه چقدر منفعت برات داره این بروکر ؟

یه شر خر دارن اسمش یزدانه بچه کرمانشاه کلی سو سابقه و دخالت در جنایت هم داره قضیت که باهاشون خیلی گره بخوره میاد از رو آدرس احرازت مزاحمت و تهدید میکشیم و فلان نخاستم تا این بازش کنم.

اگه مدرکی داری همینجا شیر کن همه ببینن! وگرنه حرف مفت رو همه بلدن بزنن . وقتی ادعای غلطی داری میکنی باید با مدرک حرف بزنی

دقیقا تو هم اشتباه میکنی

این یکی از ایمیل های بی جواب به لایت فایننس از یکی از کاربرها

دوست عزیز اگه واقعا جدی هستی باید یک تاپیک مجزا بزنی تحت عنوان کلاهبرداری بروکر و مدارک رو بزاری و چند نفر رو هم بصورت حضوری در هر شهری هستی بیان و مدارکت رو تایید کنن. اگر این کار رو بکنی یا بروکر پولت رو بهت بر میگردونه یا هم هر کسی که حساب داره حسابش رو میبنده با این بروکر.. این ادعایی که میکنی خیلی جدی هست. حتی در تاپیک های خارجی مهمترینش (
Forex Peace Army
هم باید تاپیک بزنی و مدارک رو لود کنی. اگر برای من روزی همچین اتفاقی بیفته حتما این کارها رو میکنم!!!

کل مشکل داداشمون اینه که پشتیبانی بروکر در شبکه های اجتماعی اونو دعوت کرده به خرید رمز ارزهای خشتک نشان
ایشون هم بدون تحقیق در مورد شت کوین بودن اون یا مارکت کپ و … زارتی رفته خریده.اون شت کوین هم سقوط کرده و هم دیگه خریدار نداره
حالا این دوستمون همه جا میگه لایت کلاهبرداره

خب دوست عزیز امکانش هست با دلیل و منطق و با اسناد معتبر بگید

نه دوست من این بروکر همه کار کرده چن تا حساب با احراز های مختلف یکیشون سنتی ازش کم میکرده یکیشون خودکار پوزیشن باز میکرده و حساب و کال مارجین میکرده یکیشون چند ده دلار توش پول بوده و یه دفعه صفر شده و ارز فلگ شده هم دارن و میفروشن به کاربرها … رمز ارز خشتک نشان و شت کوین و اینها چیه که میگی میگم جزو تیمشون شدم برام این ارز ها رو زدن که بفروشم به خلق الله شت کوین نه هر ارزی تو بخای من بهت میدم بیت کوین اتریوم کاردانو بی ان بی ولی در شبکه فانتوم …

من چند سال توی لایت حساب دارم بنظرم بهترین بروکره از نظر واریز و برداشت خدایش رو دستش ندیدم

تو توضیحات بالا گفتم خیلی توضیح دادم دوست عزیز دنبال کن…

شما یقین بدونید من ازشون مدارک دارم و کارهای زیادی باید در برابرشون انجام بدم شاید مجموعه ای از مدارک و اینجا هم قرار دادم حتی خیلی های دیگه هم دارن انجام میدن … من میدونم خیلی ها از قدیم دارن با این بروکر کار میکنن و خوشایندشون نیست که راجبش بد بشنون ولی الان این موضوع برای من پیش اومده و دارم اطلاع میدم حالا برای یسری قابل باور نیست باشه قبول نکن .. بعضی ها فاز جنگی برای چی میگیرید یکی قصه میبافه میگه شت کوین خریده یکی توهین میکنه یکی مدارک میخاد انگار با بچه دبستانی طرفه حالا سر فرصت مناسب تر همش و شاید اینجا هم فرستادم اندکی تفکر … البته که دوست من منظورم شخص شما نیستی و نظرتم برام قابل احترام…

اینترنت قطع هستش و گرنه همه هیستوری واریز و برداشتمو برات میذاشتم که ببینی

این یارو یچیز میشه واسه آلپاری هم دقیقا همینا رو نوشته یجا فقط بجای لایت فایننس نوشته آلپاری مشکلی چیزی داره منم چندین ساله با این دوتا کار میکنم هیچ مشکلی نداشتن

کی راجب آلپاری نوشته ؟ چی نوشته؟اونم دست کمی از این نیست البته

امروز متاتریدر ۴ با سه نت فیبر مخابرات - همراه اول - ایرانسل تست کردم (تهران) و اجرا شد. آی پی سرور رو بررسی کردم، آی پی ایران بود.

اما متاتریدر ۵ متاسفانه بالا نیومد. اگر متاتریدر۵ برای شما بالا میاد، لطفا نت و شهرتون رو بفرمایید.ممنون.

من تلاش کردم نتونستم

ظاهرا باید چند لحظه با نت شکن وصل شد سرورا آپدیت شن

آقا لایت فایننس برای شماهم بدون قندشکن اومد بالا ؟؟

برا من راحت میاد بالا !

نه. من یه سوالی اومد توی ذهنم. یادمه سه ماه پیش یه حساب توی لایت داشتم. چند ماه ترید نزده بودم. بالا نمیومد. پشتیبان گفت اگه بیشتر از دو ماه ترید نزنی دیگه اکانت بن میشه باید دوباره بسازی. میترسم بن شده باشه من کلا نفهمم وصل میشه یا نه!!

داخل سایت ورود بزن مشخص میشه