بروکر لایت فایننس با نت ملی؟

من تا ده پونزده روز پیش هی دست و پا می زدم وصل شم. تو پیام رسان بله آلپاری رو پیدا کردم. خبر گذاشتن که وصل می شه پیگیر شدم و خدا رو شکر الان با حساب pro ecn آلپاری دارم تو متاتریدر 5 ترید می زنم. نمی گم مثل شرایط قبل اینترنت ملیه ولی الان که همه چی رو هوا س این برا من عالی کار می کنه

با نت ملی لینکش باز میشه ؟

میشه لینکشو بفرستی

لایت رو اگر تایم فریم بالای ۵دقیقه و جفت ارز میزنی خوبه اما توی اسکلپ طلا اذیت میکنه.اسپرد ۲۲پوینت داره و توی ورودهای نقطه ای امکان داره پوزیشنت باز نشه

خودم توی وسط سشن و بدون خبر اسلیپیچ وحشتناک ازش دیدم

واریز و برداشت ها به موقع ست

روی جفت ارزهای اصلی اسپرد صفر هست

کمیسیون هم مناسب میگیره

اف ایکس رو از آلپاری و وینزور بیشتر قبول دارم

تحریم شکن ندارم که دانلود کنم یا لینک رو بفرستم

اکثر تحریم شکن ها برای آلمان هستن و سایت لایت فایننس اجازه ورود نمیده.به سختی روی گوشی یکی تحریم شکن آسیایی پیدا کردم و فقط ۵مین متصل بودم

mn inro az kes dige ham shenidam, khodamm hesab darm onga chand sale… cheghadr balance dashtin?

سلام وقت بخیر

من امروز برا ترید نت خریدم با لایت هم کار میکنم. فقط بار اول باید با تحریم شکن وصل بشین بعدش بدون فیلتر با نت ملی هم مثل روز اول بالا میاد. هم گوشی هم لپ تاپ. البته من با متا 4 کار میکنم

چجوری ممکنه!!!عجیبه

با سیستمی که تحریم شکن داشت فایل جدید متا رو گرفتم و بردم روی سیستم خودم نصب کنم(قبلش متا خودم رو حذف کردم)

در شروع نصب یه پنجره باز شد که آدرس پروکسی و یوزر و پس میخواست

از پشتیبان پرسیدم،گفت پروکسی فعال روی سیستم داری باید خاموشش کنی یا آدرس پروکسی خودت رو بزن

هیچ پروکسی روی سیستم ندارم

هم فایل قبلی پرید و هم جدیده نصب نشد

رفتم برداشت بالانس از سایت بزنم که کد دوم(پیامک) برام نیومد(دریافت پیامک از خارج قطع هست) و اونم هیچی به هیچی :joy::joy::joy:

اگر در برداشت از لایت فایننس با مشکل دریافت پیامک مواجه هستید ،از تب تنظیمات امنیت و اطلاعات حساب کاربری ،تایید پیامک رو غیرفعال کنید ،با تایید ایمیل و کد دو عاملی در نرم افزار Google Authenticator فرایند برداشت از حساب میسر هست .

البته در صورتی که به اینترنت بین‌المللی دسترسی کامل دارید بدون قطعی و فلان ،قند شکنتون خوب باشه خلاصه بازی در نیاره .

مشکل دریافت پیامک در برداشت رو من هم داشتم ،پشتیبانی لایت این راهکار رو ارائه کرد ،به راحتی ابتدا کد دریافتی از بروکر ایمیل و با کد دوم از نرم‌افزار برداشت ثبت و انجام میشه . . .

ممنون از راهنماییت . همین کارو میکنم

افرادی که در این بروکر متضرر شدن تعدادشون کم نیست .

دو سه روزی با نت ملی وصل شد ولی از دیروز دیگه با نت ملی کار نمیکنه

بروکر خوبی نیست با نت ملی و غیر ملی بیخیالش

اتفاقا لایت فایننس یکی از بهترینهاس ، تنها مشکلش همون هزینه ای هست که بخاطر عدم فعالیت ماهانه حدود ده دلار کم میکنه ، الانم که نت قطعه فکر کنم از همه ده دلاری کم کرده

بعد از ۳ماه عدم فعالیت کم میشه برادر

بروکر خوبی نیست .. باور کنید یا نه پول خیلی ها رو بالا کشیده بنظرم آدم حداقل بیست بروکر کار کنه بعد صاحب نظر بشه بگه این بروکر خوبه اکثر کسانی که با اسرار میگن این بروکر خوبه اکثرن تجربه اولشون در کار کردن با بروکر ها قصدم جسارت به کسی نیست ها ولی خیلی ها قبل ثبت نام در همچین بروکر هایی تحقیق میکنن بهتره بدونن خیلی در این بروکر متضرر شدن این گفتگو ها و این مباحث باید شکل بگیره تا اونا هم بدونن .

برحسب تحریم های جدید آمریکا شرکت هایی که رگوله بین المللی دارن سعی میکنن به ایرانی ها خدمات ندن
مانند گروه سرمایه گذاری ونتیج که با داشتن 4 بروکر مهلت تخلیه حساب داده
مراقب سرمایه های خودتون در بروکرها باشید

کدوم بروکر خوبه؟

با توجه به اینکه ما ایرانی هستیم و نمی تونیم داخل بروکرها ی معتبر ترید کنیم و این بستری برای کلاه برداری از فعالین بازارهای مالی فراهم اورده تجربه شخصی خودم و از تعدادی بروکر که با ایرانیا کار می کنن رو میگم .

معمولا وقتی حساب بیشتر از 10 کا میشه و بخوای همه رو یه جا برداشت بزنی شیطنت برکرها بیشتر نمایان تر میشه و بین بروکرهایی که کار کردم لایت فایننس همکاری خوب و مشتری پسندتری داشته .

برادر،در مورد تغییر نام لایت فارکس به لایت فایننس داری اطلاعات غلط میدی
لایت فارکس بروکری بود که در زمینه ترید برروی جفت ارزها خدمات میداد و بر این اساس اسمش پسوند فارکس داشت
بعد معامله روی فلزات گرانبها،سهام،کالاهای اساسی و حتی ارزهای دیجیتال رو هم اضافه کرد که دیگه دایره خدماتش فارکس(جفت ارزهای فیات) محدود نبود،پس تغییر پسوند به فایننس داد و هیچ کلاهبرداری،ورشکستگی باعث این کار نبوده
در مورد مشکلات شما با پشتیبانان شبکه های مجازی هم اون افراد مانند پیمانکاران دوره ای هستند نه پرسنل رسمی شرکت.شخصا فقط با پشتیبان سایت در ارتباط بودم و این مشکلات رو نداشتم
چون بدون اطلاعات از چیزی بد میگی،دلیل نمیشه هرکی میدونه و مخالفت هست،از اونجا پول میگیره